Muzički 'streaming' servis TIDAL konačno stigao u Srbiju kao deo SBB ponude

Muzički ‘streaming’ servis TIDAL konačno stigao u Srbiju kao deo SBB ponude

Katalog od preko 70 miliona pesama najrazličitijih muzičkih žanrova i 250.000 videa od sada je dostupan korisnicima u Srbiji.

Ljubitelji muzike u Srbiji, pre svega pravi audiofili, od sada imaju jedan razlog više za slavlje. Na domaće tržište stigao je TIDAL, muzički i enternaimnment streaming servis koji je najpoznatiji po zadržavanju kvaliteta samih numera i koji za razliku od konkurencije nudi slušanje muzike čak i u formatu visokog kvaliteta.

Sam TIDAL od danas je dostupan svim SBB korisnicima, a kako se navodi u saopštenju, SBB korisnici od sada imaju mogućnost da slušaju preko 70 miliona pesama najrazličitijih muzičkih žanrova – kako strane, tako i domaće muzike. Tu je i katalog od preko 250.000 videa HD kvaliteta, a sve to bez reklama, kako u online, tako i u offline režimu. TIDAL sadržaje moguće je slušati i gledati putem mobilnog telefona, tableta, sa računara i putem SMART TV-a:

Osim zvuka vrhunskog kvaliteta, koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitka izvornog kvaliteta, uz audio tehnologiju Master Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namenjeni za do 6 članova porodice.

Nakon servisa Deezer i Spotify i TIDAL je stigao na srpsko tržište, pri čemu je visoki kvalitet muzike glavna stvar koja odlikuje ovaj servis.

Pored samog kvaliteta, TIDAL se ističe i ponudom ekskluzivnih video sadržaja i muzičkih spotova, ali i live nastupa muzičkih zvezda, intervjua sa njima, podcastima, raznim preslušavanjem novih albuma i drugim mogućnostima među kojima je svakako i napredna personalizovna muzička preporuka u vidu custom plejlista.

O fokusu samog servisa na industriju muzike možda i najbolje govori činjenica da je poznati reper Jay-Z bio jedan od osnivača i vlasnika, kao i da TIDAL za razliku od konkurencije umetnicima isplaćuje najveće tantijeme od srodnih i autorskih prava na korišćenje njihovih numera.

TIDAL je od danas sastavni deo EON Premium paketa

Kako su saopštili iz kompanije SBB, muzički streaming servis TIDAL od danas je sastavni deo EON Premium paketa sa televizijom i internetom. Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa koji potpišu ugovor ili obnove ugovornu obavezu na 24 meseca, dobijaju promotivno TIDAL Premium u toku trajanja ugovorne obaveze.

Više informacija o TIDAL paketima dostupno je putem SBB sajta.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

9 razloga zašto žene ne (p)ostaju preduzetnice

Čula sam više puta da žene preduzetnice njihove kolege muškarci doživljavaju 'neozbiljno' i 'da se ne bave pravim biznisima'. Zašto postoji takva reputacija, i da li je zaista tako? 

Gaming

$12,7 milijardi vredna je akvizicija Zynge od strane Take-Two Interactive čiji je Nordeus ključan deo

Take Two Interactive, jedna od najvećih kompanija u globalnoj game dev industriji, najavila je akviziciju kompanije Zynga za 12,7 milijardi dolara. Na ovaj način pomenuti gigant bi mogao da proširi svoj već bogati portfolio firmi u sklopu kog se nalazi i srpski Nordeus.

Startapi i poslovanje

Novi Zakon o inovacionoj delatnosti bitan je za osnivače startapa – ali i za investitore

Startap kao pojam po prvi put je prepoznat jednim zakonom Republike Srbije. O pravnom okviru za dalji razvoj srpskog startap sistema razgovaramo sa direktorom Inicijative „Digitalna Srbija“.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Novi Zakon o inovacionoj delatnosti bitan je za osnivače startapa – ali i za investitore

Startap kao pojam po prvi put je prepoznat jednim zakonom Republike Srbije. O pravnom okviru za dalji razvoj srpskog startap sistema razgovaramo sa direktorom Inicijative „Digitalna Srbija“.

Kultura 2.0

Roditelji, Snapchat nije samo aplikacija za filtere – vodite računa koje opcije su uključene vašoj deci

Ako imate dete uzrasta osnovne škole, velika je verovatnoća da ima instaliran Snapchat u telefonu (ako poseduje telefon) i da skuplja 'vatrice' sa drugarima. Ipak, morate preduzeti određene korake da ih zaštitite.

Startapi i poslovanje

Američki Rho sa novih $75 miliona zaposlio više od 30 ljudi u Beogradu i najavio novo širenje

Njujorški 'fintech' nedavno je zatvorio Series B investiciju, a kompanija je od letos prisutna u srpskoj prestonici gde aktivno radi na razvoju lokalnog tima. Cilj je zaposliti top talenat, pri čemu iz kompanije kažu da nude plate u rangu globalnih razvojnih centara i druge benefite.

Gaming

Boško Đorđević je pozorišni reditelj koji stoji iza najvećeg regionalnog sajma video igara GamesCon

Ako pomislite na igranje video igara, prosto je nemoguće a da vam jedna od asocijacija ne bude GamesCon. Ovo je jedan od najvećih domaćih i regionalnih događaja posvećen gejming industriji, a sa njegovim osnivačem imali smo priliku da popričamo.

Office Talks Podcast

Gde je Novak Đoković pogrešio?

Tenzije u vezi čitave situacije oko Novaka Đokovića se ne smiruju. Prvu epizodu u novoj godini otvaramo pričom o tome zašto je ova tema podelila Srbiju i svet, gde je zakazao krizni PR i da li ga je u početku uopšte i bilo, ali i koji su nam najdraži mimovi.

Startapi i poslovanje

Quantox akvizirao beogradski Bstorm – stiže pojačanje iz ‘mobile dev’ i startap redova

Trideset novih kolega pridružuje se Quantox-u. Iz kompanije najavljuju i dve nove akvizicije u toku 2022. godine.