Igor Grmuša postaje marketing direktor kompanije Platforma

Igor Grmuša postaje marketing direktor e-commerce kompanije Platforma

Nakon devet godina u digitalnoj marketinškoj agenciji Degordian, Grmuša započinje novo poglavlje u karijeri.

Tokom svih ovih devet godina, kako ističe Igor na samom početku, nikada nije otišao na neki intervju za posao iako je, naravno, bilo dosta ponuda. “Zapravo, ni sada nisam tražio posao. Prijatelj mi je pričao o novoj kompaniji i projektima i pitao da li bi imao nekoga da im preporučim za ovu pozciju”, navodi on i otkriva da ga je ponuda prilično zaintrigirala:

Malo sam razmišljao o tome i shvatio da mi se dopada ekipa, uslovi, projekat, biznis i činjenica da mogu opet da budem od početka deo nečega što će biti veliko. Sve su se kockice poklopile i osetio sam da je trenutak za promenu.

Ta odluka našeg sagovornika dovela je do pozicije marketing direktora kompanije Platforma iza koje stoje vlasnici SportVision-a, Planeta Sport-a i iskusni internacionalni konsultanti. Kako nam objašnjava, ova firma osnovana je sa ciljem da pokrene nove zanimljive e-commerce projekte koje će pratiti i live prodavnice:

Remiks.com web sajt i Remiks.com store u TC Rajićeva su već lansirani, a drugi veliki e-commerce sajt se priprema i nećemo stati na tome. Ideja je da se napravi ozbiljan pomak u iskustvu e-kupovine u Srbiji.

Uskoro sledi i širenje tima

Igor nam je i kroz šalu otkrio i da će na početku u sklopu novog posla raditi gotovo sve, kako to već ide u početnoj fazi velikih projekata dok timovi nisu formirani do kraja. “Šalu na stranu, dva sajta su u dve različite faze pa zahtevaju i drugačije zadatke“, kaže Igor i dodaje:

Prioriteti će sigurno biti postavljanje strategije, formiranje i vođenje tima, budžetiranje, koordinacija agencija i konsultanata, povezivanje marketing tima sa ostalim timovima i postavljanje procesa.

Za kraj, Grmuša nam je otkrio i da, pored dobre saradnje sa agencijama, imaju puno posla pa će im tim sigurno rasti. “Za početak će nam biti potrebne pozicije Performance Manager, Content Manager i Social Media Manager, a vrlo brzo i neke druge pozicije poput CRM Managera. Uskoro će biti pušteni i oglasi za posao, a do tada svi zainteresovani mogu pisati na info@platforma.biz “, zaključio je on.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Karijere

Bojana Tomić-Brkušanin novi je ‘Chief of Staff’ u web3 kompaniji Polygon

Nakon skoro dve godine provedene u Inicijativi Digitalna Srbija, Bojana Tomić-Brkušanin svoju karijeru nastaviće u oblasti web3 industrije i to na novoj poziciji u kompaniji Polygon čiji je suosnivač Mihailo Bjelić.

Propustili ste

Web 3.0

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Gaming

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.

Web 3.0

Kako započeti karijeru u web3 – saveti programera

Web3 je najbrže rastući ekosistem u Srbiji. Zanimalo nas je kako izgleda karijerni put u ovoj industriji, a to smo otkrili kroz razgovor sa dvojicom web3 programera.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Izveštaj

Nadomak Barselone zavirili smo u 3 nova električna modela brenda Cupra kojeg vole i auto i tech entuzijasti

U auto industriji Španija nije izgradila ime kakvo je realno mogla da ima. Međutim, nova era traži nove heroje, a ova zemlja na Pirinejima ima važnog igrača koji bi mogao da promeni percepciju države u specifičnom automobilskom svetu.

Novost

Više od $135 miliona investicija za srpske startape u 2021. godini

Prema godišnjem izveštaju Startup Genome, prošla godina bila je najuspešnija ikada za domaći startap ekosistem, a procentualno gledano u njega je uloženo čak 600% više investicija u odnosu na 2020.