Izjava o privatnosti - Netokracija.rs

Izjava o privatnosti

Naša politika zaštite podataka

U Netokraciji pridajemo veliki značaj održavanju poverenja i sigurnosti kupaca, korisnika i posetilaca naše web stranice, te pretplatnicima na naš newsletter. U nastavku možete pronaći informacije kako Netokracija, kao kontrolor podataka (u daljem tekstu Kontroler podataka), postupa sa prikupljenim podacima posetilaca i pretplatnika na newsletter.

1. Pretplata na newsletter

Prilikom pretplate na naš newsletter prikupljamo osobne podatke, ali se ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za organizaciju događaja, prijavu za posao ili slanje željenog sadržaja – u zavisnosti od vrste newsletter-a, te identifikaciju Vas kao zainteresiranog učesnika, kandidata za posao ili čitaoca.

Te podatke koristimo usled nekoliko razloga: kako bismo Vas obaveštavali o novostima o kojima ste tražili da vas obaveštavamo (novi događaji, velike vesti, nove ponude, novi oglasi za posao); kako bismo Vas kontaktirali jer moramo ili Vam želimo pružiti dodatne informacije; kako bismo proverili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno proverili jeste li zadovoljni pruženom uslugom. Ne razmenjujemo popis email adresa sa drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama, osim u slučaju prijave oglasa za posao, gde Vaše podatke i dokumente koje ste nam poslali prosleđujemo poslodavcu kako bi ih mogao obraditi u svrhu potencijalnog zapošljavanja.

Što se tiče odjave s newsletter-a, to možete učiniti u svakom trenutku ako kliknete na dugme unsubscribe u bilo kojem od naših mailova. Sa ovog sadržaja možete se odjaviti i ako nam pošaljete email na info@netokracija.com i zadražite odjavu.

2. Konekcije sa drugim Internet servisima

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvata poveznice na ovoj web stranici koje vode na druge Internet stranice. Te druge web stranice nisu obvezane ovom politikom privatnosti te, ukoliko imate pitanja kako neka druga Internet stranica koristi Vaše podatke, to možete učiniti proverom njihove politike privatnosti.

3. Pristup Vašim ličnim podacima

Imate pravo na pristup, ispravljanje, brisanje ili protivljenje korišćenja Vaših ličnih podataka koji se nalaze kod nas. Vaša prava možete iskoristiti ako pošaljete zahtev na info@netokracija.com.

4. Promene u politici privatnosti

Naša politika zaštite privatnosti se redovno razmatra i po potrebi ažurira. Politika zaštite privatnosti je poslednji put ažurirana 7. januara 2019. godine.

5. Informacije o kolačićima (cookies)

Netokracija koristi kolačiće (cookies) koji su male datoteke koje sadrže informacije o Vašem pretraživanju na ovoj Internet stranici sa glavnim ciljem da se pregledavanje stranice učini lakšim.