Lazar Džamić, šef agencije Google ZOO u Novoj Iskri 2. aprila

Lazar Džamić, šef agencije Google ZOO u Novoj Iskri 2. aprila

Dizajn inkubator Nova Iskra ugostiće ovog četvrtka marketing stručnjaka i digitalnog stratega Lazara Džamića, direktora brend planiranja u agenciji Google ZOO. U okviru svog predavanja, Džamić će prisutnima govoriti o novoj tehnološkoj revoluciji koja je doprinela ekspanziji digitalnog marketinga.

1lazar

Posle višegodišnjeg rada u agencijama, Lazar je početkom 2014. godine dobio poziv da pređe u Google, gde od tada radi kao direktor za brend strategije u okviru specijalnog tima Google ZOO u Londonu.

Tokom svog predavanja u Novoj Iskri pod nazivom “Gde je put za Kanzas? Kako se marketing promenio – i ostao isti”, Džamić će pričati o novoj tehnološkoj revoluciji koja je doprinela ekspanziji digitalnog marketinga, te o trendovima i mehanizmima putem kojih se mogu postići željeni marketinški rezultati.

Prvi deo predavanja biće posvećen velikim promenama u domenu savremenog marketinga, odnosno problemima koje su te promene nametnule brendovima i agencijama. Takođe, biće reči i o content marketingu kao jednom od najaktuelnijih modela oglašavanja, odnosno o trendovima koji su projektovani za narednih nekoliko godina, a koji će dodatno oblikovati advertajizng industriju.

Slobodan ulaz, iskoristite priliku!

Podsećanja radi, Lazar će biti i jedan od glavnih predavača tokom predstojeće konferencije Nova Energija, te je gostovanje poznatog stručnjaka u Novoj Iskri prilika da ga čuju svi koji nisu u mogućnosti da se “spuste” do Kopaonika.

Uz pomoć Džamićeve ekspertize iz domena digitalnih strategija, razvijale su se kompanije kao što je Gap, Canon, BMW i mnoge druge, a predavanje i korisne savete poznatog stručnjaka možete čuti ovog četvrtka. Ulaz na predavanje je slobodan, ali iz organizacije poručuju da su zbog kapaciteta samog prostora ograničena mesta. Za više informacija posetite zvanični sajt Nove Iskre.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Startap Stomatopoda iz Srbije transformiše restorane u SAD — uz pomoć AI softvera!

Njihovo 'flagship' rešenje jeste SaaS proizvod aTavloa koji uz pomoć veštačke inteligencije analizira korisničko iskustvo čime omogućava ugostiteljima da budu uslužniji i efikasniji. U tekstu koji sledi, saznajte kako!

Intervju

Neubase olakšava online otvaranje firme u SAD-u za nerezidente uz prilagođene cene

Kompanija Neubase bavi se osnivanjem LLC preduzeća u SAD-u za nerezidente, sa posebnim fokusom na preduzetnike sa Balkana. Mi smo imali priliku da u velikom intervjuu razgovaramo sa osnivačima ove kompanije.

Office Talks Podcast

Da li je novi Hladni rat u toku?

Šta se dešava u odnosu SAD-a i Kine i da li se Rusija meša u izbore u Americi? Samo su neka od pitanja na koja smo dali odgovor u 187. epizodi Office Talks podkasta!

Propustili ste

Internet marketing

AdEx 2023: Na digitalno oglašavanje u Srbiji potrošeno je €106,6 miliona

U sklopu Digital Day konferencije koju organizuje IABSerbia tradicionalno su predstavljeni rezultati AdEx istraživanja za 2023. godinu.

Sponzorisano

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Web 3.0

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.

Ekskluzivno

TS Ventures uložio u Reputeo i Mindsmiths — vodeće regionalne AI startape

Srpski investicioni fond Telekom Ventures podržao je domaći Reputeo i hrvatski Mindsmiths, prepoznavši njihov potencijal za globalni rast na polju veštačke inteligencije.

Najava

Empple Festival ove godine odgovara na najvažnija pitanja employer brandinga

Četvrti po redu Empple Festival, koji okuplja stručnjake iz employer branding-a, TA-a, internih komunikacija i HR-a održaće se 3. i 4. oktobra u Madlenianumu.

Office Talks Podcast

Randevu.tech: Put od ETF-a do Berlina sa CEO-om Aleksandrom Orlićem

Gost 189. epizode Office Talks podkasta bio je Aleksandar Orlić, CEO i jedan od suosnivača startapa Randevu.tech. Sa njim razgovaramo o njegovoj karijeri u IT industriji ali i o tome koji proizvod tačno razvija pomenuti startap i za koje tržište.