Netokracija dovodi PayPal na OMGcommerce 2015!

OMGcommerce 2015: Netokracija dovodi PayPal u Zagreb početkom maja!

Da smo dobili po dinar svaki put kada nam je neko postavio pitanje o PayPal-u, sada bismo imali... mnogo dinara! Rešeni da odgovorimo na veliki broj pitanja koja su vezana za rad ovog servisa u Srbiji ali i regionu, početkom maja ugostićemo predstavnike ove kompanije na trećem izdanju Netokracijine OMGcommerce konferencije posvećene poslovanju na Internetu.

omg_paypal_rs

Treću godinu zaredom, Netokracija organizuje regionalnu konferenciju posvećenu Internet trgovini – OMGcommerce, koja će se ove godine održati 4. maja u Zagrebu. Detaljan program konferencije već sada možete pronaći na zvaničnom sajtu, ali i osigurati vaše mesto na krovnom događaju koji za cilj ima otvorenu diskusiju o svim aspektima “online” trgovine.

Pre samo nekoliko dana saznali smo da naplata putem PayPal-a ponovo funkcioniše u Srbiji, ali smo ostali uskraćeni zvanične potvrdne te zvaničnog odgovora kada bi ovaj servis mogao u potpunosti biti dostupan građanima Srbije. Sa izmenama koje donosi novi Zakon o platnim uslugama, očekuju se mnogobrojne novine na polju Internet trgovine, a PayPal-ov Matt Komorowski će nam iz prve ruke reći šta možemo očekivati kada je ovaj servis u pitanju.

PayPal želi da čuje vaše mišljenje

Matt je idealna osoba za razgovor o različitim temama vezanim za integraciju PayPal-ovog plaćanja u poslovanje, obzirom na to da vodi razvoj partnerstava i ekspanziju njihovih proizvoda na preko 20 tržišta, među kojima je i Jugoistočna Evropa.

PayPal se itekako zanima za naše područje i interesuje ih šta zanima srpske trgovce i sve druge korisnike koji žele da razvijaju svoje poslovanje kroz njihovu platformu. Bilo da ste tek otvorili Internet prodavnicu, vaša kompanija se bavi prodajom putem Interneta ili ste startap koji želi da integriše PayPal u pohodu na inostrana tržišta – pozvani ste da nam se 4. maja pridružite na OMGcommerce konferenciji!

Obezbedite vaše mesto – ulaznice za 2 osobe samo €80!

Pa, i manje! Zahvaljujući nizu naših partnera koji su nam omogućili povoljnije kotizacije kako bi sve zainteresovane kompanije iz Srbije i regiona imale pristup znanju i kontaktima poput PayPal-a, ulaznice za OMGcommerce 2015. dosta su povoljnije. Kotizacije za dve osobe već sada možete osigurati po ceni od 80 evra, stoga na vreme obezbedite vaše mesto na događaju koji okuplja najbolje što ovaj region može da ponudi kada je Internet trgovina u pitanju – ali i šire!

PS. Hajde, znamo da vas baš zanima PayPal, a uz posebni kod “paypal” možete srediti i dodatnih 20% popusta. Molimo, i drugi put!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Intervju

Nakon 15 godina u medijima Ivan Jelić karijeru nastavlja u kompaniji Sourcefabric

Posle 15 godina rada na domaćem medijskom tržištu kao deo web tima B92, Ivan Jelić nastaviće svoju karijeru u kompaniji Sourcefabric. U intervjuu sa njim otkrivamo kako se odlučio da svoje nove profesionalne korake gradi u firmi koja razvija softver za medije.

Propustili ste

Novost

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Internet marketing

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Novost

Ximedes sa kancelarijama u Novom Sadu akvizirao holandski Ginger Payments – širenje tima prva stvar na spisku

Ximedes, evropska softverska firma aktivna u fintech oblasti sa kancelarijama u holandskom Harlemu, Hamburgu, Stokholmu i Novom Sadu, akvizirala je kompaniju Ginger Payments koja je vodeći provajder platforme za onlajn plaćanje sa sedištem u Amsterdamu.

Web 3.0

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Gaming

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.