Webiz Networking Night: #Onokad Kovač konačno dovede Webiz u Beograd

Webiz Networking Night: #Onokad Kovač konačno dovede Webiz u Beograd

Nakon 15 događaja i više od 5 godina postojanja, Webiz sada i zvanično dolazi u Beograd. U cilju obeležavanja uspešnog poslovanja i širenja portfolia edukativnih događaja, 13. oktobra u bivšoj zgradi Geozavoda održaće se prvi Webiz Networking Night u saradnji sa Belgrade Waterfront-om s početkom od 20 časova, a koji će se prema rečima organizatora sastojati iz dva neizostavna segmenta - predavanja i networkinga.

Prvi beogradski Webiz Networking Night zamišljen je kao večernji događaj koji će u prvom delu ugostiti predavanje Džona Burkharta, svetski poznatog i nagrađivanog content marketing stručnjaka koji će pred beogradskom publikom održati jednočasovno predavanje na temu „Constant Curiosity Marketing: The BALLSY Guide To Getting & Keeping Attention“ o uticaju i važnosti sadržajnog oglašavanja za brendove.

Ukoliko do sada niste imali prilike da se susretnete s ovim imenom, Džon dolazi iz Londona gde vodi uspešnu content marketing i copywriting agenciju. Već sedam godina predaje na SXWSi konferenciji u okviru koje se nalazi i u ulozi kreatora programa, te vodi interaktivne radionice na Cannes Lions International Festival of Creativity, napominju iz organizacije.

Burkhart je autor nekoliko knjiga na temu sadržajnog oglašavanja i marketinga: Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising, Hacker Maker Teacher Thief i Truly Ballsy Content.

5 godina Webiza

U razgovoru sa direktorom Webiza, Vladimirom Kovačem, saznajemo da Webiz ove godine realizuje svoj 15. događaj, te da organizacija iza sebe broji već 5 Webiz konferencija, a uskoro i 10 Webiz edukacija. Prema njegovim rečima, razloga za slavlje itekako ima, a tim je odlučio da brend konačno dovede i u Beograd – doduše, u nešto drugačijem formatu:

Nakon Džonovog predavanja družićemo se na koktelu u restoranu Salon 1905. Događaj je poluzatvorenog tipa, odnosno u prodaju puštamo samo 20 karata koje će moći da se kupe po ceni od 15.000 dinara i to putem prijave na našem sajtu.

Ostatak je rezervisan isključivo za naše prijatelje i partnere, pa preporučujemo onima koji žele da čuju Džona i njegovo predavanje, ali i da se druže sa nama na koktelu, da se što pre prijave.

Više informacija o Webiz Networking Night događaju, dostupno je na zvaničnom sajtu organizacije na kome se već uveliko nalaze i prijave.

Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Tehnologija

Muzički streaming servisi dostupni u Srbiji nude i probni period – ovo su njihove prednosti

Većina korisnika u Srbiji danas svoju omiljenu muziku pušta preko YouTube-a, pametnog telefona ili eksternih memorija. Međutim, muzički 'streaming' servisi nude znatno bolje korisničko iskustvo. Mi vam donosimo spisak onih najpopularnijih ali i njihove prednosti.

Kultura 2.0

Da li su IT firme u Srbiji dovoljno društveno odgovorne?

Kompanija Devtech donirala je 50 računara i propratne opreme neprofitnim organizacijama, što nam je povod da se zapitamo da li na nivou industrije radimo dovoljno da vratimo društvu iz kog potičemo.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Pokrenut startap program za dalji razvoj ‘pametnog’ ugostiteljstva – Metro Xcel čeka vaše prijave

Ovaj program ima za cilj da već formiranim startapima u ugostiteljstvu pomogne da brže napreduju, a prijave traju tokom cele godine.

Društvene mreže

Kupovina pregleda na opciji Instagram Story – nova taktika influensera za rast profila

Rasprave o unosnom biznisu trgovine pratiocima i lajkovima na Instagramu ne jenjavaju, a čim se na horizontu pojavio nagoveštaj rešenja, nastao je novi problem – kupovina pregleda na opciji Story. Znači li to da se ova mreža (a i mi sa njom) bori sa vetrenjačama?

Netokracija

Milena Rašić nova je urednica Netokracije u Srbiji

Došlo je vreme za interne promene, vreme da budemo još bolji u onome što radimo. Kao deo tih promena zadovoljstvo mi je što mogu da vam saopštim da je nova urednica Netokracije u Srbiji upravo naša koleginica Milena Rašić.

Startapi i poslovanje

Startapi, Demo Day u Solunu čeka vaše prijave – otvorene su do 25. avgusta

Peti po redu Thessaloniki Demo Day u organizaciji grčkog stratap haba OK!Thess održaće se 12. septembra u Solunu, a njegov cilj je povezivanje startapa sa investitorima iz Grčke i jogoistočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.