Top Eleven uveo najveću izmenu do sada – stižu 3D utakmice!

Top Eleven uveo najveću izmenu do sada – stižu 3D utakmice!

Nordeus je nakon par godina različitih izmena u svojoj najbitnijoj igri Top Eleven, konačno odlučio da za igrače uvede novu i dugoočekivanu promenu. Stižu trodimenzionalne virtuelne utakmice.

Već godinama unazad, tačnije od lansiranja 2010. godine, Top Eleven je najvažnija igra srpskog Nordeusa koja je svoju slavu stekla na Facebooku, generišući vremenom čak 140 miliona korisnika. Ova igra koja je postala jedna od najpopularnijih sportskih igara na mobilnim platformama, imala je mnoge vizuelne i interfejs promene, a sada dolazi najveći update do sada.

Naime, iz Nordeusa su odlučili da korisnicima uskoro omoguće potpuno novi i inovativni način gledanja fudbalskih mečeva svojih timova. Takođe će igrači ove igre na raspolaganju imati verne 3D simulacije kretanja igrača i same utakmice, zapravo kao da igraju pravu fudbalsku igru na računaru ili konzoli, sem toga što oni samo postavljaju taktiku i postavu, a ne kontrolišu igrače. Sve ovo će uveliko podsećati na popularnu PC igru Football Manager i možda jedinoj konkurenciji pomenutog Nordeusovog naslova.

Na osnovu tizera koji je objavljen na YouTubu kanalu ove kompanije, jasno se vidi da se development tim Nordeusa dosta potrudio da svojim korisnicima omogući najveću vizuelnu promenu do sada. Ova promena se svakako može svrstati kao jedna od prekretnica za Top Eleven igru, kao i kada je proslavljeni fudbalski trener Žoze Murinjo postao zaštitno lice ove igre iz Srbije.

Molimo vas da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli da vidite ovaj sadržaj

Podsetimo, prve animirane utakmice u Top Elevenu lansirane su još 2015. godine što je tada bila velika vest za ljubitelje ove video igre, a sve je bilo urađeno u saradnji sa Nemanjom Matićem, srpskim fudbalerom i tadašnjim igračem Čelsija. Iako najavljena, za sada ostaje da se vidi kada bi nova funkcija i zvanično mogla da postane sastavni deo ove igre.

U svakom slučaju, ako vam Top Eleven ponudi ažuriranje, bilo na iOS ili Android operativnom sistemu, svakako ažurirajte igru jer će možda sa novom verzijom doći i najavljena promena. Takođe, treba i napomenuti da je Nordeus prošle godine akviziran od strane kompanije Take Two Interactive, giganta iz sveta razvoja video igara.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Intervju

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Office Talks Podcast

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti. 

Karijere

Kako strani eksperti iz kompanije ABBYY ocenjuju IT tržište rada u Srbiji?

Predviđaju da će Srbija od 'outsourcing' regrutnog centra postati atraktivna tehnološka lokacija na globalnom tržištu, ali je prethodno potrebno preduzeti određene korake ka ostvarivanju tog cilja.

Intervju

Može li veštačka inteligencija pomoći u izgradnji održivih energetskih sistema i poslovanja?

Koliko bi i na koji način integracija AI tehnologije mogla da utiče na unapređenje rešenja u energetskom sektoru, ali i na poslovanje jedne kompanije? Odgovor na ovo pitanje dobili smo u razgovoru sa Jelenom Pejković iz kompanije Schneider Electric.