ICT Hub Meetup: Zašto TopTal okuplja samo najtalentovatnije?

ICT Hub Meetup: Zašto TopTal okuplja samo najtalentovatnije?

Prostorije ICT Hub-a u Naučno-tehnološkom parku Beograd, ugostiće 3. novembra s početkom od 18:30 časova 26. po redu meetup koji će biti organizovan u saradnji sa kompanijom TopTal. Sam događaj biće namenjen tehnološkoj zajednici kako bi se što više približila priča o tome na koji način je Toptal prešao put od startapa do višemilionske globalno prisutne kompanije.

toptal-ict-hub

Naime, TopTal je jedan od najinovativnijih i brzo rastućih tehnoloških startapa iz Silicijumske doline. Uz podršku investitora platforma je na tržištu rada postala najbrže rastuća platforma u istoriji Interneta – povezujući hiljade elitnih inženjera širom sveta. Toptal je za tehnološke kompanije postao prvi izbor kada je u pitanju angažovanje vrhunskih talenata, a za top 3% frilensera mesto na kome dolaze do novog velikog profesionalnog izazova.

Prijavite vaše prisustvo na vreme

Tako će gost ICT Hub-a sledećeg četvrtka biti Roman Urbanovski koji je postao deo Toptal ekipe 2011. godine unoseći iskustvo duže od deset godina rada u različitim međunarodnim kompanijama i startapima. Želja da istražuje svet dok radi u multikulturalnom okruženju, bila je pokretač za Urbanovskog da formira prvu zajednicu TopTal programera. Danas je on zadužen za partnerstva kompanije koja dovode nove talente, a pored toga vodi hrvatsku zajednicu sa više od 100 Toptal programera.

Iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da se pridruže kako bi dobili priliku da čuju uspešnu startap priču, saznaju više o TopTal-u, povežu se sa ljudima koji su već deo zajednice i upoznaju proces skrininga Toptala za novim talentima. Prisustvo je besplatno, a možete ga potvrditi na zvaničnom sajtu meetup-a.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Novost

Google Street View automobili ponovo na putevima Srbije

Njihova misija je ažuriranje Google Street View fotografija srpskih gradova, arhitektonskih i prirodnih dobara na Google mapama.

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Office Talks Podcast

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti.