Preduzetnici iz celog sveta na drugoj Voxxed Days konferenciji - Netokracija.rs

Preduzetnici iz celog sveta na drugoj Voxxed Days konferenciji

Heapspace zajednica će i ove godine organizovati sada već drugu po redu Devoxx konferenciju u beogradskom BelExpo centru koja će se održati od 28. do 30. septembra. Događaj će okupiti preko 1.000 programera, preduzetnika, startap i tehnoloških entuzijasta iz celog sveta, kako bi na najbolji mogući način razmenili iskustva sa drugima iz oblasti biznisa i najnovijih tehnologija - doprinoseći tako i domaćoj IT sceni.

voxxed-days

Naime, prošlogodišnji beogradski Voxxed Days je pozicionirao Srbiju na mapu najvećih tehnoloških događaja u Evropi, dok ju je Devoxx prepoznao i istakao kao najbrojniju, najkreativniju i najbolje organizovanu Voxxed konferenciju uopšte!

Tako će ovogodišnji beogradski Voxxed Days biti znatno veći od prošlogodišnjeg, te će se iz tih razloga održati u prostorijama BelExpo centra sa trajanjem od tri dana, a imaće čak četiri paralelne trake između kojih će učesnici moći da biraju. Takođe, za sve koji budu posetili samu konferenciju, biće spremna i posebna novina, pa će se pored tehnoloških, ove godine u okviru posebne trake, diskutovati i na temu biznisa, koja je ključna za tehnološku scenu.

Požurite, prijave se zatvaraju 1. juna

Ukoliko želite i umete da prenesete svoja znanja, a voleli biste da se na sceni predstojećeg događaja nađete rame uz rame sa kvalitetnim i popularnim svetskim predavačima, onda se već sada možete prijaviti da predajete ili držite radionicu – navodi se u saopštenju.

Iz organizacije ističi da je 1. jun krajnji rok za kupovinu povoljnijih, Early Bird karata po ceni od 300 evra, nakon čega će se karte prodavati po punoj ceni od 480 evra. Najnovije informacije kao i više detalja o predstojećem Voxxed Days Belgrade-u možete pronaći i na zvaničnom sajtu konferencije.

Ostavi komentar

  1. Milan

    Milan

    20. 5. 2016. u 15:28 Odgovori

    Nisam ljubitelj konferencija, ali ovo što se radi je za pohvalu… Treba im pružiti podršku, jer ovde nije reč samo o konferenciji, nego uopšte o celom našem it okruženju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

E-commerce

Deltin ‘Ananas’ unaprediće domaći e-commerce ne investicijom od €100 miliona, već brigom o korisnicima. Može li on to?

Kompanija Delta Holding najavila je da nakon 30 godina poslovanja u različitim oblastima u 2021. godini ulazi u e-commerce. Analiziram kako bi novi biznis mogao da izgleda i na čemu se mora zasnivati kako bi se takmičio sa konkurencijom.

Kultura 2.0

Sirenin krug poverenja: Zašto founderi toliko često biraju nepotizam?

Nepotizam je neiskren način da se ljudima veruje. Pogotovo u poslu.

Tehnologija

Ekskluzivno: Posetili smo Državni data centar u Kragujevcu od 14.000m² – jedan od najmodernijih u ovom delu Evrope

Redakcija Netokracije prošle nedelje imala je priliku da prva među medijima u Srbiji poseti nedavno izgrađeni data centar u Kragujevcu. Tom prilikom razgovarali smo i sa Mihailom Jovanovićem, direktorom kancelarije za IT i eUpravu, koji nam je otkrio više detalja o ovoj zgradi i njenoj važnosti u procesu digitalizacije države.

Propustili ste

Tehnologija

Kako je softver otvorenog koda uticao da rover NASA-e uspešno sleti na Mars?

Prešavši put od preko 200 miliona kilometara još jedan rover sa Zemlje je, nakon sedam meseci, uspešno sleteo na Mars. Pored mnogih inženjerskih dostignuća na ovom polju, vrlo važnu ulogu za ovaj veliku uspeh, odigrao je, ni manje ni više - softver otvorenog koda.

Intervju

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi Principal Software Engineer?

Nikola Puzović, Principal Software Engineer u kompaniji LearnUpon, deli svoja razmišljanja o IT industriji u Srbiji.

Karijere

Vuk Stefanović je junior UI inženjer i otkriva nam kako iz njegovog ugla izgleda srpski IT

Predstavljamo vam 'Razgovore sa juniorima' - specijal u kome nam inženjeri koji ulaze u IT otkrivaju kako oni vide ovu industriju.

Office Talks Podcast

Zašto Srbija nema više uspešnih startapa?

10 uspešnih startapa su slučajnost - 100 su proizvod sistemskog rada.

Kultura 2.0

Data Science može se primeniti i u medijskom poslu – a takvo novinarstvo polako se razvija i u Srbiji

Tatjana Kecojević i Tijana Blagojev, Data naučnice, otkrivaju nam šta je to 'Data Journalism'.

Startapi i poslovanje

Telekom Srbija pokreće VC fond – 25 miliona evra za ‘early stage’ startape u narednih 5 godina

Telekom Srbija osnovala je VC fond koji će godišnje ulagati do 5 miliona evra u domaće startape. Početne ideje finansiraće se iznosima od 50.000 do 100.000 evra.