Pitajte.rs: Stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja o Internetu

Pitajte.rs: Stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja o Internetu tokom Nove Energije

Do Nove Energije ostalo je još tačno nedelju dana, a Registar nacionalnog Internet domena Srbije pokrenuo je novi edukativni program koji će se održati poslednjeg dana konferencije. U pitanju su konsultacije uživo sa mnogobrojnim Internet profesionalcima koji će odgovarati na vaša pitanja o pokretanju biznisa, nastupu na društvenim mrežama i ‘online’ marketingu.

novaenergija_rnids

Edukativni program sastoji se iz nekoliko delova, pri čemu je danas lansiran i sajt pitajte.rs – zamišljen kao polazno mesto gde zainteresovani mogu postaviti pitanja upućena ekspertima. Program je namenjen svima koji žele da unaprede svoja znanja u oblastima prava, knjigovodstva, razvoja poslovanja, brendinga, Internet marketinga i analitike, te kreiranja sadržaja i srodnih tema vezanih za online nastup.

Kako je za Netokraciju izjavio Ivan Minić, jedan od idejnih tvoraca ovog programa, pitajte.rs je digitalni deo događaja koji će se održati poslednjeg dana Nove Energije, tačnije 2. maja od 15 do 19 časova u sali „Malo jezero“. Svojevrsna konferencija u konferenciji ugostiće mnogobrojne profesionalce koji će odgovarati na pitanja postavljena na sajtu, ali i putem hashtag-a #pitajters.

Kako smo svi mi prethodnih godina više desetina puta na raznim mestima pričali, ideja nam je bila da ovog puta bude drugačije, da mi manje pričamo naše priče, tek toliko da se pokrene atmosfera, a da se mnogo više okrenemo ka konkretnom odgovaranju na pitanja korisnika, na konkretno savetovanje i rešavanje njihovih nedoumica i problema.

Odgovori profesionalaca na vaša pitanja

Iz RNIDS-a ističu da je edukativni program nemenjen svima – bilo da je u pitanju mala firma koja razmišlja da iskoristi Internet kao kanal komunikacije i promocije, ili pojedinac koji želi da istakne sebe u odnosu na druge. Sajt pitajte.rs zamišljen je kao mesto gde će se prikupljati pitanja učesnika i tako pripremiti za svaku od četiri panel diskusije. Moderatori će pratiti pitanja i putem Twitter-a, sa ciljem pružanja konkretnih odgovora u vezi sa pomenutim temama.

Više informacija o programu pitajte.rs dostupno je na zvaničnom sajtu.

Ostavi komentar

  1. Pavle I. Premović

    Pavle I. Premović

    30. 1. 2020. u 20:10 Odgovori

    Sinoć oko 21 h postavio sam sledeći komentar na VOA: Кинески председник Си: POZVAO NAROD NA OZBILJNU BORBU. Сматрам да развијени свет треба да схвати озбиљно ситуацију у којој се нашао кинески народ и да све учини што може да му помогне. Već jutros mi je bio blokiran pristup Facebook-u i zahtevano je od mene da promenim lozinku. Potom sam sam pročitao upozorenje Facebook-a: This post goes against our Community Standards on spam. Pa, moj komentar je sasvim ljudski.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Kako Digitalna zajednica vidi efekte zakonskih izmena paušala – i šta predlaže kao rešenje?

Sa Aleksandrom Lugonjom, predsednikom Upravnog odbora Digitalne zajednice, razgovaramo o potencijalnim negativnim efektima koje će izmene paušalnog preduzetništva ostaviti na domaću IT industriju, njihovim saniranjem i budućim planovima ove organizacije.

Mobilno

Potvrđeno: App Store stiže u Srbiju početkom aprila!

Momenat koji smo toliko dugo čekali konačno je tu. Obrativši se iOS developerima, Apple je potvrdio dolazak App Store prodavnice za 20 novih zemalja među kojima je (konačno) i Srbija.

Startapi i poslovanje

Tumačenje Testa samostalnosti: Ko ga primenjuje, kada i nad kim?

U srpskoj IT zajednici se intenzivno vodi diskusija u vezi načina primene Testa samostalnosti, a u okviru koje su se javile brojne nedoumice. Ovaj tekst razrešava neke od njih.

Propustili ste

Novost

ICT Hub pokrenuo novu online eHUB platformu za deljenje poslovnih znanja i iskustva

U cilju prilagođavanja novonastalim okolnostima, ICT Hub je lansirao online platformu za razmenu znanja o inovacijama, dizajnu poslovnih modela i transformaciji poslovanja - pod nazivom eHUB.

Startapi i poslovanje

5 milijardi evra vredan ekonomski paket upravo je predstavljen

Vlada Srbije upravo je predstavila niz ekonomskih mera u cilju očuvanja privrede zbog pandemije korona virusa.

Tehnologija

Kako naručiti hranu putem Interneta – vodič za vaše roditelje, bake i deke

Naručivanje hrane putem Interneta nikada nije bilo lakše, ali se naši roditelji i stariji ukućani verovatno do sada nisu susreli sa tim procesom. Ne brinite, imamo rešenje.

Mobilno

Da li biste kupili telefon brenda za koji nikad ranije niste čuli?

Ako me pitate koji je telefon trenutno najbolji na tržištu, ne bih mogao da vam dam pravi odgovor. Zapravo, najbolji telefon je onaj koji najviše odgovara zahtevima pojedinačnog korisnika.

Kultura 2.0

Do kraja aprila đaci će programiranje učiti u virtuelnim učionicama

Inicijativa "Digitalna Srbija" i Fondacija Petlja do kraja aprila omogućiće prve funkcionalnosti virtuelne učionice za nastavnike i učenike na časovima informatike i računarstva, dok će tokom naredne školske godine postepeno biti uvođeni i drugi predmeti.

Internet marketing

$340 miliona pomoći u Google reklamama za mala i srednja preduzeća širom sveta

Kompanija Google (Alphabet) u zvaničnom blog postu najavila je niz mera koje će ovaj gigant preduzeti ne bi li doprineo borbi protiv korona virusa i ekonomskih posledica koje će pandemija ostaviti za sobom.