Netokracija dovodi PayPal na OMGcommerce 2015!

OMGcommerce 2015: Netokracija dovodi PayPal u Zagreb početkom maja!

Da smo dobili po dinar svaki put kada nam je neko postavio pitanje o PayPal-u, sada bismo imali... mnogo dinara! Rešeni da odgovorimo na veliki broj pitanja koja su vezana za rad ovog servisa u Srbiji ali i regionu, početkom maja ugostićemo predstavnike ove kompanije na trećem izdanju Netokracijine OMGcommerce konferencije posvećene poslovanju na Internetu.

omg_paypal_rs

Treću godinu zaredom, Netokracija organizuje regionalnu konferenciju posvećenu Internet trgovini – OMGcommerce, koja će se ove godine održati 4. maja u Zagrebu. Detaljan program konferencije već sada možete pronaći na zvaničnom sajtu, ali i osigurati vaše mesto na krovnom događaju koji za cilj ima otvorenu diskusiju o svim aspektima „online“ trgovine.

Pre samo nekoliko dana saznali smo da naplata putem PayPal-a ponovo funkcioniše u Srbiji, ali smo ostali uskraćeni zvanične potvrdne te zvaničnog odgovora kada bi ovaj servis mogao u potpunosti biti dostupan građanima Srbije. Sa izmenama koje donosi novi Zakon o platnim uslugama, očekuju se mnogobrojne novine na polju Internet trgovine, a PayPal-ov Matt Komorowski će nam iz prve ruke reći šta možemo očekivati kada je ovaj servis u pitanju.

PayPal želi da čuje vaše mišljenje

Matt je idealna osoba za razgovor o različitim temama vezanim za integraciju PayPal-ovog plaćanja u poslovanje, obzirom na to da vodi razvoj partnerstava i ekspanziju njihovih proizvoda na preko 20 tržišta, među kojima je i Jugoistočna Evropa.

PayPal se itekako zanima za naše područje i interesuje ih šta zanima srpske trgovce i sve druge korisnike koji žele da razvijaju svoje poslovanje kroz njihovu platformu. Bilo da ste tek otvorili Internet prodavnicu, vaša kompanija se bavi prodajom putem Interneta ili ste startap koji želi da integriše PayPal u pohodu na inostrana tržišta – pozvani ste da nam se 4. maja pridružite na OMGcommerce konferenciji!

Obezbedite vaše mesto – ulaznice za 2 osobe samo €80!

Pa, i manje! Zahvaljujući nizu naših partnera koji su nam omogućili povoljnije kotizacije kako bi sve zainteresovane kompanije iz Srbije i regiona imale pristup znanju i kontaktima poput PayPal-a, ulaznice za OMGcommerce 2015. dosta su povoljnije. Kotizacije za dve osobe već sada možete osigurati po ceni od 80 evra, stoga na vreme obezbedite vaše mesto na događaju koji okuplja najbolje što ovaj region može da ponudi kada je Internet trgovina u pitanju – ali i šire!

PS. Hajde, znamo da vas baš zanima PayPal, a uz posebni kod „paypal“ možete srediti i dodatnih 20% popusta. Molimo, i drugi put!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

5 razloga zašto paušalci ne veruju izmenama zakona i zašto se javno bune protiv njihovog usvajanja

Svako ko je prisustvovao otvorenim razgovorima povodom donošenja novih zakona o poslovanju i oporezivanju paušalaca ima samo jedan pridev - zapaljivo. Suprostavljene strane diskutovale su o zakonskim predlozima, a šta je to što paušalci ističu kao najveće probleme, pročitajte u nastavku ovog teksta.

Kultura 2.0

Horor priče iz industrije: Plata koja nikada nije stigla

Želite da promenite firmu jer više nema šta da vam ponudi? Ja bih, na vašem mestu, ponovo razmislio - ko zna šta vas čeka u sledećoj.

Startapi i poslovanje

Da li je zbog ‘paušala’ na pomolu novi egzodus programera i digitalnih stručnjaka?

Od svih dilema koje poslednjih mesec dana potresaju domaću IT zajednicu, jedna od najizraženijih i najstrastvenijih glasi - otići ili ostati?

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Domaći Teodesk omogućava interno praćenje poslovnih aktivnosti za 1.000 korisnika u Srbiji – od komunikacije do organizacije

I kompanije i mali timovi u digitalnoj industriji gotovo da ne mogu da funkcionišu bez kolaboracionih i menadžerskih aplikacija. U gomili tih softverskih rešenja, beogradski Teodesk u jednoj platformi nudi čitav niz alata koje zadovoljavaju različite poslovne potrebe jedne firme.

Karijere

Devojke, želite praksu u agenciji Namics? Prijavite se za programerski hakaton!

Takmičenje namenjeno svim ženama zainteresovanim za programiranje u organizaciji agencije Namics zakazano je za 14. decembar, a na njega se mogu prijaviti i učesnice koje nemaju profesionalno programersko iskustvo.

Kultura 2.0

Tekst koji treba da pročitate pre odlaska u Kinu

Sve je više ljudi koji me u poslednje vreme pitaju kako da se pripreme za (kratki) put u Kinu. Kapiram da me niko to ne bi pitao da pre dva meseca nisam pomislio da je baš sjajna ideja da odem kao novinar na Svetsko prvenstvo u košarci i provedem tri nedelje u nekoliko kineskih gradova.

Startapi i poslovanje

Najbrže rastuća evropska development agencija dolazi u Srbiju – i u startu zapošljava 20 developera

Q, zagrebačka development i dizajn agencija, na čuvenoj Deloitte Technology Fast 500 EMEA listi zauzela je 20. mesto, što je čini najbrže rastućom development agencijom u Evropi. Uskoro otvaraju i kancelariju u Srbiji, povodom toga razgovaramo sa njihovim osnivačem.

Kultura 2.0

Naš digitalni imunitet je narušen. Ko je kriv za to i kako ga izlečiti?

U okviru ovogodišnjeg Foruma Kreativna Evropa 2019, Desk Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja organizovao je panel diskusiju na temu 'Kritičko mišljenje i digitalni imunitet' koja je juče održana u Nordeus Habu.

Startapi i poslovanje

Srpski Hunch postao deo ekskluzivnog ‘ad-tech’ programa koji organizuje Google

Beogradski startap Hunch koji razvija SaaS rešenje za automatizaciju digitalnog oglašavanja, postao je deo programa kompanije Google namenjenog startapima iz oblasti marketinga. O tome šta to znači za njihovo dalje poslovanje, za Netokraciju objašnjava CEO ovog startapa.