Top Eleven uveo najveću izmenu do sada – stižu 3D utakmice!

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Top Eleven uveo najveću izmenu do sada – stižu 3D utakmice!

Nordeus je nakon par godina različitih izmena u svojoj najbitnijoj igri Top Eleven, konačno odlučio da za igrače uvede novu i dugoočekivanu promenu. Stižu trodimenzionalne virtuelne utakmice.

Već godinama unazad, tačnije od lansiranja 2010. godine, Top Eleven je najvažnija igra srpskog Nordeusa koja je svoju slavu stekla na Facebooku, generišući vremenom čak 140 miliona korisnika. Ova igra koja je postala jedna od najpopularnijih sportskih igara na mobilnim platformama, imala je mnoge vizuelne i interfejs promene, a sada dolazi najveći update do sada.

Naime, iz Nordeusa su odlučili da korisnicima uskoro omoguće potpuno novi i inovativni način gledanja fudbalskih mečeva svojih timova. Takođe će igrači ove igre na raspolaganju imati verne 3D simulacije kretanja igrača i same utakmice, zapravo kao da igraju pravu fudbalsku igru na računaru ili konzoli, sem toga što oni samo postavljaju taktiku i postavu, a ne kontrolišu igrače. Sve ovo će uveliko podsećati na popularnu PC igru Football Manager i možda jedinoj konkurenciji pomenutog Nordeusovog naslova.

Na osnovu tizera koji je objavljen na YouTubu kanalu ove kompanije, jasno se vidi da se development tim Nordeusa dosta potrudio da svojim korisnicima omogući najveću vizuelnu promenu do sada. Ova promena se svakako može svrstati kao jedna od prekretnica za Top Eleven igru, kao i kada je proslavljeni fudbalski trener Žoze Murinjo postao zaštitno lice ove igre iz Srbije.

Podsetimo, prve animirane utakmice u Top Elevenu lansirane su još 2015. godine što je tada bila velika vest za ljubitelje ove video igre, a sve je bilo urađeno u saradnji sa Nemanjom Matićem, srpskim fudbalerom i tadašnjim igračem Čelsija. Iako najavljena, za sada ostaje da se vidi kada bi nova funkcija i zvanično mogla da postane sastavni deo ove igre.

U svakom slučaju, ako vam Top Eleven ponudi ažuriranje, bilo na iOS ili Android operativnom sistemu, svakako ažurirajte igru jer će možda sa novom verzijom doći i najavljena promena. Takođe, treba i napomenuti da je Nordeus prošle godine akviziran od strane kompanije Take Two Interactive, giganta iz sveta razvoja video igara.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Najava

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Propustili ste

Najava

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Startapi i poslovanje

Samo i Iza prodali su ‘Talking Tom’ i u Srbiji započeli poljoprivrednu revoluciju – održiva proizvodnja hrane njihov je životni cilj

U ekskluzivnom intervjuu za Netokraciju, Samo Login otkriva kako je od prodaje slovenačke kompanije Outfit7 došao do fondacije koja se u Srbiji bavi čistim vazduhom, čistom vodom, očuvanjem resursa i održivom poljoprivredom.

Office Talks Podcast

Demagog sa dva nova naslova osvaja tržište indie igara

Razvoj video igara u Srbiji ima sve veći značaj na globalnoj sceni. Tom prilikom smo u 105. epizodi Office Talks podkasta ugostili beogradski Demagog studio čija je video igra Golf Club Wasteland do sada zabeležila značajne rezultate na AppStore i Google Play prodavnicama.

Tehnologija

IT Srbija od ‘outsourcinga’ do vodeće zemlje za razvoj digitalnih proizvoda i usluga

O razvoju i rastu domaće IT industrije govorimo već nekoliko godina unazad. Prethodne dve, bile su najintenzivnije kada je reč o ovoj grani koja ima značajan udeo u domaćem BDP-u. Kako godine prolaze, informaciona i tehnološka industrija u Srbiji započela je put napretka od 'outsourcinga' do kompanija koje razvijaju zahtevne proizvode.

Gaming

Epic Games kreće sa izgradnjom kampusa u Novom Sadu

Kompanije Epic Games i 3Lateral najavljuju početak izgradnje svog kampusa nadomak Univerzitetskog centra, u Radničkoj ulici u Novom Sadu. Reč je o savremenom R&D centru koji podržava razvoj hardverskih i softverskih rešenja koja omogućavaju kreiranje fotorealističnih digitalnih ljudi.

Intervju

Kako je platforma Native Teams stvorila uslove za uspešno i jednostavno ‘freelance’ poslovanje

Zahvaljujući Native Teams platformi, 'freelance' radnici imaju mogućnost da ostvare sve benefite onih koji su zaposleni 'za stalno', online ili putem mobilne aplikacije.