Webiz Networking Night: #Onokad Kovač konačno dovede Webiz u Beograd

Webiz Networking Night: #Onokad Kovač konačno dovede Webiz u Beograd

Nakon 15 događaja i više od 5 godina postojanja, Webiz sada i zvanično dolazi u Beograd. U cilju obeležavanja uspešnog poslovanja i širenja portfolia edukativnih događaja, 13. oktobra u bivšoj zgradi Geozavoda održaće se prvi Webiz Networking Night u saradnji sa Belgrade Waterfront-om s početkom od 20 časova, a koji će se prema rečima organizatora sastojati iz dva neizostavna segmenta - predavanja i networkinga.

Prvi beogradski Webiz Networking Night zamišljen je kao večernji događaj koji će u prvom delu ugostiti predavanje Džona Burkharta, svetski poznatog i nagrađivanog content marketing stručnjaka koji će pred beogradskom publikom održati jednočasovno predavanje na temu „Constant Curiosity Marketing: The BALLSY Guide To Getting & Keeping Attention“ o uticaju i važnosti sadržajnog oglašavanja za brendove.

Ukoliko do sada niste imali prilike da se susretnete s ovim imenom, Džon dolazi iz Londona gde vodi uspešnu content marketing i copywriting agenciju. Već sedam godina predaje na SXWSi konferenciji u okviru koje se nalazi i u ulozi kreatora programa, te vodi interaktivne radionice na Cannes Lions International Festival of Creativity, napominju iz organizacije.

Burkhart je autor nekoliko knjiga na temu sadržajnog oglašavanja i marketinga: Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising, Hacker Maker Teacher Thief i Truly Ballsy Content.

5 godina Webiza

U razgovoru sa direktorom Webiza, Vladimirom Kovačem, saznajemo da Webiz ove godine realizuje svoj 15. događaj, te da organizacija iza sebe broji već 5 Webiz konferencija, a uskoro i 10 Webiz edukacija. Prema njegovim rečima, razloga za slavlje itekako ima, a tim je odlučio da brend konačno dovede i u Beograd – doduše, u nešto drugačijem formatu:

Nakon Džonovog predavanja družićemo se na koktelu u restoranu Salon 1905. Događaj je poluzatvorenog tipa, odnosno u prodaju puštamo samo 20 karata koje će moći da se kupe po ceni od 15.000 dinara i to putem prijave na našem sajtu.

Ostatak je rezervisan isključivo za naše prijatelje i partnere, pa preporučujemo onima koji žele da čuju Džona i njegovo predavanje, ali i da se druže sa nama na koktelu, da se što pre prijave.

Više informacija o Webiz Networking Night događaju, dostupno je na zvaničnom sajtu organizacije na kome se već uveliko nalaze i prijave.

Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

E-commerce

Gde je nestala besplatna poštarina i da li će AliExpress ikada vratiti ‘Free Shipping’ za Srbiju?

Pisanja medija s početka meseca o tome da AliExpress izbacuje 'free shipping' određenih proizvoda unelo je paniku među mnogima koji kupuju u ovoj online prodavnici. Mi smo analizirali šta je uzrok ovoj promeni i da li uskoro možemo očekivati da se stvari vrate u normalu.

Startapi i poslovanje

3Lateral kupio parcelu u Novom Sadu vrednu €7,7 miliona evra – da li je na pomolu izgradnja njihovog kampusa?

3Lateral kupio je plac u Novom Sadu od skoro 6.500 m2, a koji je plaćen više od 7,7 miliona evra. Znači li to da ova kompanija planira gradnju kampusa?

Gaming

Ovi momci su vicešampioni eEuro 2020 i profesionalni PES igrači u Srbiji

Većina muške populacije je u školskim danima provodila vreme igrajući čuveni PES sa svojim drugarima. Još tada se znalo ko je glavni u kraju, ko ima talenta za ovu igru i ko 'puni mreže' protivnicima. Upravo taj 'PES talenat', Marko Roksić Roksa i Stefan Slavković Kepa podigli su na profesionalni nivo igranja ove igre, napravivši sjajne individualne i reprezentativne rezultate na svetskom nivou.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Upoznajte Stefana Feješa, najmlađeg programera koji radi u GitHubu i jedinog koji dolazi iz Srbije

Stefan Feješ ima 20 godina, fakultet bi trebalo da završi 2022. godine, a već je kreirao šesti najbrže rastući 'open source' projekat u 2018. godini, govorio na nekim od najpoznatijih 'tech' konferencija širom sveta, a prošlog meseca postao je i najmlađi član GitHub tima.

Kultura 2.0

Kako ste danas?

Pre nekoliko godina jedan lanac privatnih zdravstvenih ustanova preplavio je Beograd bilbordima sa ovim pitanjem. I nikome ko je video nije bilo svejedno. 'Struka' se obrušila na kampanju, a suštinski ni tada ni danas nije bilo jasno koji je tačno problem sa tim što je komunicirano.

Startapi i poslovanje

ICT Hub Venture investirao u beogradski startap Trickest sa ciljem da se podrži razvoj rešenja u oblasti ‘cyber’ bezbednosti

ICT Hub Venture, investicioni fond sa sedištem u Beogradu koji ulaže u startape u ranoj fazi razvoja, investirao je u Trickest, beogradski startap koji se bavi 'cyber' bezbednošću. Cilj je da se podrži razvoj 'cloud-based' platforme koja će omogućiti dinamično testiranje radi pronalaska slabih tačaka i ranjivosti svakog sistema.

Gaming

Kako sam sa C# prešao na C++ i zašto to ne bih uspeo bez mentora?

Industrija video igara definitivno napreduje - kako na svetskoj tako i na domaćoj sceni. Ono što doprinosi njenoj ekspanziji je prisustvo raznih besplatnih 'subscription' ili 'premium game engine'-a, među kojima se najčešće nailazi na rešenja koja koriste C# ili C++. Ovo je moja priča kako sam sa prvog programskog jezika prešao na drugi.

Startapi i poslovanje

Payoneer potvrdio: Kartice su ponovo aktivne za sve korisnike

Kompanija Payoneer upravo je potvrdila da su njihove Prepaid Mastercard kartice ponovo aktivne nakon što je prošle nedelje 'fintech' kompanija Wirecard, njihov provajder, proglasila bankrot.

E-commerce

Gde je nestala besplatna poštarina i da li će AliExpress ikada vratiti ‘Free Shipping’ za Srbiju?

Pisanja medija s početka meseca o tome da AliExpress izbacuje 'free shipping' određenih proizvoda unelo je paniku među mnogima koji kupuju u ovoj online prodavnici. Mi smo analizirali šta je uzrok ovoj promeni i da li uskoro možemo očekivati da se stvari vrate u normalu.