Proglašeni dobitnici IAB MIXX 2019. nagrada - Grand Prix otišao u ruke Ovation BBDO

Proglašeni dobitnici IAB MIXX 2019. nagrada – Grand Prix otišao u ruke Ovation BBDO

Na devetom po redu Digital Day konferenciji pod sloganom How do you trust, dodeljena su Mixx Awards priznanja za najbolje digitalne kampanje realizovane prethodne godine u Srbiji.

Na samom kraju drugog i poslednjeg dana devete po redu Digital Day konferencije, dodeljene su tradicionalne Mixx Awards nagrade za najbolje digitalne kampanje u protekloj godini. Čestitamo pobednicima, kao i agenciji Ovation BBDO koja je osvojila Grand Prix nagradu sa kampanjom „Munchmallow – Priča za sebe“  za Munchmallow Jaffa doo, prema odluci stručnog žirija koji su ocenjivali radove u devet kategorija. Ovo su dobitnici u ostalim kategorijama.

  1. Executive Group je pobedio u kategoriji Best Video Advertising Campaign u saradnji sa IM Production sa kampanjom „Black ‘n’ easy – Prava turska spremna za minut“ za Grand kafu
  2. Pioniri communications je odneo pobedu u kategoriji Best Product Launch sa kampanjom „Guarana sadržaj koji bode“ za Knjaz Miloš
  3. Agencija Pioniri communications su osvojili nagradu i za kategoriju Best Social Influencer za istu kampanju.
  4. Pobednik kategorije Best Branded Content je agencija Fullhouse Ogilvy sa kampanjom „INTARIFA – Chat intervjui“ za Vip mobile u saradnji sa Vice-om
  5. Prvo mesto u Best Brand Awerness kategoriji osvojila je agencija Ovation BBDO za Munchmallow Jaffa doo sa kampanjom „Munchmallow – priča za sebe“
  6. Agencija Ovation BBDO osvaja i kategoriju Best Cross Media Campaign  sa istom kampanjom za Munchmallow
  7. Nagradu u Best Social Community Building kategoriji osvaja agencija Pioniri communications sa kampanjom „Metalac – novi strateški ne muzički pravac“ za Metalac
  8. Agencija Pioniri communications osvaja prvo mesto i u kategoriji Best Social Media Campaign sa kampanjom „Frikom – moj bilbord je bolji od tvog“ za Frikom
  9. Pobedu u kategoriji Best Innovation, odnela je agencija Drive & McCann sa kampanjom „Schweppes Character manual“ sa Coca-Cola Company

Podsećamo, prošle godine u maju, takođe smo objavili spisak 13 marketinških kampanja koje su proglašene za najbolje u prethodnoj godini i koje su osvojile nagradu na sada već tradicionalnom IAB MIXX Awards takmičenju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Tehnologija

Muzički streaming servisi dostupni u Srbiji nude i probni period – ovo su njihove prednosti

Većina korisnika u Srbiji danas svoju omiljenu muziku pušta preko YouTube-a, pametnog telefona ili eksternih memorija. Međutim, muzički 'streaming' servisi nude znatno bolje korisničko iskustvo. Mi vam donosimo spisak onih najpopularnijih ali i njihove prednosti.

Kultura 2.0

Da li su IT firme u Srbiji dovoljno društveno odgovorne?

Kompanija Devtech donirala je 50 računara i propratne opreme neprofitnim organizacijama, što nam je povod da se zapitamo da li na nivou industrije radimo dovoljno da vratimo društvu iz kog potičemo.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Pokrenut startap program za dalji razvoj ‘pametnog’ ugostiteljstva – Metro Xcel čeka vaše prijave

Ovaj program ima za cilj da već formiranim startapima u ugostiteljstvu pomogne da brže napreduju, a prijave traju tokom cele godine.

Društvene mreže

Kupovina pregleda na opciji Instagram Story – nova taktika influensera za rast profila

Rasprave o unosnom biznisu trgovine pratiocima i lajkovima na Instagramu ne jenjavaju, a čim se na horizontu pojavio nagoveštaj rešenja, nastao je novi problem – kupovina pregleda na opciji Story. Znači li to da se ova mreža (a i mi sa njom) bori sa vetrenjačama?

Netokracija

Milena Rašić nova je urednica Netokracije u Srbiji

Došlo je vreme za interne promene, vreme da budemo još bolji u onome što radimo. Kao deo tih promena zadovoljstvo mi je što mogu da vam saopštim da je nova urednica Netokracije u Srbiji upravo naša koleginica Milena Rašić.

Startapi i poslovanje

Startapi, Demo Day u Solunu čeka vaše prijave – otvorene su do 25. avgusta

Peti po redu Thessaloniki Demo Day u organizaciji grčkog stratap haba OK!Thess održaće se 12. septembra u Solunu, a njegov cilj je povezivanje startapa sa investitorima iz Grčke i jogoistočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.