Prijavi se za 'KAKTUS' festival integrisanih komunikacija

Imaš konstruktivnu ideju? Prijavi se za ‘KAKTUS’ festival integrisanih komunikacija

Prostorije beogradskog hotela Crowne Plaza ugostiće od 27. do 28. oktobra drugi po redu nacionalni Festival integrisanih komunikacija 'KAKTUS 2016' u organizaciji portala Marketing mreža. Pod sloganom 'Konstruiši dobre ideje!', akcenat festivala biće na integraciji, ali i trudu i naporu da se realizuju kvalitetne ideje od strane učenika konferencije.

kaktus-festival

Kao i prošle godine, KAKTUS 2016 ponudiće učesnicima kvalitetan i raznovrstan program iz različitih oblasti integrisanih komunikacija, kao i pregled najnovijih svetskih trendova dok će festival otvoriti David Zappa, direktora marketinga kompanije Heineken Slovačka. Prvog dana festivala biće upriličena i zvanična dodela ‘KAKTUS 2016’ nagrada u čak dvadeset i jednoj kategoriji, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane kampanje u protekloj godini.

O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine čak 27 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona. Povodom predstojećeg događaja, oglasila se i Ivana Parčetić Mitić, urednica portala Marketing mreža koja je tom prilikom istakla:

Tržište marketinških komunikacija u Srbiji prošle godine dobilo je svoj prvi nacionalni festival, festival u okviru koga se slave samo najkvalitetnije ideje, one koje pomeraju granice struke i streme ka boljoj budućnosti. Ove godine nastavljamo dalje, sa još kvalitetnijim programom, sjajnim govornicima, novim iskustvima i isticanjem ideja koje opstaju.

Prijavite vaše radove na vreme

Drugi dan festivala obeležiće interaktivna predavanja i radionice eminentnih stručnjaka iz Evrope i sveta, među kojima su Bruno Luglio (Senior Creative Art Director, R/GA Njujork), Ivan Pols (Creative Director, Adam&EveDDB), zatim Riccardo Fregoso (Executive Creative Director, McCann Pariz), Stephanie Bailey (Head of Corporate Communications, Fleishman-Hillard), kao i Vincenza Cristina Saccà (Head of Marketing CEE, MasterCard).

Prisutni na pomenutom događaju će takođe imati priliku da čuju i Thierry Nicoleta, (Schneider Electric), Mihnea Gheorghiua (Publicis Group), dok će sa učesnicima festivala iskustva podeliti dr Nikolaos Dimitriadis (Development Director The University of Sheffield International Faculty) i Jan Namedyński (Poland & Nordics AVON).

Iz organizacije napominju da će prijavljivanje na konkurs za KAKTUS nagrade trajati sve do 20. septembra, dok se na zvaničnom sajtu pomenutog događaja, pored dodatnih informacija može pronaći i pripremljen formular za prijavu radova potencijalnih učesnika.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

3Lateral predao urbanistički projekat za novosadski kampus – useljenje 2024. godine

Epic Games i 3Lateral zvanično su objavili više detalja o narednim koracima vezanim za planiranje i izgradnju svog budućeg kampusa u Novom Sadu.

Startapi i poslovanje

Da li Srbija inovira i zašto je važna naša pozicija na listi Globalnog indeksa inovativnosti?

Na poziciji Globalnog indeksa inovativnosti Srbija je pala sa 53. na 54. poziciju. Analiziramo gde smo bili lošiji, a gde bolji na skali inovacija.

E-commerce

eCommerce bezbednost: 5 saveta za bezbedniju internet trgovinu

Svakog oktobra održava se Evropski mesec sajber bezbednosti. Sa porastom internet trgovine u svetu, ali i u Srbiji, zapitali smo se kako povećati bezbednost domaćih internet prodavnica i šta to mali i veliki trgovci mogu da urade kako bi zaštitili svoje kupce. Korisne savete potražite u nastavku ovog vodiča.

Propustili ste

Mobilno

Koji su to najbolji telefoni na tržištu u cenovnom rangu od €250 do preko €750

Tržište mobilnih telefona nikada pre nije bilo ovako raznoliko. Korisnici danas na raspolaganju imaju ogroman broj modela različitih klasa i cenovnih kategorija, da se slobodno može reći kako je mogućnost izbora pametnih telefona najveća - od kada oni postoje.

Startapi i poslovanje

Freshdesk je SaaS alat za CX koji koristi 50.000 kompanija širom sveta – a od skoro je dostupan i na Balkanu

Kompanija Freshworks od prošle godine posluje i na regionalnom tržištu, a sa direktorom za Balkan razgovaramo o njihovim proizvodima - pogotovu o alatu Freshdesk.

Office Talks Podcast

Šta su to superklasteri i kako nastaju? (gost Kosta Andrić)

Može li se u naredne četiri godine izgraditi prvi srpski superklaster i kako pomoću ovog modela unaprediti tehnološke kapacitete domaće privrede? Otkrivamo u prvoj epizodi Office Talks specijala.

Startapi i poslovanje

Rekordan broj investicija i akvizicija obeležili su domaći ekosistem u 2021. godini

Analiziramo koji su to događaji obeležili startap zajednicu u proteklih 365 dana.

Startapi i poslovanje

Opseg plate prva je stvar koju programeri traže u oglasu za posao

Da, oglasi za posao u IT industriji imaju mane - čak i ako ih i HR-ovi i kompanijski menadžeri pišu i proveravaju po nekoliko puta. Najčešće ne sadrže dovoljno informacija o poziciji, opseg plate uglavnom izostaje, ali su zato marketinški detalji u prvom planu.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Stručna podrška i do 15.000 CHF za lokalni razvoj i globalni rast inovativnih ideja

Naučno-tehnološki park Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak, novi poziv za Raising Starts, prvi pre-seed program koji startapima u najranijim fazama razvoja donosi stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.