Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku

Nakon Clockify-ja, popularnog alata za praćenje vremena utrošenog u radu, novosadska kompanija COING napravila je još jedan alat namenjen poboljšanju produktivnosti. U pitanju je Pumble, besplatna aplikacija za timsku komunikaciju i saradnju. Aplikacija je danas predstavljena na Product Hunt-u.

Bez obzira da li radite iz kancelarije ili na daljinu, šanse su velike da sa vašim timom ovih dana komunicirate putem poslovnih chat aplikacija koje nam svima omogućavaju kvalitetniju kolaboraciju kako bismo postigli zajedničke ciljeve.

U tu svrhu, novosadska kompanija COING kreirala je Pumble, besplatnu aplikaciju za timsko ćaskanje koja uz pomoć ključnih feature-a za saradnju i komunikaciju omogućava timovima da ostanu povezani tokom zajedničkog rada. Pumble je danas predstavljen i na Product Hunt-u, dok iz kompanije pozivaju sve zainteresovane korisnike i članove zajednice da isprobaju proizvod i pruže podršku u vidu upvote-ova, kao i da postave pitanja u vezi same aplikacije.

Podsećamo, novosadski COING posluje od 2009. godine, a kompanija je globalno prepoznata po aplikaciji Clockify koja omogućava timovima i pojedincima da vode evidenciju radnih sati, poboljšaju upravljanje vremenom i povećaju produktivnost. Clockify je za mnoge kompanije postao nezamenljiv alat, a Pumble pretenduje da postane još jedna popularna aplikacija koja će rad od kuće ili kancelarije činiti lakšim, jednostavnijim i produktivnijim – navode iz ove kompanije u saopštenju:

Ova platforma pogodna je za timove svih veličina i vrsta, od malih i velikih preduzeća, kompanija za razvoj softvera i marketinških agencija, do zdravstvenih ustanova, obrazovnih institucija i firmi koje pružaju finansijske usluge.

Ukoliko ste koristili bilo koju chat aplikaciju sa vašim timom, izgled aplikacije biće vam poznat – samim tim Pumble je intuitivan, a besplatne opcije koje nudi ističu ga u odnosu na konkurenciju.

Neograničen broj korisnika u timskom kanalu

U pogledu dostupnih feature-a, Pumble omogućava trenutno slanje i primanje poruka putem javnih i privatnih kanala fokusiranih na određene teme, kao i slanje i primanje direktnih poruka, između pojedinaca ili u grupama. Praćenje direktnih poruka i bitnih saopštenja u javnim i privatnim kanalima olakšano je postojanjem vizuelnih i zvučnih notifikacija koje pomažu da se komunikacija odvija brzo, u realnom vremenu.

Korisnici takođe mogu lako da dele slike, dokumente, linkove, video zapise i fragmente koda, između ostalih materijala koji su im neophodni za timski rad.

Ono što Pumble izdvaja od konkurencije jeste to da su ove, ali i druge mogućnosti neophodne za saradnju timova svih veličina i vrsta, potpuno besplatno dostupni korisnicima. U saopštenju se navodi:

Dok druge popularne aplikacije za timsku komunikaciju, poput Slack-a i Microsoft Teams-a, nameću ograničenja u pogledu broja aktivnih korisnika koje možete da dodate i pojedinačnih feature-a u kojima možete da uživate pre nego što ste primorani da pređete na neki plaćeni plan, Pumble nudi ove osnovne opcije upravo u okviru svog besplatnog plana.

Ove mogućnosti uključuju, ali nisu ograničene na: mogućnost dodavanja neograničenog broja korisnika u timski workspace, neograničeni pristup istoriji ćaskanja, alate za administraciju korisnika i workspace-a, kao i 24-časovni pristup veb korisničkoj podršci.

Za razliku od konkurencije, dostupna i self-hosted verzija

Osim ponude osnovnih opcija u okviru besplatnog plana, Pumble nudi i self-hosted verziju aplikacije, koja pruža timovima mogućnost da Pumble hostuju na sopstvenim serverima i uživaju u dodatnim feature-ima uz maksimalnu privatnost i sigurnost. Ove dodatne pogodnosti uključuju sve pogodnosti dostupne u okviru besplatnog plana, dodatne permisije, SSO, API, kao i dodatne pogodnosti korisničke podrške.

Iz COING-a navode da iako nije prošlo mnogo vremena otkako je Pumble zvanično lansiran kao veb aplikacija, već su u ponudi i mobilna rešenja za Android i iOS, kao i desktop rešenja za Windows, Linux i macOS. U budućnosti, u planu su i integracije sa drugim popularnim poslovnim aplikacijama, kao i novi, praktični feature-i koji će dodatno olakšati timsku komunikaciju i saradnju.

Više o Pumble aplikaciji pročitajte na zvaničnoj Product Hunt stranici gde možete podržati proizvod i postaviti pitanja u vezi ove aplikacije.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Gaming

Prve AA video igre i najava Epic Games kampusa: Šta je sve obeležilo srpsku gaming industriju u 2022.

Kao jedna od stabilnijih grana IT ekosistema u Srbiji, gaming je nastavio da beleži svoj rast i razvoj. Predikcije vezane za lokalni 'game dev' su dobre i za 2023. godinu, a mi vam donosimo pregled najznačajnijih momenata iz ove oblasti koji su obeležili prošlu godinu.

Digitalni mediji

Trendovi.co: Šta nam donosi 2023. godina iz oblasti Employer brandinga i društvenih mreža?

Sada već tradicionalno, agencija Pioniri Communications su kroz projekat Trendovi.co objavili predviđanja za ovu godinu kada su u pitanju digitalni marketing, 'event' industrija, tehnologija, PR, 'entertainment' industrija i druge srodne oblasti. Pročitajte šta smo izdvojili za vas.

Startapi i poslovanje

Institut BioSens otvorio novi poziv za akcelerator namenjen IT i poljoprivrednim startapima

Institut BioSens pozvao je inovativne startape iz IT i poljoprivrednog sektora da učestvuju u trećem izdanju akceleratora i na taj način nastavlja dobru praksu pružanja podrške inovativnim preduzetnicima u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede.

Propustili ste

Kultura 2.0

Vlada Srbije ulaže €52 miliona u izgradnju novog centra za kreativne industrije

Obeležen početak radova na rekonstrukciji nekadašnje zgrade Ložionice u kreativno-inovativni multifunkcionalni centar.

Startapi i poslovanje

OTP banka otvorila prijave za novi Generator ZERO 2023 konkurs

OTP banka je pokrenula novi ciklus Generator ZERO 2023 konkursa sa ciljem da podrži rešenja koja doprinose smanjenju karbonskog otiska i rastu zelene ekonomije.

Office Talks Podcast

Kako graditi uspešne web3 kompanije i projekte?

U tech zajednici sve više se priča o web3 svetu. Upravo zato, tema 127. epizode Office Talks podkasta bila je o izgradnji i vođenju web3 kompanija. O tome smo pričali sa osnivačima kompanije ShardLabs, koja ima tim i u Beogradu.

Karijere

Serbian Product Community: Objavljena anketa za ljude koji se bave kreiranjem digitalnih proizvoda

Cilj ankete je podizanje transparentnosti plata tako da se zajednički stekne realnija slika o stanju u upravljanju razvojem digitalnih proizvoda u Srbiji.

Tehnologija

Slobodan Marković: Kako javno dostupni NLP modeli za srpski jezik doprinose rastu domaće IT industrije?

Zašto ChatGPT ne zna padeže, a mi još uvek nemamo Siri na srpskom? Kako razvoj ovih alata može pozitivno da utiče na domaću 'tech' zajednicu, objasnio nam je Slobodan Marković, digitalni savetnik u organizaciji UNDP.

Sponzorisano

Kako je Dalibor pored pozicije Lead Data konsultanta pronašao vreme za porodični hobi i biznis

Još kada smo bili deca, mnogi su nas pitali - "Da li imaš hobi"? Čak i kada odrastemo, postanemo profesionalci, ljubav prema hobiju, ako ga zaista volimo, ostaje zauvek tu sa nama. Ovo je priča o Daliboru Lazareviću koji iako radi kao Lead Data Consultant, pronalazi vreme da proizvodi manje predmete od drveta i plastike.