Pitajte.rs: Stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja o Internetu

Pitajte.rs: Stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja o Internetu tokom Nove Energije

Do Nove Energije ostalo je još tačno nedelju dana, a Registar nacionalnog Internet domena Srbije pokrenuo je novi edukativni program koji će se održati poslednjeg dana konferencije. U pitanju su konsultacije uživo sa mnogobrojnim Internet profesionalcima koji će odgovarati na vaša pitanja o pokretanju biznisa, nastupu na društvenim mrežama i ‘online’ marketingu.

novaenergija_rnids

Edukativni program sastoji se iz nekoliko delova, pri čemu je danas lansiran i sajt pitajte.rs – zamišljen kao polazno mesto gde zainteresovani mogu postaviti pitanja upućena ekspertima. Program je namenjen svima koji žele da unaprede svoja znanja u oblastima prava, knjigovodstva, razvoja poslovanja, brendinga, Internet marketinga i analitike, te kreiranja sadržaja i srodnih tema vezanih za online nastup.

Kako je za Netokraciju izjavio Ivan Minić, jedan od idejnih tvoraca ovog programa, pitajte.rs je digitalni deo događaja koji će se održati poslednjeg dana Nove Energije, tačnije 2. maja od 15 do 19 časova u sali „Malo jezero“. Svojevrsna konferencija u konferenciji ugostiće mnogobrojne profesionalce koji će odgovarati na pitanja postavljena na sajtu, ali i putem hashtag-a #pitajters.

Kako smo svi mi prethodnih godina više desetina puta na raznim mestima pričali, ideja nam je bila da ovog puta bude drugačije, da mi manje pričamo naše priče, tek toliko da se pokrene atmosfera, a da se mnogo više okrenemo ka konkretnom odgovaranju na pitanja korisnika, na konkretno savetovanje i rešavanje njihovih nedoumica i problema.

Odgovori profesionalaca na vaša pitanja

Iz RNIDS-a ističu da je edukativni program nemenjen svima – bilo da je u pitanju mala firma koja razmišlja da iskoristi Internet kao kanal komunikacije i promocije, ili pojedinac koji želi da istakne sebe u odnosu na druge. Sajt pitajte.rs zamišljen je kao mesto gde će se prikupljati pitanja učesnika i tako pripremiti za svaku od četiri panel diskusije. Moderatori će pratiti pitanja i putem Twitter-a, sa ciljem pružanja konkretnih odgovora u vezi sa pomenutim temama.

Više informacija o programu pitajte.rs dostupno je na zvaničnom sajtu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Car:go testira električne trotinete: 999 dinara za poslovne korisnike, uskoro i za ostale članove Udruženja

Električni trotineti najpre će biti na raspolaganju samo kompanijskim Car:Go klijentima i test faza ovog projekta trajaće mesec dana. Nakon toga sledi ekspanzija ove usluge.

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Ekskluzivno

Francuski Groupe Up kupio manjinski udeo u kompaniji FitPass – u startu ekspanzija na 5 novih tržišta

Domaća kompanija FitPass upravo je ekskluzivno za Netokraciju objavila prodaju udela u kapitalu ovoj francuskoj multinacionalnoj kompaniji i partnerstvo koje je tom prilikom sklopljeno.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.

Startapi i poslovanje

Život posle hakatona

Hakatoni se u domaćoj IT zajednici percipiraju kao prilika za mlade i talentovane timove da pokažu svoje tehničko i biznis znanje prilikom kreiranja novih proizvoda. Međutim, da li je život posle hakatona jednostavan ili pravi izazovi slede tek nakon što tim primi 'veliki ček'?

Digitalni mediji

Instagram dominira – sa njim i želja domaćih izdavača da se približe publici i Generaciji Z

Na koji način domaći mediji koriste Instagram i druge kanale kako bi informisali, zabavili i edukovali mlađu publiku?

Kultura 2.0

Jedan klik u Photoshopu i već smo spremni za Evropu!

Zašto je sve oko nas postalo jednolično, unificirano, predvidljivo i nimalo autentično?

E-commerce

Boban ranac osvojio je Srbiju zahvaljujući Oskaru koji je u e-commerce ušao – slučajno

Jedan Novosađanin, potraga za praktičnim rancem i slučajni susret sa Kickstarter kampanjom neke holandske firme bili su dovoljni da Srbija dobije Bobana.