Muzički 'streaming' servis TIDAL konačno stigao u Srbiju kao deo SBB ponude

Muzički ‘streaming’ servis TIDAL konačno stigao u Srbiju kao deo SBB ponude

Katalog od preko 70 miliona pesama najrazličitijih muzičkih žanrova i 250.000 videa od sada je dostupan korisnicima u Srbiji.

Ljubitelji muzike u Srbiji, pre svega pravi audiofili, od sada imaju jedan razlog više za slavlje. Na domaće tržište stigao je TIDAL, muzički i enternaimnment streaming servis koji je najpoznatiji po zadržavanju kvaliteta samih numera i koji za razliku od konkurencije nudi slušanje muzike čak i u formatu visokog kvaliteta.

Sam TIDAL od danas je dostupan svim SBB korisnicima, a kako se navodi u saopštenju, SBB korisnici od sada imaju mogućnost da slušaju preko 70 miliona pesama najrazličitijih muzičkih žanrova – kako strane, tako i domaće muzike. Tu je i katalog od preko 250.000 videa HD kvaliteta, a sve to bez reklama, kako u online, tako i u offline režimu. TIDAL sadržaje moguće je slušati i gledati putem mobilnog telefona, tableta, sa računara i putem SMART TV-a:

Osim zvuka vrhunskog kvaliteta, koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitka izvornog kvaliteta, uz audio tehnologiju Master Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namenjeni za do 6 članova porodice.

Nakon servisa Deezer i Spotify i TIDAL je stigao na srpsko tržište, pri čemu je visoki kvalitet muzike glavna stvar koja odlikuje ovaj servis.

Pored samog kvaliteta, TIDAL se ističe i ponudom ekskluzivnih video sadržaja i muzičkih spotova, ali i live nastupa muzičkih zvezda, intervjua sa njima, podcastima, raznim preslušavanjem novih albuma i drugim mogućnostima među kojima je svakako i napredna personalizovna muzička preporuka u vidu custom plejlista.

O fokusu samog servisa na industriju muzike možda i najbolje govori činjenica da je poznati reper Jay-Z bio jedan od osnivača i vlasnika, kao i da TIDAL za razliku od konkurencije umetnicima isplaćuje najveće tantijeme od srodnih i autorskih prava na korišćenje njihovih numera.

TIDAL je od danas sastavni deo EON Premium paketa

Kako su saopštili iz kompanije SBB, muzički streaming servis TIDAL od danas je sastavni deo EON Premium paketa sa televizijom i internetom. Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa koji potpišu ugovor ili obnove ugovornu obavezu na 24 meseca, dobijaju promotivno TIDAL Premium u toku trajanja ugovorne obaveze.

Više informacija o TIDAL paketima dostupno je putem SBB sajta.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Programeri dugih jezika – ima li mesta ličnim stavovima na LinkedInu?

Jedna od tema na nedavno završenoj Netokracijinoj Employer Branding konferenciji bila je o upitnim nastupima zaposlenih na LinkedIn-u, koje rizike po kompaniju i pojedinca bi to moglo da donese i kako bi ovi problemi mogli da se izbegnu.

Startapi i poslovanje

Novosadski Continental najavio novo razvojno odeljenje koje će do 2024. godine zaposliti još 200 inženjera

'Human Machine Interface' ime je nove visokotehnološke poslovne jedinice koja postaje deo R&D centra u Novom Sadu. Novo odeljenje baviće se razvojem 'head-up display' tehnologije za potrebe automobilske industrije.

Startapi i poslovanje

Američki LotusFlare najbrojniji tim ima u Beogradu i radi na proizvodima koji menjaju ‘telco’ industriju

Beogradska kancelarija kompanije LotusFlare trenutno okuplja oko 60 IT stručnjaka i aktivno širi tim. O proizvodima na kojima rade i planovima za budućnost sa njihovim predstavnicima razgovaramo u tekstu koji sledi.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nakon $100 miliona Series C investicije, američki Embroker nastavlja da razvija nove proizvode i širi svoj tim u Beogradu

Generalni menadžer kancelarije u Beogradu i globalni VP Engineering-a za Netokraciju govori o proizvodima koje Embroker razvija, o sektoru digitalnog osiguranja malih biznisa, ali i o daljim planovima za proširenje tima u srpskoj prestonici.

Startapi i poslovanje

Celsius, jedna od vodećih kripto platformi, kupio deo srpskog MVP Workshopa

Dva blockchain jednoroga od sada razvijaju svoje proizvode upravo iz Beograda.

Office Talks Podcast

Porezi, paušalci, test samostalnosti

Gost 52. epizode Office Talks podcasta bio je Svetislav Kostić, profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i stručnjak za fiskalizaciju i poreze. Sa njim smo razgovarali o novom predlogu poreskih mera za brži rast IKT sektora.

Startapi i poslovanje

Peti rođendan u Beogradu Symphony slavi uz tim koji broji 90 zaposlenih – najavljeno dalje širenje poslovanja

Povodom pete godišnjice kompanije Symphony u Beogradu sa njenim predstavnicima pravimo retrospektivu poslovanja: koliko je firma porasla, koliko trenutno ima zaposlenih i na kojim tipovima projekata danas rade njihovi timovi?

Gaming

Hendrik Lesser razvijao je igre GTA i Angry Birds, a nama otkriva kako game dev industrija u Srbiji može brže da napreduje

Na edukativnom programu Playing Narratives koji organizuju Francuski i Goethe instituti u Srbiji u saradnji sa SGA, publika je imala priliku da čuje Hendrika Lessera, čoveka koji ima značajno ime u evropskoj i svetskoj industriji razvoja video igara. Upravo sa njim smo imali priliku da detaljno razgovaramo o video igrama kao novoj i važnoj kulturi.

Startapi i poslovanje

DSI i Digitalna Zajednica objavile predlog poreskih mera za brži rast srpskog IT-ja

Predlog od 11 mera tiče se podrške ekonomiji inovacija i razvoja, a posebno se ističe produžetak roka poreskih subvencija za sve paušalce koji su zaposleni od uvođenja Testa samostalnosti.