Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku

Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku

Nakon Clockify-ja, popularnog alata za praćenje vremena utrošenog u radu, novosadska kompanija COING napravila je još jedan alat namenjen poboljšanju produktivnosti. U pitanju je Pumble, besplatna aplikacija za timsku komunikaciju i saradnju. Aplikacija je danas predstavljena na Product Hunt-u.

Bez obzira da li radite iz kancelarije ili na daljinu, šanse su velike da sa vašim timom ovih dana komunicirate putem poslovnih chat aplikacija koje nam svima omogućavaju kvalitetniju kolaboraciju kako bismo postigli zajedničke ciljeve.

U tu svrhu, novosadska kompanija COING kreirala je Pumble, besplatnu aplikaciju za timsko ćaskanje koja uz pomoć ključnih feature-a za saradnju i komunikaciju omogućava timovima da ostanu povezani tokom zajedničkog rada. Pumble je danas predstavljen i na Product Hunt-u, dok iz kompanije pozivaju sve zainteresovane korisnike i članove zajednice da isprobaju proizvod i pruže podršku u vidu upvote-ova, kao i da postave pitanja u vezi same aplikacije.

Podsećamo, novosadski COING posluje od 2009. godine, a kompanija je globalno prepoznata po aplikaciji Clockify koja omogućava timovima i pojedincima da vode evidenciju radnih sati, poboljšaju upravljanje vremenom i povećaju produktivnost. Clockify je za mnoge kompanije postao nezamenljiv alat, a Pumble pretenduje da postane još jedna popularna aplikacija koja će rad od kuće ili kancelarije činiti lakšim, jednostavnijim i produktivnijim – navode iz ove kompanije u saopštenju:

Ova platforma pogodna je za timove svih veličina i vrsta, od malih i velikih preduzeća, kompanija za razvoj softvera i marketinških agencija, do zdravstvenih ustanova, obrazovnih institucija i firmi koje pružaju finansijske usluge.

Ukoliko ste koristili bilo koju chat aplikaciju sa vašim timom, izgled aplikacije biće vam poznat – samim tim Pumble je intuitivan, a besplatne opcije koje nudi ističu ga u odnosu na konkurenciju.

Neograničen broj korisnika u timskom kanalu

U pogledu dostupnih feature-a, Pumble omogućava trenutno slanje i primanje poruka putem javnih i privatnih kanala fokusiranih na određene teme, kao i slanje i primanje direktnih poruka, između pojedinaca ili u grupama. Praćenje direktnih poruka i bitnih saopštenja u javnim i privatnim kanalima olakšano je postojanjem vizuelnih i zvučnih notifikacija koje pomažu da se komunikacija odvija brzo, u realnom vremenu.

Korisnici takođe mogu lako da dele slike, dokumente, linkove, video zapise i fragmente koda, između ostalih materijala koji su im neophodni za timski rad.

Ono što Pumble izdvaja od konkurencije jeste to da su ove, ali i druge mogućnosti neophodne za saradnju timova svih veličina i vrsta, potpuno besplatno dostupni korisnicima. U saopštenju se navodi:

Dok druge popularne aplikacije za timsku komunikaciju, poput Slack-a i Microsoft Teams-a, nameću ograničenja u pogledu broja aktivnih korisnika koje možete da dodate i pojedinačnih feature-a u kojima možete da uživate pre nego što ste primorani da pređete na neki plaćeni plan, Pumble nudi ove osnovne opcije upravo u okviru svog besplatnog plana.

Ove mogućnosti uključuju, ali nisu ograničene na: mogućnost dodavanja neograničenog broja korisnika u timski workspace, neograničeni pristup istoriji ćaskanja, alate za administraciju korisnika i workspace-a, kao i 24-časovni pristup veb korisničkoj podršci.

Za razliku od konkurencije, dostupna i self-hosted verzija

Osim ponude osnovnih opcija u okviru besplatnog plana, Pumble nudi i self-hosted verziju aplikacije, koja pruža timovima mogućnost da Pumble hostuju na sopstvenim serverima i uživaju u dodatnim feature-ima uz maksimalnu privatnost i sigurnost. Ove dodatne pogodnosti uključuju sve pogodnosti dostupne u okviru besplatnog plana, dodatne permisije, SSO, API, kao i dodatne pogodnosti korisničke podrške.

Iz COING-a navode da iako nije prošlo mnogo vremena otkako je Pumble zvanično lansiran kao veb aplikacija, već su u ponudi i mobilna rešenja za Android i iOS, kao i desktop rešenja za Windows, Linux i macOS. U budućnosti, u planu su i integracije sa drugim popularnim poslovnim aplikacijama, kao i novi, praktični feature-i koji će dodatno olakšati timsku komunikaciju i saradnju.

Više o Pumble aplikaciji pročitajte na zvaničnoj Product Hunt stranici gde možete podržati proizvod i postaviti pitanja u vezi ove aplikacije.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Wonder Dynamics Nikole Todorovića otvara studio u Novom Sadu – podrška stigla i od Stivena Spilberga!

U savetodavnom odboru ovog startapa nalaze se poznati američki investitori, vodeći stručnjaci za razvoj veštačke inteligencije i neka od najvećih imena svetske kinematografije među kojima su Stiven Spilberg i Džo Ruso. Sa Nikolom Todorovićem, koji je jedan od osnivača, razgovaramo o njegovom odlasku u SAD, građenju karijere u Holivudu i pokretanju startapa sa glumcem Tajem Šeridanom, zvezdom filma Ready Player One.

Novost

Nebojša Radović je novi direktor za akviziciju korisnika u kompaniji Zynga koja stoji iza igre FarmVille

Američka kompanija Zynga, pored čuvene mobile igre FarmVille, stoji iza velikog broja svetski popularnih igara koje igraju milioni igrača širom sveta. Njen novi direktor za akviziciju korisnika je Nebojša Radović.

Novost

Kompanija Quantox Technology organizuje novi humanitarni CS:GO turnir – početni fond 1.000.000 dinara

Od 3. do 4. aprila kompanija Quantox Technology organizovaće drugi po redu humanitarni turnir u popularnoj video igri CS:GO. Cilj je da se prikupe novčana sredstva za sve one koji se bore sa zdravstvenim poteškoćama.

Propustili ste

Karijere

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi softverski inženjer?

Jelena Lazić iz kompanije Centili deli svoja razmišljanja.

Office Talks Podcast

Planovi Playrixa za studio u Srbiji

Gost redakcije Netokracije u novog epizodi Office Talks podcasta bio je Mirko Topalski, CEO game dev kompanije PlayrixRS. Sa njim nakon prošlogodišnjeg intervjua po drugi put detaljno razgovaramo o poslovanju u industriji razvoja igara u Srbiji nakon akvizicije Eipixa od strane ruskog giganta Playrixa.

Startapi i poslovanje

Listty kao ‘Instagram za muziku’ otkriva nam šta naši prijatelji slušaju i zašto je muzika bolja kada se deli sa drugima

Ako čujete dobru pesmu verovatno želite da je podelite sa svojim prijateljima. Startap iz Srbije sa servisom Listty omogućava upravo to i nastoji da objedini najbolje od poznatih muzičkih servisa u okviru jedne aplikacije.

Startapi i poslovanje

Otvoren poziv za startape iz Srbije za ViennaUP konferenciju, prijavite se već sada

Grad Beč nekoliko godina unazad organizuje niz događaja za startape koji su se kroz različita izdanja pretvorili u jedan od najvećih inovacijskih festivala u regionu - Vienna UP. Ove godine počinje 27. aprila i trajaće do 12. maja.

Startapi i poslovanje

Novosadski Anari AI dobio investiciju od $2.000.000 za proizvodnju AI čipova u cloudu

Ova srpsko-američka kompanija je za dva meseca zatvorila investicionu 'seed' rundu vođenu od strane nemačkog fonda Earlybird VC, koji je po prvi put investirao u jedan srpski startap. U investiciji su učestvovali i fondovi Acequia Capital i Serbian Entrepreneurs kao i Erica Ries, osnivač Lean Startup-a.

Startapi i poslovanje

€1.000.000 privredi Srbije iz SAD kroz projekat Tesla Nation

Ovaj projekat nastoji da razvije privredne veze Srbije i sveta uz pomoć dijaspore i kompanija koje su se udružile da ga podrže, a cilj mu je da promoviše Srbiju u inostranstvu kao zemlju inovatora i izuzetnih IT profesionalaca.