Netokracija dovodi PayPal na OMGcommerce 2015!

OMGcommerce 2015: Netokracija dovodi PayPal u Zagreb početkom maja!

Da smo dobili po dinar svaki put kada nam je neko postavio pitanje o PayPal-u, sada bismo imali... mnogo dinara! Rešeni da odgovorimo na veliki broj pitanja koja su vezana za rad ovog servisa u Srbiji ali i regionu, početkom maja ugostićemo predstavnike ove kompanije na trećem izdanju Netokracijine OMGcommerce konferencije posvećene poslovanju na Internetu.

omg_paypal_rs

Treću godinu zaredom, Netokracija organizuje regionalnu konferenciju posvećenu Internet trgovini – OMGcommerce, koja će se ove godine održati 4. maja u Zagrebu. Detaljan program konferencije već sada možete pronaći na zvaničnom sajtu, ali i osigurati vaše mesto na krovnom događaju koji za cilj ima otvorenu diskusiju o svim aspektima „online“ trgovine.

Pre samo nekoliko dana saznali smo da naplata putem PayPal-a ponovo funkcioniše u Srbiji, ali smo ostali uskraćeni zvanične potvrdne te zvaničnog odgovora kada bi ovaj servis mogao u potpunosti biti dostupan građanima Srbije. Sa izmenama koje donosi novi Zakon o platnim uslugama, očekuju se mnogobrojne novine na polju Internet trgovine, a PayPal-ov Matt Komorowski će nam iz prve ruke reći šta možemo očekivati kada je ovaj servis u pitanju.

PayPal želi da čuje vaše mišljenje

Matt je idealna osoba za razgovor o različitim temama vezanim za integraciju PayPal-ovog plaćanja u poslovanje, obzirom na to da vodi razvoj partnerstava i ekspanziju njihovih proizvoda na preko 20 tržišta, među kojima je i Jugoistočna Evropa.

PayPal se itekako zanima za naše područje i interesuje ih šta zanima srpske trgovce i sve druge korisnike koji žele da razvijaju svoje poslovanje kroz njihovu platformu. Bilo da ste tek otvorili Internet prodavnicu, vaša kompanija se bavi prodajom putem Interneta ili ste startap koji želi da integriše PayPal u pohodu na inostrana tržišta – pozvani ste da nam se 4. maja pridružite na OMGcommerce konferenciji!

Obezbedite vaše mesto – ulaznice za 2 osobe samo €80!

Pa, i manje! Zahvaljujući nizu naših partnera koji su nam omogućili povoljnije kotizacije kako bi sve zainteresovane kompanije iz Srbije i regiona imale pristup znanju i kontaktima poput PayPal-a, ulaznice za OMGcommerce 2015. dosta su povoljnije. Kotizacije za dve osobe već sada možete osigurati po ceni od 80 evra, stoga na vreme obezbedite vaše mesto na događaju koji okuplja najbolje što ovaj region može da ponudi kada je Internet trgovina u pitanju – ali i šire!

PS. Hajde, znamo da vas baš zanima PayPal, a uz posebni kod „paypal“ možete srediti i dodatnih 20% popusta. Molimo, i drugi put!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Tehnologija

Muzički streaming servisi dostupni u Srbiji nude i probni period – ovo su njihove prednosti

Većina korisnika u Srbiji danas svoju omiljenu muziku pušta preko YouTube-a, pametnog telefona ili eksternih memorija. Međutim, muzički 'streaming' servisi nude znatno bolje korisničko iskustvo. Mi vam donosimo spisak onih najpopularnijih ali i njihove prednosti.

Kultura 2.0

Da li su IT firme u Srbiji dovoljno društveno odgovorne?

Kompanija Devtech donirala je 50 računara i propratne opreme neprofitnim organizacijama, što nam je povod da se zapitamo da li na nivou industrije radimo dovoljno da vratimo društvu iz kog potičemo.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Pokrenut startap program za dalji razvoj ‘pametnog’ ugostiteljstva – Metro Xcel čeka vaše prijave

Ovaj program ima za cilj da već formiranim startapima u ugostiteljstvu pomogne da brže napreduju, a prijave traju tokom cele godine.

Društvene mreže

Kupovina pregleda na opciji Instagram Story – nova taktika influensera za rast profila

Rasprave o unosnom biznisu trgovine pratiocima i lajkovima na Instagramu ne jenjavaju, a čim se na horizontu pojavio nagoveštaj rešenja, nastao je novi problem – kupovina pregleda na opciji Story. Znači li to da se ova mreža (a i mi sa njom) bori sa vetrenjačama?

Netokracija

Milena Rašić nova je urednica Netokracije u Srbiji

Došlo je vreme za interne promene, vreme da budemo još bolji u onome što radimo. Kao deo tih promena zadovoljstvo mi je što mogu da vam saopštim da je nova urednica Netokracije u Srbiji upravo naša koleginica Milena Rašić.

Startapi i poslovanje

Startapi, Demo Day u Solunu čeka vaše prijave – otvorene su do 25. avgusta

Peti po redu Thessaloniki Demo Day u organizaciji grčkog stratap haba OK!Thess održaće se 12. septembra u Solunu, a njegov cilj je povezivanje startapa sa investitorima iz Grčke i jogoistočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.