KAKTUS 2015. festival krajem oktobra u Beogradu

Kako ideje opstaju? Saznajte na prvom KAKTUS 2015. festivalu u Beogradu

Pod sloganom ‘Ideje koje opstaju’, posetioci prvog nacionalnog festivala integrisanih komunikacija - KAKTUS 2015, imaće priliku da krajem oktobra čuju predavanja desetak domaćih i svetski poznatih profesionalaca iz različitih kreativnih industrija, a tu su i KAKTUS nagrade u 13 kategorija za najbolje integrisane kampanje koje su obeležile godinu.

kaktus

Jednodnevna konferencija KAKTUS 2015. održaće se 29. oktobra u Beogradu u velikoj sali Madlenianum Opera & Theatre u Zemunu. Festival je namenjen svim učesnicima na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji i regionu, a pored predavanja i radionica priznatih stručnjaka iz Evrope i sveta, tu je i večernji program dodele nagrada najboljima iz struke.

Iza festivala stoji portal Marketing mreža čija je Ivana Parčetić Mitić izjavila u razgovoru za Netokraciju:

Kaktus živi u jako teškim i neprijatnim uslovima: oko njega su samo pesak, vrućina i pomalo korova. Ali ako ima samo malo vode, ako ima taj osnovni podstrek, on se razvija, raste i živi.

Iz tog razloga odabrali smo kaktus kao simbol predsojećeg festivala jer želimo da negujemo one ideje koje opstaju – uprkos krizi i smanjenim budžetima.

Evropski i domaći stručnjaci o komunikacijama

Tokom dnevnog, konferencijskog dela festivala, učesnici će moći da čuju Atanasa Raykova (generalnog menadžera Vibera za CIE), Marijanu Prpić (brending direktor u kompaniji Google), Svetlanu Stavrevu (direktor marketinga i komunikacija u IBM-u za jugoistočnu Evropu), te Jakoba Kobi Gamliela (osnivača jedne od najvećih digitalnih agencija u Izraelu).

Ulaznice za KAKTUS 2015. koji će se održati u zemunskom Madlenianumu možete obezbediti već danas.
Ulaznice za KAKTUS 2015. koji će se održati u zemunskom Madlenianumu možete obezbediti već danas.

Pored njih publici će se obratiti i Abraham Abbi Asefaw, Maksimillian Kallhed, Catalin Dobre, Toygun Yilmazer, Mike Brandt, Matija Vujović i Vladimir Grčič.

Najboljima i nagrade

Večernji program festivala obeležiće dodela KAKTUS nagrada najboljima u struci. One se dodeljuju u čak 13 kategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane kampanje u protekloj godini. Dodeli nagrada prethodi žiriranje koje predvodi 25 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Iz organizacije festivala poručuju da se ulaznice već uvelko nalaze u prodaji, te da svi zainteresovani mogu obezbediti svoje mesto na zvaničnom sajtu Festivala integrisanih komunikacija – KAKTUS 2015, gde se ujedno i nalazi više informacija o programu i predavačima.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

3Lateral predao urbanistički projekat za novosadski kampus – useljenje 2024. godine

Epic Games i 3Lateral zvanično su objavili više detalja o narednim koracima vezanim za planiranje i izgradnju svog budućeg kampusa u Novom Sadu.

Startapi i poslovanje

Da li Srbija inovira i zašto je važna naša pozicija na listi Globalnog indeksa inovativnosti?

Na poziciji Globalnog indeksa inovativnosti Srbija je pala sa 53. na 54. poziciju. Analiziramo gde smo bili lošiji, a gde bolji na skali inovacija.

E-commerce

eCommerce bezbednost: 5 saveta za bezbedniju internet trgovinu

Svakog oktobra održava se Evropski mesec sajber bezbednosti. Sa porastom internet trgovine u svetu, ali i u Srbiji, zapitali smo se kako povećati bezbednost domaćih internet prodavnica i šta to mali i veliki trgovci mogu da urade kako bi zaštitili svoje kupce. Korisne savete potražite u nastavku ovog vodiča.

Propustili ste

Mobilno

Koji su to najbolji telefoni na tržištu u cenovnom rangu od €250 do preko €750

Tržište mobilnih telefona nikada pre nije bilo ovako raznoliko. Korisnici danas na raspolaganju imaju ogroman broj modela različitih klasa i cenovnih kategorija, da se slobodno može reći kako je mogućnost izbora pametnih telefona najveća - od kada oni postoje.

Startapi i poslovanje

Freshdesk je SaaS alat za CX koji koristi 50.000 kompanija širom sveta – a od skoro je dostupan i na Balkanu

Kompanija Freshworks od prošle godine posluje i na regionalnom tržištu, a sa direktorom za Balkan razgovaramo o njihovim proizvodima - pogotovu o alatu Freshdesk.

Office Talks Podcast

Šta su to superklasteri i kako nastaju? (gost Kosta Andrić)

Može li se u naredne četiri godine izgraditi prvi srpski superklaster i kako pomoću ovog modela unaprediti tehnološke kapacitete domaće privrede? Otkrivamo u prvoj epizodi Office Talks specijala.

Startapi i poslovanje

Rekordan broj investicija i akvizicija obeležili su domaći ekosistem u 2021. godini

Analiziramo koji su to događaji obeležili startap zajednicu u proteklih 365 dana.

Startapi i poslovanje

Opseg plate prva je stvar koju programeri traže u oglasu za posao

Da, oglasi za posao u IT industriji imaju mane - čak i ako ih i HR-ovi i kompanijski menadžeri pišu i proveravaju po nekoliko puta. Najčešće ne sadrže dovoljno informacija o poziciji, opseg plate uglavnom izostaje, ali su zato marketinški detalji u prvom planu.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Stručna podrška i do 15.000 CHF za lokalni razvoj i globalni rast inovativnih ideja

Naučno-tehnološki park Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak, novi poziv za Raising Starts, prvi pre-seed program koji startapima u najranijim fazama razvoja donosi stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.