Nordeus i Murinjo predstavili novi 'Top Eleven' za 2016. godinu

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Nordeus i Murinjo pripremili Top Eleven za ‘predstojeću sezonu’

Najpopularnija sportska igra na svetu objavila je izlazak svoje verzije za 2016. godinu namenjenu korisnicima iOS i Android uređaja, kao i dugo očekivanu novu verziju za Facebook. Posebnu poslasticu za sve ljubitelje fudbala predstavlja upravo novi sistem treninga razvijen od strane Nordeusa koji igračima omogućuje još bolju i detaljniju kontrolu nad timom i taktikom.

I ovoga puta, u prvom planu Top Elevena nalazi se renomirani trener Žoze Murinjo koji je i ovoga puta blisko sarađivao sa razvojnim timom na novoj verziji popularne sportske igre koja beleži 130 miliona igrača na iOS i Android uređajima.

U Nordeusu kažu da novi sistem treninga donosi intenzivnu taktičku trening simulaciju na mobilne platforme i omogućava menadžerima da unaprede ne samo snagu i veštinu igrača, nego i način na koji primenjuju izabranu taktiku. Zahvaljujući novinama, menadžeri su u mogućnosti da:

  • Razviju individualne veštine igrača
  • Naprave najbolju kombinaciju vežbi za svoje treninge
  • Zarade bonuse za timove (napad, odbrana, kondicija i posed lopte) koji unapređuju perfomanse tima tokom utakmice
  • Otključaju nove vežbe za trening kako bi ojačali tim

Rad sa Murinjom nagrada za čitav tim

Komentarišući nastavak partnerstva sa nekadašnjim trenerom Real Madrida i Čelzija, CEO Nordeusa, Branko Milutinović, izjavio je kako je čitav tim izuzetno ponosan na put koji je igra prešla od 2010. godine, kao i na predan rad sa jednim od najpoznatijih fudbalskih menadžera na planeti.

t12
Nove funkcije treninga predstavljaju svojevrsnu ‘igru u igri’ (Izvor: Top Eleven/Nordeus)

U Top Elevenu 2016 stvorili smo igru unutar igre nudeći našim igračima još bolji doživljaj na dnevnom nivou. Uz novi sistem treninga igrači primenjuju složeniji strateški pristup svojoj igri i približavaju se iskustvu pravog fudbalskog menadžera. Kreiranje sjajnih igara je u srcu onoga što radimo i sa uzbuđenjem očekujemo reakcije igrača, kada su u pitanju najnovija unapređenja.

Zahvaljujući unapređenjima i inovacijama tokom šest godina postojanja Top Eleven je zabeležio više od 130 miliona registrovanih korisnika širom sveta, nudeći nezaboravno iskustvo vođenja fudbalskog kluba na iOS, Android i Facebook platformi. Više informacija o novim funkcijama dostupno je putem zvaničnog YouTube kanala Top Eleven-a gde se nalazi detaljan pregled opcija koje treninzi nude.

Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Intervju

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Karijere

Veljko je više od deset godina Java programer u Mozzartu – otkriva nam izazove IT odeljenja u ‘gambling’ industriji

Ukoliko se baviš programiranjem i tragaš za novim profesionalnim izazovima, kako ti se čini mogućnost da razvijaš vlastiti proizvod i da možeš da vidiš svoj kod u produkciji u rekordno kratkom roku?

Propustili ste

Kolumna

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.

Društvene mreže

TikTok će pokoriti najveće igrače u industriji zabave

U okviru 15. izdanja Weekend Media Festivala, održan je panel 'TikTok – the platform that will bring the biggest players on the market to its knees'.

Karijere

Nakon 3 godine pauze, DaFED okupljanja ponovo u Novom Sadu!

Novosadska zajednica ima razloga za slavlje - DaFED ekipa ponovo je na okupu. Oslobodite kalendare jer prvi meetup je već zakazan, a mi otkrivamo planove za konferenciju i druge edukacije koje DaFED već uveliko planira.

Novost

LotusFlare otvorio novu kancelariju u Beogradu sa ciljem da proširi programerski tim

Softverska kompanija LotusFlare sa sedištem u Silicijumskoj dolini otvorila je novu kancelariju u Beogradu, dok nastavlja da širi svoj tim u Srbiji i drugim lokacijama širom sveta.

Office Talks Podcast

Marketing za web 3.0 zajednicu

U 111. epizodi Office Talks podkasta ugostili smo Nikolu Jankovića i Nikolu Milinkovića iz kompanije Decenter. Sa njima smo razgovarali o kreiranju efikasnog marketinga u web 3.0 industriji, uz osvrt na važnost izgradnje jake web 3.0 zajednice.

Izveštaj

Kripto vodič: Kako da skalirate Ethereum uz ‘Zero knowledge’ metodologiju?

Na ovogodišnjoj Infobip Shift konferenciji, u okviru predavanja 'Scaling Ethereum with Zero-Knowledge magic' na Web3 stejdžu predstavljena su rešenja koja mogu da pojednostave i ubrzaju skaliranje na Ethereumu.