Peta KONSEK konferencija o mladima koji menjaju način obrazovanja

Peta KONSEK konferencija uz 400 posetilaca o mladima koji menjaju način obrazovanja

Peti po redu Kongres studenata ekonomije KONSEK, održaće se tradicionalno na Zlatiboru u periodu od 16. do 20. marta iza kojeg stoji studentska organizacija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Cilj predstojećeg događaja jeste pokretanje teme o obrazovnom sistemu, te kako mladi i ambiciozni studenti menjaju način obrazovanja, sticanjem znanja na raznim poljima.

konsek-1

Kao i prethodnih godina, koncept KONSEK-a jeste okupljanje preko 400 učesnika ekonomije iz zemlje i srodnih disciplina na jednom mestu, sa ciljem da se tokom pet dana sa vrsnim predavačima otvori određen problem o zadatim temama uz pružanje konkretne sugestije. Studenti će tako biti u prilici da razmene svoja zapažanja, stavove i lična iskustva, te da čuju korisne savete stručnjaka sa kojima će kroz razgovor i diskusiju doći do odgovora na mnoga pitanja.

Učesnici će kroz interaktivna predavanja i panel diskusije govoriti o temama usko vezanim za sistem obrazovanja sa brojnim eminentnim predavačima, a samo neki od njih su: Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije, prof. dr Miodrag Zec, Ðurađ Caranović, dr Vladimir Pavićević, dr Miodrag Stojković poznati genetičar, Branislav Lečić, prof. dr Dragan Lončar i mnogi drugi.

Sva raspoloživa mesta već rezervisana

Ono što je novo za ovaj Kongres za razliku od prethodnih, jeste da je sam koncept podeljen na pet dana od kojih će svaki biti obeležen jednom fazom procesa učenja: Pitaj – Čitaj – Razumi – Pokušaj – Znaj – što je i slogan ovogodišnjeg KONSEK-a. Kako navode iz organizacije, sva raspoloživa mesta za predstojeći događaj su već unapred rezervisana u rekordnom periodu – dok je više informacija o konferenciji moguće pronaći na zvaničnoj Facebook stranici KONSEK-a.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Gaming

Kako objaviti video igru ili aplikaciju na Google Play i AppStore – korak po korak

Imate ideju za video igru na pametnim telefonima, razradili ste biznis plan, krenuli u razvoj, došli do finalne verzije i sledeći korak je plasiranje proizvoda na AppStore i Google Play. U nastavku vam objašnjavamo kako da prevaziđete poslednji izazov i uspešno lansirate svoju igru ili aplikaciju u 'svet'.

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Startapi i poslovanje

Google bi mogao da akvizira Nutanix – šta to znači za Srbiju?

Poslednjih dana u svetskim medijima kruže glasine kako bi kompanija Alphabet koja stoji iza Google-a mogla akvizirati Nutanix kao deo strategije za dalje unapređenje svoje 'cloud' platforme. Da li će se to odraziti na srpski ogranak ove kompanije?

Mobilno

Da li je Apple i dalje inovativan ili mi to samo ne vidimo?

Teatar nazvan po jednom od najvećih tehnoloških genija pre dva dana bio je svedok još jednog Apple događaja - verovatno i najdosadnijeg do sada.

Tehnologija

Gežeti sa platforme Aliexpress koji vam mogu olakšati život, a pristupačni su svima

Škola je počela, od povratka u amfiteatre fakulteta ima još tri nedelje, te je ovo prava prilika da vam predstavimo vodič sa nekoliko pristupačnih Aliexpress gedžeta sa koji vam mogu olakšati svakodnevicu.

Gaming

Nordeus Hub: Počinje sa radom besplatan ‘co-working’ za potrebe gejming zajednice i studente

Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan 'co-working' prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gejming industrije, a namenjen razvoju indie gejm timova, startapova i osnaživanju talenata sa ciljem unapređenja ekosistema igara u Srbiji.

Internet marketing

Webiz edukacija konačno stiže u Niš i to na temu DIGITALNE EKONOMIJE

Vladimir Kovač za Netokraciju govori o Webiz edukaciji u Nišu i programu koji će se tokom dvodnevnog događaja baviti različitim aspektima digitalne ekonomije.