Automatsko testiranje softvera tema narednog okupljanja u ICT Hub-u

Prostorije ICT Hub Playgrounda ugostiće 12. decembra s početkom od 18 časova još jedno okupljanje na kojem će se govoriti o testiranju softvera i automatizovanim procesima u ovoj oblasti. Prisutni će tako imati priliku da poslušaju stručna predavanja predstavnika kompanije Endava.

Naime, kada govorimo o testiranju softvera, potrebno je napomenuti da je Test Automation jedan od najbitnijih procesa koji omogućava efektivno i efikasno testiranje određenog softvera. Međutim, na tržištu su i dalje aktuelna pitanja poput toga gde i kada treba iskoristiti pomenuti proces i na koji način iz istog izvući maksimum – gde je najkorisniji, koji su popularni alati i jezici za Test Automation i drugo.

Detaljne odgovore na ova pitanja tokom predstojećeg događaja, pokušaće da daju predstavnici kompanije Endava, Zoran Labrović, Miloš Paunović i Miroslav Stevanović. Štaviše, Zoran je prvi čovek za procese i vođenje testiranja projekata u Endavi sa preko deset godina iskustva. Sa druge strane, Miloš i Miroslav su od skoro započeli svoje karijere u ovoj kompaniji, te su brzo napredovali ka Test Automation pozicijama.

Prijave već otvorene, požurite

Sam događaj je između ostalog namenjen softver inženjerima koji bi želeli da nauče više o Test Automation-u, posebno oni koji imaju nameru da započnu sa praktičnim primenama ovog procesa. Takođe, okupljanje bi posebno moglo da bude interesantno ljudima koji su u svojim kompanijama zaduženi za vodeće projekte kada je softver u pitanju – a koji bi želeli da iskoriste Test Automation na najbolji mogući način, dok će biti i nešto više reči o problemima implementacije ovog procesa.

Iz organizacije napominju da su prijave za ovaj događaj već dostupne na zvaničnoj stranici Meetup-a, gde se između ostalog može pronaći i više informacija o samom okupljanju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Quantox otvorio kancelariju u Novom Sadu – petu posle Beograda, Niša, Kragujevca i Čačka

Sa ciljem privlačenja lokalnog kadra, sve veći broj domaćih IT kompanija otvara svoje kancelarije širom Srbije nudeći budućim kolegama mogućnost rada iz rodnog grada.

Kolumna

TripAdvisor marketing: Kako da vaš hotel ‘dominira’ na osnovu iskustva posetilaca

U ugostiteljstvu se oduvek znalo da je zadovoljni gost najbolja reklama, kao i da su najbolji gosti oni koji dođu putem preporuke.

Internet marketing

Da li su platforme za influensere samo ‘hype’ koji prolazi – poput WoM servisa?

Sećate se 2014. godine i tada aktuelnih 'word of mouth' platformi (iPyro, Beeshaper i drugi) - alata za spajanje brendova i njihovih vernih korisnika kao najboljih kanala za promociju? Danas, pak, imamo platforme za spajanje influensera i brendova, a mi se pitamo da li će ovi servisi završiti kao i njihovi prethodnici?

Propustili ste

Novost

Agencije Pioniri i Ovation BBDO osvojili SoMo Borac nagrade u tri kategorije

Drugog dana Weekend media festivala u Rovinju, proglašeni su pobednici poznate SoMo Borac nagrade za najbolje marketinške kampanje u tekućoj godini. Predstavnici iz Srbije pobedili su u tri kategorije.

Kultura 2.0

Šta budućnost nosi za marketinške agencije – evoluciju ili revoluciju?

Da, više do korisnika ili kupaca ne možete doći na starinski način. Ne u vreme Netflixa i adblockera. Šta agencije mogu da urade povodom toga? Evo šta kažu predstavnici vodećih agencija u regionu na Weekend Media Festivalu.

Karijere

6 stvari koje NE doprinose razvoju vaše (digitalne) karijere

Kojim god poslom da krećete da se bavite, a pogotvo digitalnim, zapamtite lekcije koje vas mogu zadržati na pravom putu.

E-commerce

Dijaspora.shop startovao sa 40.000 artikala – cilja na vašu rodbinu u inostranstvu da kupuje za vas u Srbiji

Ostavivši sigurne poslove iza sebe, Marko, Srđan i Emil pokrenuli su dijaspora.shop - prvu Internet prodavnicu za naše ljude u inostranstvu koji kupuju robu za porodicu i prijatelje u Srbiji.

Novost

€1.500.000 za NTP Beograd – EU preuzima finansiranje parka

Evropska komesarka za digitalno društvo i ekonomiju Marija Gabrijel, najavila je da će od sledeće godine Evropska unija preuzeti finansiranje Naučno-tehnološkog parka u Beogradu u iznosu od 1,5 miliona evra.

Tehnologija

CERN openlab i Comtrade produžili saradnju za dalji razvoj ‘data security’ rešenja

CERN openlab i Comtrade produžili su saradnju potpisavši trogodišnji sporazum po kom će Comtrade biti zadužen za omogućavanje pristupa rezultatima CERN-ovih istraživanja bilo gde u svetu.