5 razloga zbog kojih ćete poželeti da posetite ovogodišnji Digital Day

5 razloga zbog kojih ćete poželeti da posetite ovogodišnji Digital Day

Sedmi Digital Day polako se bliži, dok je glavna tema konferencije upravo diskusija o povezanim potrošačima u doba digitalnih tehnologija. Učesnici će 16. maja u beogradskom Domu omladine imati priliku da čuju niz edukativnih predavanja predstavnika kompanija kao što su Google i Facebook, ali i drugih govornika koji specijalno za ovu priliku dolaze u Beograd. I dalje se pitate zašto posetiti Digital Day? Evo naših 5 razloga!

grf1

Ovogodišnji Digital Day održava se pod mantrom Connected Shopper, dok će celodnevnom programu prisustvovati više od 700 učesnika. Oni će imati priliku da čuju zanimljiva predavanja o uticaju Big Data na industriju oglašavanja, putovanju korisnika kroz kupovni proces u mobilnom okruženju, programatskom zakupu medijskog prostora, kao i integraciji digitalnih maloprodaja, a ukoliko se i dalje pitate zašto posetiti Digital Day 2017. – donosimo vam kratak spisak 5 razloga zbog kojih ćete već danas poželeti da obezbedite svoje mesto na ovoj konferenciji! 🙂

1. Katarzyna Paliwoda

kata

Svoje bogato iskustvo sa publikom podeliće Katarzyna Paliwoda koja trenutno radi na poziciji partnera za CEE region u Facebooku. Tokom svoje dugogodišnje karijere radila sa preko 15 brendova u čak devet zemalja. Njeno predavanje govoriće o putovanju povezanog korisnika kroz kupovni proces (customer journey), te kako brendovi i oglašivači mogu još preciznije da dođu do željene target grupe – svojih budućih korisnika, kojih prema poslednjim informacijama – na Facebooku ima preko 2 milijarde!

2. Jonathan Francis

john

Danas gotovo da nema biznisa koji ne gradi bazu svojih korisnika. U doba digitala, taj broj podataka pokazao se sve značajniji za kompanije i brendove koji njihovim interpretiranjem mogu dobiti mnogo. Kako pretočiti Big Data u još uspešnije kampanje? Na ovu temu, govoriće Johnatan Francis koji dolazi iz nagrađivanog Google ZOO odeljenja, a koji će se u svom predavanju osvrnuti na neiskorišćene kreativne vrednosti podataka koji mogu dovesti do potpune promene i transformacije u radu.

3. Hossein Houssaini

huso2

Statistike su pokazale da je danas čak pet milijardi uređaja povezano na Internet, a ako je za verovati pojedinim predviđanjima – do 2020. godine ta brojka bi trebalo da se poveća na čak 20,7 milijardi uređaja. Pomenuti parametri, kao i sve značajniji rast i razmena podataka – značajno će uticati na navike povezanih korisnika i potrošača, posebno milenijalaca, što će otvoriti nove prilike za programatsko oglašavanje u budućnosti.

Sa ovim vidom oglašavanja, publiku će upoznati Hossein Houssaini, prvi čovek za programatska rešenja pri agenciji Havas koji je tokom svoje dugogodišnje karijere pomagao i savetovao klijente o programatskom oglašavanju kao što su Emirates, Hyundai, Kia, Disney i Telefonica.

4. Steve Lok

stevo

Dajući primer svetski poznatog lista The Economist, osnovanog davne 1843. godine (u kome i sam radi), Steve Lok će pokušati da objasni kako su odnos prema današnjim korisnicima, primena najnovije tehnologije i precizno tumačenje podataka rezultovali efikasnom medijskom transformacijom ove poznate medijske kuće.

Lok će takođe upoznati publiku sa najbitnijim elementima koji se vezuju za kreiranje još uspešnijih kampanja koje dolaze iz „kuhinje“ ovog izdavača, ali i novim oglašivačkim procesima i formatima koji uvode medije u novu eru poslovanja.

5. Networking + specijalan popust za čitaoce Netokracije!

promo

Kao i prethodnih godina, Digital Day 2017. predstavlja jedno od najznačajnijih mesta na kome se možete spojiti sa kolegama iz industrije, ali i steći nove poslovne kontakte sa budućim partnerima. Kako biste se i vi našli u centru zbivanja, u saradnji sa organizatorima iz IAB Serbia, redakcija Netokracije obezbedila je specijalan popust od 20% za svoje čitaoce uz promo kod „NETOKRACIJA“ koji već danas možete iskoristiti na zvaničnom sajtu Digital Day konferencije.

Vidimo se 16. maja u Domu omladine! 😉

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Tehnologija

Muzički streaming servisi dostupni u Srbiji nude i probni period – ovo su njihove prednosti

Većina korisnika u Srbiji danas svoju omiljenu muziku pušta preko YouTube-a, pametnog telefona ili eksternih memorija. Međutim, muzički 'streaming' servisi nude znatno bolje korisničko iskustvo. Mi vam donosimo spisak onih najpopularnijih ali i njihove prednosti.

Kultura 2.0

Da li su IT firme u Srbiji dovoljno društveno odgovorne?

Kompanija Devtech donirala je 50 računara i propratne opreme neprofitnim organizacijama, što nam je povod da se zapitamo da li na nivou industrije radimo dovoljno da vratimo društvu iz kog potičemo.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Pokrenut startap program za dalji razvoj ‘pametnog’ ugostiteljstva – Metro Xcel čeka vaše prijave

Ovaj program ima za cilj da već formiranim startapima u ugostiteljstvu pomogne da brže napreduju, a prijave traju tokom cele godine.

Društvene mreže

Kupovina pregleda na opciji Instagram Story – nova taktika influensera za rast profila

Rasprave o unosnom biznisu trgovine pratiocima i lajkovima na Instagramu ne jenjavaju, a čim se na horizontu pojavio nagoveštaj rešenja, nastao je novi problem – kupovina pregleda na opciji Story. Znači li to da se ova mreža (a i mi sa njom) bori sa vetrenjačama?

Netokracija

Milena Rašić nova je urednica Netokracije u Srbiji

Došlo je vreme za interne promene, vreme da budemo još bolji u onome što radimo. Kao deo tih promena zadovoljstvo mi je što mogu da vam saopštim da je nova urednica Netokracije u Srbiji upravo naša koleginica Milena Rašić.

Startapi i poslovanje

Startapi, Demo Day u Solunu čeka vaše prijave – otvorene su do 25. avgusta

Peti po redu Thessaloniki Demo Day u organizaciji grčkog stratap haba OK!Thess održaće se 12. septembra u Solunu, a njegov cilj je povezivanje startapa sa investitorima iz Grčke i jogoistočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.