Besplatna ‘Lean Poker‘ radionica okuplja programere

Besplatna ‘Lean Poker‘ radionica okuplja programere u beogradskom ICT Hub-u

Prostorije ICT Hub-a u Beogradu, ugostiće 5. septembra sa početkom od 10 časova drugi po redu Lean Poker događaj u okviru koga će se održati jednodnevna radionica za programere koji na pravi način mogu testirati svoje sposobnosti da naprave kvalitetan krajnji proizvod.

Lean-Poker-radionica

Učesnici pomenutog događaja imaće osnovni zadatak da programiraju softverske robote koji igraju poker. Uz pomoć grafikona koji će biti dostupan, programeri će dobiti uvid u uspešnost funkcionisanja robota i njegove veštačke inteligencije – što će biti od velike pomoći ukoliko uvide određenu grešku u kodu, te moraju da promene strategiju.

Na osnovu tempa rada koji će biti zastupljen tokom pomenutog događaja, jedan dan “Lean Poker” radionice može se porediti sa nedelju dana rada na stvarnom projektu. Tako će učesnici morati brzo da donose odluke u čemu će im pomoći moderatori od kojih mogu dosta toga naučiti.

Prisustvo je besplatno, obezbedite mesto na vreme

Radionica (ali u isto vreme i hakaton) sačinjena je od 4 do 5 sesija kodiranja sa pauzama tokom kojih će se raspravljati na koji način metodologije kao što su zastupljene u Lean Startapima mogu pomoći da se na kraju postigne željeni cilj. Na drugom “Lean Poker” događaju u Beogradu moći će da učestvuje skoro svaki programer bez obzira na iskustvo koje poseduje, koji će na raspolaganju imati čak 13 glavnih programskih jezika – navodi se u saopštenju.

Iz organizacije ističu da je prisustvo događaju besplatno, ali da se takmičari moraju na vreme prijaviti kako bi obezbedili svoja mesta. Takođe, bilo bi poželjno da učesnici ponesu svoje lap top računare sa već pripremljenim programira za rad.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Office Talks Podcast

Matorci vs. Milenijalci – problem generacijskog jaza

Glavna tema 44. epizode Office Talks podcasta bila je diskusija o problemu koji sve vidljiviji generacijski jaz nosi sa sobom. Može li se životno iskustvo naših roditelja primeniti u eri digitalizacije i pandemije?

Karijere

Mihailo Ponjavić imenovan za direktora prodaje Euronews mreže u Srbiji

Nakon skoro tri godine u e-commerce sektoru, Mihailo Ponjavić vraća se u medijski biznis i staje na čelo prodajnog sektora televizijske mreže Euronews u Srbiji koja uskoro kreće sa radom.

Karijere

Jovan Jovanović otkriva šta čeka domaće IT-jevce koji žele posao u norveškoj tehnološkoj industriji

Jovan Jovanović, QA inženjer u kompaniji Tidal, u Oslu živi već tri godine i kao aktivan učesnik u tom sektoru veoma je dobro upoznao norvešku tehnološku industriju. O njoj razgovaramo u nastavku teksta.

Propustili ste

Tehnologija

Bitcoin gubi vrednost – da li je sada pravo vreme za ulaganje?

U prethodnim nedeljama kriptovaluta Bitcoin beleži veliki pad. Zašto je to tako?

Gaming

Niški Webelinx razvija casual video igre za iOS i Android koje igra 15 miliona igrača širom sveta

Kako razvoj industrije video igara u Srbiji sve više raste, tako na površinu izlaze uspešne poslovne priče kreativnih mladih ljudi i startapa koji oblikuju IT scenu naše zemlje. Ovo je još jedna takva priča koja nam dolazi i Niša, preciznije iz Webelinx Games studija.

Startapi i poslovanje

Ima nešto u dvodecenijskom iskustvu Smarta, ali i u ženskom liderstvu

Ivana Ružičić i Ivanka Rankusović nalaze se na čelu kompanije Smart New Frontier Group. U nastavku teksta sa njima detaljnije govorimo o poslovanju te kompanije, ali i položaju žena u IT industriji.

Mobilno

Ukida se naplata rominga između Srbije i Grčke – potpisivanje sporazuma sledeće nedelje

Od ovog leta svi naši građani imaće dodatni razloga za uživanje na putu za Grčku, s obzirom na to da će od sledeće nedelje biti ukinute naknade za roming između ove dve zemlje.

Startapi i poslovanje

City Expert lansirao ‘Kreditni Savetnik’ za buduće vlasnike nekretnina

Kupovina stana ili kuće ume da bude prava noćna mora ukoliko kroz čitav proces prolazite sami i nemate iskustva. Kompanija City Expert lansirala je novi sajt po imenu 'Kreditni Savetnik' koji bi trebalo da edukuje i informiše kupce o različitim mogućnostima za kreditiranje nekretnine.

Office Talks Podcast

Mudrinić hejtuje streaming servise

U 46. epizodi Office Talks podcasta razgovaramo o tome šta pratimo od sadržaja i zašto moramo biti pretplaćeni na nekoliko video servisa kako bismo mogli da gledamo sve što nam je duši milo.