Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku

Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku

Nakon Clockify-ja, popularnog alata za praćenje vremena utrošenog u radu, novosadska kompanija COING napravila je još jedan alat namenjen poboljšanju produktivnosti. U pitanju je Pumble, besplatna aplikacija za timsku komunikaciju i saradnju. Aplikacija je danas predstavljena na Product Hunt-u.

Bez obzira da li radite iz kancelarije ili na daljinu, šanse su velike da sa vašim timom ovih dana komunicirate putem poslovnih chat aplikacija koje nam svima omogućavaju kvalitetniju kolaboraciju kako bismo postigli zajedničke ciljeve.

U tu svrhu, novosadska kompanija COING kreirala je Pumble, besplatnu aplikaciju za timsko ćaskanje koja uz pomoć ključnih feature-a za saradnju i komunikaciju omogućava timovima da ostanu povezani tokom zajedničkog rada. Pumble je danas predstavljen i na Product Hunt-u, dok iz kompanije pozivaju sve zainteresovane korisnike i članove zajednice da isprobaju proizvod i pruže podršku u vidu upvote-ova, kao i da postave pitanja u vezi same aplikacije.

Podsećamo, novosadski COING posluje od 2009. godine, a kompanija je globalno prepoznata po aplikaciji Clockify koja omogućava timovima i pojedincima da vode evidenciju radnih sati, poboljšaju upravljanje vremenom i povećaju produktivnost. Clockify je za mnoge kompanije postao nezamenljiv alat, a Pumble pretenduje da postane još jedna popularna aplikacija koja će rad od kuće ili kancelarije činiti lakšim, jednostavnijim i produktivnijim – navode iz ove kompanije u saopštenju:

Ova platforma pogodna je za timove svih veličina i vrsta, od malih i velikih preduzeća, kompanija za razvoj softvera i marketinških agencija, do zdravstvenih ustanova, obrazovnih institucija i firmi koje pružaju finansijske usluge.

Ukoliko ste koristili bilo koju chat aplikaciju sa vašim timom, izgled aplikacije biće vam poznat – samim tim Pumble je intuitivan, a besplatne opcije koje nudi ističu ga u odnosu na konkurenciju.

Neograničen broj korisnika u timskom kanalu

U pogledu dostupnih feature-a, Pumble omogućava trenutno slanje i primanje poruka putem javnih i privatnih kanala fokusiranih na određene teme, kao i slanje i primanje direktnih poruka, između pojedinaca ili u grupama. Praćenje direktnih poruka i bitnih saopštenja u javnim i privatnim kanalima olakšano je postojanjem vizuelnih i zvučnih notifikacija koje pomažu da se komunikacija odvija brzo, u realnom vremenu.

Korisnici takođe mogu lako da dele slike, dokumente, linkove, video zapise i fragmente koda, između ostalih materijala koji su im neophodni za timski rad.

Ono što Pumble izdvaja od konkurencije jeste to da su ove, ali i druge mogućnosti neophodne za saradnju timova svih veličina i vrsta, potpuno besplatno dostupni korisnicima. U saopštenju se navodi:

Dok druge popularne aplikacije za timsku komunikaciju, poput Slack-a i Microsoft Teams-a, nameću ograničenja u pogledu broja aktivnih korisnika koje možete da dodate i pojedinačnih feature-a u kojima možete da uživate pre nego što ste primorani da pređete na neki plaćeni plan, Pumble nudi ove osnovne opcije upravo u okviru svog besplatnog plana.

Ove mogućnosti uključuju, ali nisu ograničene na: mogućnost dodavanja neograničenog broja korisnika u timski workspace, neograničeni pristup istoriji ćaskanja, alate za administraciju korisnika i workspace-a, kao i 24-časovni pristup veb korisničkoj podršci.

Za razliku od konkurencije, dostupna i self-hosted verzija

Osim ponude osnovnih opcija u okviru besplatnog plana, Pumble nudi i self-hosted verziju aplikacije, koja pruža timovima mogućnost da Pumble hostuju na sopstvenim serverima i uživaju u dodatnim feature-ima uz maksimalnu privatnost i sigurnost. Ove dodatne pogodnosti uključuju sve pogodnosti dostupne u okviru besplatnog plana, dodatne permisije, SSO, API, kao i dodatne pogodnosti korisničke podrške.

Iz COING-a navode da iako nije prošlo mnogo vremena otkako je Pumble zvanično lansiran kao veb aplikacija, već su u ponudi i mobilna rešenja za Android i iOS, kao i desktop rešenja za Windows, Linux i macOS. U budućnosti, u planu su i integracije sa drugim popularnim poslovnim aplikacijama, kao i novi, praktični feature-i koji će dodatno olakšati timsku komunikaciju i saradnju.

Više o Pumble aplikaciji pročitajte na zvaničnoj Product Hunt stranici gde možete podržati proizvod i postaviti pitanja u vezi ove aplikacije.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.

Intervju

Vladimir Lelićanin: Pokrenuli smo 3327 kao mesto gde će domaći developeri slobodno raditi na web 3.0 projektima

Direktor razvojnog centra pri kompaniji MVP Workshop otkriva u razgovoru za Netokraciju kako je nastao 3327, kako se razvijaju inovativni web 3.0 projekti u Srbiji, ali i šta je potrebno kako bi se izgradila još jača web 3.0 zajednica na ovim prostorima.

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Gradovi budućnosti grade se iz Srbije (Nortal)

Gost 94. epizode Office Talks podcasta bio je Dragan Gajić, globalni CTO estonske kompanije Nortal koja i u Srbiji poseduje razvojni centar - isti onaj iz kojeg se upravo kreiraju rešenja za gradove budućnosti.

Startapi i poslovanje

Lansiran Founder Institute Serbia akcelerator program

Domaći i regionalni ekosistem neprestano se razvija poslednjih godina i sve je više startap timova koji nude rešenja za brojne lokalne, ali i globalne probleme.

Društvene mreže

Instagram uvodi ‘Show NFT’ opciju kroz Polygon blockchain Mihaila Bjelića

Šef Instagrama Adam Moseri najavio je da će popularna društvena mreža ove nedelje početi da testira NFT sa odabranim kreatorima u Sjedinjenim Američkim Državama.