Stiže PlayIT Show Srbija - 27. maja na Beogradskom sajmu

Stiže PlayIT Show Srbija – 27. maja na Beogradskom sajmu

Jedan od najvećih regionalnih sajmova gejminga, ASUS i Microsoft PlayIT Show Srbija, nakon Budimpešte po prvi put dolazi u Beograd gde će se 27. maja održati na Beogradskom sajmu u hali 4. Posetioce čeka zanimljiv celodnevni sadržaj, posebno kreiran za sve ljubitelje video igara, konzoli, gedžeta, e-sporta, jutjubera i kospleja.

Kao najava za predstojeći sajam, danas od 12 časova u hotelu Metropol održaće se panel diskusija pod nazivom “Rast i izazovi gejming i e-sport industrije” na kojoj će se razgovarati o uticaju i društvenoj odgovornosti jedne od najbrže rastućih industrija današnjice.

Najavivši predstojeći događaj po imenu ASUS i Microsoft PlayIT Show Srbija, iz organizacije kažu da će najstrastveniji gejmeri i gejmerke imati priliku da se oprobaju u popularnim igrama, a održaće se i LAN finale velikih regionalnih LoČ, DotA2 i CS:GO turnira, kao i Adria master turnira na kojem će učestvovati timovi sa čitavog Balkana – nagradni fond iznosi čak 5.000 dolara.

Zona mlevenja čeka sve ljubitelje borilačkih video igara. Spremili smo Injustice i Marvel vs Capcom 3 borbe. U okviru GameArt kutka posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa umetničkim konceptima koji stoje iza najpopularnijih igara, kao i sa brojnim akcionim figurama.

Posebna pažnja posvećena je cosplay segmentu tokom kojeg će se predstaviti brojni i regionalni kosplejeri kao što su Borivoje Naumovski i Nana Kuronoma koji sami prave svoje kostime. Oni će pokušati ne samo da što bolje prikažu kostim odabranog lika, već i da ga dočaraju celokupnim performansom. U okviru Moding zone, biće prikazani neki od samostalno sastavljenih ličnih računara.

Molimo vas da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli da vidite ovaj sadržaj

Ulaznice već uveliko u prodaji

Iz organizacije ističu da će na štandu glavnih sponzora posetioci biti u mogućnosti da isprobaju najnovije ASUS uređaje i saznaju više o novitetima Windows 10 Creators ažuriranja. U okviru sajma organizovaće se Monster ulica gde je pripremljen poseban celodnevni program, dok će posetioci moći da uživaju i u basketu tri na tri.

Ulaznice za predstojeći ASUS i Microsoft PlayITShow Srbija su u prodaji od 1. aprila na svim mestima Eventima. U prodaji su redovne ulaznice, porodične ulaznice, a samo u pretprodaji i Delux Edition ulaznice koje omogućavaju posetiocima ulaz na manifestaciju sat vremena pre otvaranja i Collector’s Edition ulaznice (u prodaji u ograničenom broju) a koje omogućavaju osim ulaza sat vremena pre otvaranja i neograničenu konzumaciju hrane i pića.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kojih 12 grešaka prave osnivači startapa?

U 181. epizodi Office Talks podkasta, ugostili smo Milenu Milić i Miljana Tekića koji su s nama analizirali prvi Garaža report i otkrili 12 najčešćih grešaka kojima domaći startapi odbijaju investitore!

Startapi i poslovanje

Garaža report: Greške kojima srpski startap osnivači odbijaju VC fondove

U razgovoru sa Milenom Milić analizirali smo razloge zbog kojih je došlo do stagnacije u rastu domaćih startapa, objavljene u reportu zajednice Garaža.

Kultura 2.0

Da li u jeku veštačke inteligencije zaboravljate “Kako vaš mozak radi”?

Američki neuronaučnik i TED govornik Greg Gejdž, posetio je Srbiju tokom Nedelje svesti o mozgu i predstavio dopunjeno izdanje svoje knjige "Kako vaš mozak radi – neuronaučni eksperimenti za svakoga".

Propustili ste

Intervju

Domaća kompanija Vega IT nastavlja globalno širenje otvaranjem kancelarije u Londonu

Tokom prošle godine postali smo svedoci značajnih turbulencija u IT industriji. Dok se mnoge globalne kompanije fokusiraju na optimizaciju troškova, zamrzavanje plata i masovna otpuštanja, Vega IT, kao domaći igrač, nastavlja sa širenjem na globalno tržište.

Startapi i poslovanje

LavitFlow je ‘alat za sve’ koji koristi 180 programera, product menadžera i web dizajnera

U pitanju je proizvod kompanije Lav IT Solutions koji ubrzava radne procese zaposlenih u savremenom poslovnom svetu. A kako? Pitali smo Miroslava Ostojića, osnivača pomenute kompanije.

Office Talks Podcast

Prodaja IT usluga : Saveti direktora prodaje Hooloova

Gost 185. epizode Office Talks podkasta bio je Đorđe Vukotić, prodajni direktor u kompaniji Hooloovoo koji nam je objasnio kako izgraditi uspešan sales tim u domenu IT industrije.

Startapi i poslovanje

‘Fundraising’ za startape iz ljudske perspektive

Pre nego što započnemo ovaj razgovor, želeo bih da zamislite da smo na jednoj prijateljskoj kafi i sve što ćete čuti tj. pročitati je nešto što bih, lično, voleo da je meni neko ispričao (mnogo grešaka i pristupa) ranije.

Karijere

Social Impact Award program pomaže 10.000 mladih preduzetnika godišnje

Nevladina organizacija Razlivalište već devet godina uspešno sprovodi globalni Social Impact Award (SIA) program podrške društvenom preduzetništvu. Ukoliko imate između 15 i 30 godina i želite da uplovite u preduzetničke vode, sve o programu pročitajte u tekstu koji sledi!

Internet marketing

Anka Gorgiev: 95% novih proizvoda ne uspe, zato je tu neuromarketing da razume korisnike

DigiTalk konferencija u Zrenjaninu nam se bliži, a publika će pored mnogih predavača imati priliku da posluša predavanje Anke Gorgiev koja je stručnjak iz oblasti neuromarketinga, a sa kojom smo imali priliku da detaljno porazgovaramo u intervjuu koji sledi.