Top Eleven uveo najveću izmenu do sada – stižu 3D utakmice!

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Top Eleven uveo najveću izmenu do sada – stižu 3D utakmice!

Nordeus je nakon par godina različitih izmena u svojoj najbitnijoj igri Top Eleven, konačno odlučio da za igrače uvede novu i dugoočekivanu promenu. Stižu trodimenzionalne virtuelne utakmice.

Već godinama unazad, tačnije od lansiranja 2010. godine, Top Eleven je najvažnija igra srpskog Nordeusa koja je svoju slavu stekla na Facebooku, generišući vremenom čak 140 miliona korisnika. Ova igra koja je postala jedna od najpopularnijih sportskih igara na mobilnim platformama, imala je mnoge vizuelne i interfejs promene, a sada dolazi najveći update do sada.

Naime, iz Nordeusa su odlučili da korisnicima uskoro omoguće potpuno novi i inovativni način gledanja fudbalskih mečeva svojih timova. Takođe će igrači ove igre na raspolaganju imati verne 3D simulacije kretanja igrača i same utakmice, zapravo kao da igraju pravu fudbalsku igru na računaru ili konzoli, sem toga što oni samo postavljaju taktiku i postavu, a ne kontrolišu igrače. Sve ovo će uveliko podsećati na popularnu PC igru Football Manager i možda jedinoj konkurenciji pomenutog Nordeusovog naslova.

Na osnovu tizera koji je objavljen na YouTubu kanalu ove kompanije, jasno se vidi da se development tim Nordeusa dosta potrudio da svojim korisnicima omogući najveću vizuelnu promenu do sada. Ova promena se svakako može svrstati kao jedna od prekretnica za Top Eleven igru, kao i kada je proslavljeni fudbalski trener Žoze Murinjo postao zaštitno lice ove igre iz Srbije.

Podsetimo, prve animirane utakmice u Top Elevenu lansirane su još 2015. godine što je tada bila velika vest za ljubitelje ove video igre, a sve je bilo urađeno u saradnji sa Nemanjom Matićem, srpskim fudbalerom i tadašnjim igračem Čelsija. Iako najavljena, za sada ostaje da se vidi kada bi nova funkcija i zvanično mogla da postane sastavni deo ove igre.

U svakom slučaju, ako vam Top Eleven ponudi ažuriranje, bilo na iOS ili Android operativnom sistemu, svakako ažurirajte igru jer će možda sa novom verzijom doći i najavljena promena. Takođe, treba i napomenuti da je Nordeus prošle godine akviziran od strane kompanije Take Two Interactive, giganta iz sveta razvoja video igara.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Kultura 2.0

Da li ćemo zbog anglicizama u IT industriji zaboraviti maternji jezik? Razgovarali smo sa profesorkom engleskog jezika

Bojana Stanojević, profesorka engleskog jezika i književnosti u intervjuu za Netokraciju govori o upotrebi anglicizama u savremenom poslovanju, o tome koje su reči i izrazi neprevodivi, a za koje postoje adekvatni prevodi na srpski jezik.

Novost

Prevara, laži i romansa na radnom mestu: Šta znamo o SBF i propasti FTX-a?

Kripto kriza se neumoljivo nastavlja, a mi vam donosimo najnovije vesti o FTX kolapsu i potencijalnim posledicama koje on može ostaviti na svetsku ekonomiju.

Analiza

Da li je krah FTX-a ‘smrtni udarac’ za kripto ekosistem?

Dok se Web2 bavi akvizicijom Twittera, sa druge stranice svedoci smo jedne od najvećih kriza koje su pogodile Web3. U velikoj analizi otkrivamo kako će se propast druge najveće kripto menjačnice odraziti na čitavu industriju.

Propustili ste

Tehnologija

Srbija postala članica Globalnog partnerstva za veštačku inteligenciju

Na sastanku Ministarskog saveta Globalnog partnerstva za veštačku inteligenciju u Tokiju, Srbija je konsenzusom 26 država izabrana za članicu ove organizacije.

Startapi i poslovanje

Investiciona prognoza: Evropski fond menadžeri predviđaju ‘zahlađenje’ u VC industriji

Venture kapitalisti (VC) obično su optimisti po prirodi. Veruju u preduzetnike, veruju da postoje rešenja koja menjaju svet i žele da - u šansama gde 10% portfolio kompanija uspeva - ostvare određen uspeh.

Startapi i poslovanje

TS Ventures investirao u domaće startape Anari AI, Bitebell i Brush Galaxy

TS Ventures Fond je nakon temeljnog procesa i detaljne analize idejnih rešenja, novu rundu sredstava dodelio za čak tri nova startapa i time nastavio da pomaže razvoj startap industrije u našoj zemlji.

Tehnologija

Unapredite svoje DevTools veštine na ‘masterclass’ radionici svetski poznatog developera

Sajt HelloWorld.rs 9. decembra u 17h organizuje veliku 'masterclass' radionicu u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu, gde će govoriti jedan od najboljih svetskih front-end developera Heri Roberts.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Do 20.000 švajcarskih franaka bespovratno za startape u ranim fazama razvoja

NTP Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak treći poziv za Raising Starts, prvi pre-seed akceleratorski program u Srbiji koji startap timovima obezbeđuje stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.

Internet marketing

GOstudy — platforma koja uvodi ljude u svet digitalnog marketinga

Za ostvarivanje poslovnog uspeha na internetu ne treba da posedujete formalno obrazovanje, ali je važno da ste željni znanja i naoružani disciplinom, savetuje Vladimir Mladenov, osnivač GOstudy platforme. U okviru 20 emisija na nacionalnom servisu gledaoci će imati priliku se upoznaju s radom platforme.