Webiz Networking Night: #Onokad Kovač konačno dovede Webiz u Beograd

Webiz Networking Night: #Onokad Kovač konačno dovede Webiz u Beograd

Nakon 15 događaja i više od 5 godina postojanja, Webiz sada i zvanično dolazi u Beograd. U cilju obeležavanja uspešnog poslovanja i širenja portfolia edukativnih događaja, 13. oktobra u bivšoj zgradi Geozavoda održaće se prvi Webiz Networking Night u saradnji sa Belgrade Waterfront-om s početkom od 20 časova, a koji će se prema rečima organizatora sastojati iz dva neizostavna segmenta - predavanja i networkinga.

Prvi beogradski Webiz Networking Night zamišljen je kao večernji događaj koji će u prvom delu ugostiti predavanje Džona Burkharta, svetski poznatog i nagrađivanog content marketing stručnjaka koji će pred beogradskom publikom održati jednočasovno predavanje na temu „Constant Curiosity Marketing: The BALLSY Guide To Getting & Keeping Attention“ o uticaju i važnosti sadržajnog oglašavanja za brendove.

Ukoliko do sada niste imali prilike da se susretnete s ovim imenom, Džon dolazi iz Londona gde vodi uspešnu content marketing i copywriting agenciju. Već sedam godina predaje na SXWSi konferenciji u okviru koje se nalazi i u ulozi kreatora programa, te vodi interaktivne radionice na Cannes Lions International Festival of Creativity, napominju iz organizacije.

Burkhart je autor nekoliko knjiga na temu sadržajnog oglašavanja i marketinga: Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising, Hacker Maker Teacher Thief i Truly Ballsy Content.

5 godina Webiza

U razgovoru sa direktorom Webiza, Vladimirom Kovačem, saznajemo da Webiz ove godine realizuje svoj 15. događaj, te da organizacija iza sebe broji već 5 Webiz konferencija, a uskoro i 10 Webiz edukacija. Prema njegovim rečima, razloga za slavlje itekako ima, a tim je odlučio da brend konačno dovede i u Beograd – doduše, u nešto drugačijem formatu:

Nakon Džonovog predavanja družićemo se na koktelu u restoranu Salon 1905. Događaj je poluzatvorenog tipa, odnosno u prodaju puštamo samo 20 karata koje će moći da se kupe po ceni od 15.000 dinara i to putem prijave na našem sajtu.

Ostatak je rezervisan isključivo za naše prijatelje i partnere, pa preporučujemo onima koji žele da čuju Džona i njegovo predavanje, ali i da se druže sa nama na koktelu, da se što pre prijave.

Više informacija o Webiz Networking Night događaju, dostupno je na zvaničnom sajtu organizacije na kome se već uveliko nalaze i prijave.

Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Vlada najavila kraj angažovanju paušalaca na puno radno vreme – kompanijama koje ih zaposle slede olakšice od 70%

Angažovanje preduzetnika za poslove koji bi suštinski trebalo da spadaju u domen klasičnog radnog odnosa predmet je upravo predstavljenih izmena Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje. Izmene stupaju na snagu 1. januara 2020. godine.

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

Internet marketing

Za srpske agencije jedan SoMo Borac – McCann osvojio nagradu u kategoriji Digitalni Mix

Dobitnici nagrade SoMo Borac za najbolje marketinške kampanje proglašeni su tokom drugog dana Weekend Media Festivala. Predstavnici iz Srbije pobedili su samo u kategoriji Digital Mix, gde su pobedu odneli Drive i McCann Beograd, dok su finalisti u drugim kategorijama bili i Communis i Fullhouse Ogilvy.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Osnovano udruženje ‘Novi Taksi’ čiju će aplikaciju napraviti kompanija CarGo – nazire li se rešenje spora?

Kompanija CarGo Technologies i predsednik novoformiranog udruženja 'Novi taksi' potpisali su danas memorandum kojim se ova tehnološka kompanija obavezala da će napraviti aplikaciju za novu taksi firmu u Srbiji.

Tehnologija

Kosta Andrić: Vreme novih poslovnih modela za domaće kompanije nije nešto što se čeka – već je tu

Koji su to alternativni biznis modeli koji će kompanije koje posluju na domaćem tržištu učiniti relevantnim u budućnosti? Da li su one uopšte spremne na taj korak? Odgovore nam daje Kosta Andrić, Managing Partner organizacije ICT Hub, koja i ove godine 22. oktobra organizuje Corporate Innovation Conference.

E-commerce

Aplikacija 60seconds omogućava vam da kupujete u omiljenim prodavnicama – po cenama koje sami odredite

Ako bismo vam rekli da određeni proizvod možete kupiti 'online' po ceni koju sami dogovorite sa brendom mislili biste da vas lažemo, zar ne? Ipak, aplikacija 60seconds nudi upravo tu mogućnost, a o čemu se zapravo radi i kako ona funkcioniše, razgovarali smo sa suosnivačem ovog servisa.

Kolumna

Digitalna transformacija banaka nije samo kreiranje aplikacije – to je promena načina razmišljanja

Kada se u jednoj rečenici nađu reči digitalizacija i banka, prva asocijacija je, naravno, Internet bankarstvo. I Internet zaista jeste možda i najznačajniji deo infrastrukture digitalizacije. Da li u tim uslovima tradicionalno bankarstvo uopšte može da opstane?

Netokracija

OMGcommerce ponovo u Beogradu: 20. novembra odgovaramo na pitanja koja najviše muče domaće e-trgovce

Treću godinu zaredom Netokracija Srbija organizuje OMGcommerce Beograd. Ove godine bavimo se novom regulativom koja bi trebalo da unapredi poslovanje web trgovaca u Srbiji, ali i novim digitalnim proizvodima koji aktivno oblikuju našu digitalnu ekonomiju.

Startapi i poslovanje

Fond za inovacionu delatnost dodeljuje bespovratno €380.000 – prijavite svoje inovativne projekte

Fond za inovacionu delatnost raspisao je danas javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u ukupnom iznosu od 380.000 evra za razvoj inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija kroz Program ranog razvoja i Program saradnje nauke i privrede.