Johnatan Hirshon, PR stručnjak iz Silicijumske doline u ICT Hub

Johnatan Hirshon, PR stručnjak iz Silicijumske doline 28. septembra u ICT Hubu

Predstojeće ICT Hub okupljanje zakazano je za 28. septembar, kada će se domaćoj publici obratiti jedan od najcenjenijih PR stručnjaka iz Silicijumske doline, Johnatan Hirshon, poznaitji i kao ‘Guru Doline’. Hirshon će kroz svoje predavanje približiti PR struku mladim domaćim startapima, te uvesti ih u osnove komuniciranja u tehnološkoj industriji.

johnatan

Hirshon se već skoro tri decenije bavi isključivo odnosima s javnošću za visokotehnološke kompanije, te pomaže osnivačima startapa kao savetnik tj. mentor za marketing i komunikacije. Osnivač je i predsednik jedne od najuvaženijih PR agencija u Silicijumskoj dolini, Horizon Communications, poseduje bogato iskustvo u korporativnom te agencijskom PR-u, a upoznat je i sa procesima organizovanja velikog broja globalnih PR kampanja za kompanije kao što su Sony, Apple, Pioneer i druga poznata imena.

Johnatan je dugo godina radio i kao PR za kompaniju Sony kada je ona doživljavala pravi procvat, a poznat je i kao osoba koja je dizajnirala i sprovela neke od najuspešnijih programa odnosa s javnošću u Silicijumskoj dolini. Ukratko rečeno, ono što je Jobs za Apple, to je Hirshon za PR.

Osigurajte 1-na-1 sesiju sa Johnatanom

Domaći startapi imaće jedinstvenu priliku da čuju predavanje ovog eksperta 28. septembra u prostorijama ICT Hub-a, gde će kroz okupljanje ili individualne sesije, dobiti direktne i konkretne savete za unapređenje poslovanja tj. komunikacija.

Iz organizacije ističu da je učešće na meetup-u u potpunosti besplatno, ali da je zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mesta neophodno prethodno prijavljivanje koje se može izvršiti na zvaničnom sajtu okupljanja.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Kako Digitalna zajednica vidi efekte zakonskih izmena paušala – i šta predlaže kao rešenje?

Sa Aleksandrom Lugonjom, predsednikom Upravnog odbora Digitalne zajednice, razgovaramo o potencijalnim negativnim efektima koje će izmene paušalnog preduzetništva ostaviti na domaću IT industriju, njihovim saniranjem i budućim planovima ove organizacije.

Mobilno

Potvrđeno: App Store stiže u Srbiju početkom aprila!

Momenat koji smo toliko dugo čekali konačno je tu. Obrativši se iOS developerima, Apple je potvrdio dolazak App Store prodavnice za 20 novih zemalja među kojima je (konačno) i Srbija.

Startapi i poslovanje

Tumačenje Testa samostalnosti: Ko ga primenjuje, kada i nad kim?

U srpskoj IT zajednici se intenzivno vodi diskusija u vezi načina primene Testa samostalnosti, a u okviru koje su se javile brojne nedoumice. Ovaj tekst razrešava neke od njih.

Propustili ste

Internet marketing

Budžeti za digitalno oglašavanje u najvećoj meri stopirani – ali se brendovi polako vraćaju u igru

Kako brendovi treba da se postave za vreme pandemije i trebaju li više da ulažu u digitalne kanale?

Startapi i poslovanje

Pitali smo IT kompanije kako su organizovale rad na daljinu i koje savete imaju za svoje kolege

Sa kojim se to izazovima susreću IT kompanije sada kada svi njihovi zaposleni rade od kuće?

Intervju

Šta radi Chief Revenue Officer i zašto je baš ova osoba potrebna vašem biznisu?

Relativno mlada profesija naziva 'Chief Revenue Officera' nastala je u Silicijumskoj dolini i polako se širi među kompanijama širom sveta. O njenoj ulozi i važnosti u IT industriji razgovaramo sa Vedranom Rašićem.

Novost

‘Korona’ zabeležila 750.000 spominjanja širom ex-Yu Interneta

Korona virus, trenutno najpopularnija svetska tema, okupirao nas je u potpunosti - i online i offline. Zahvaljujući analizi Mediatoolkita saznali smo koliko smo, u poslednjih mesec i po dana, na Internetu pretraživali o ovom virusu i u regionu i u Srbiji.