Internet zajednica za 70.000 ljubitelja fudbala

Internet zajednica za 70.000 ljubitelja fudbala

Tema 57. epizode Office Talks podcasta bila je online klađenje ali i izgradnja internet zajednice ljubitelja fudbala i sporta kroz zanimljiv i kvalitetan sadržaj. O svemu tome smo razgovarali sa našim gostom Vladimirom Kečkešom, osnivačem popularnih Instagram stranica Burazzers.net i Engleski fudbal.

Nakon inicijalnog intervjua koji smo radili sa Vladimirom još prošle godine, predstavivši čime se tačno bavi, red je došao i na podcast gde smo detaljnije govorili o fenomenu online sportskog klađenja kao i o formiranju zajednice ljubitelja fudbala na Internetu. Naš gost nam je govorio o tome kako su nastale pomenute stranice na kojima okuplja preko 70.000 ljudi ukupno, ali i kako izgleda kreiranje sadržaja za ljubitelje klađenja i najvažnije sporedne stvari na svetu (fudbala).

Između ostalog, imali smo priliku da razgovaramo kako o samoj industriji klađenja u Srbiji i terminima poput sve popularnijeg Fantasty fudbala (koji nudi sve više kladionica), tako i o percepciji ove industrije u Srbiji, saradnji sa brendovima koju je Vladimir do sada ostvario i slično. Štaviše, u ovoj epizodi smo govorili i o onoj drugoj, “tamnijoj” strani sportskog klađenja, a to je formiranje sve više sumnjivih profila sa dojavama na društvenim mrežama – što vodi ka potencijalnim prevarama i nesigurnom ulaganju novca.

Kako se epizoda bližila kraju, Kečkeš nam je opisao kako mu je bilo na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u fudbalu i kako ga je baš ovaj turnir podstakao da razmišlja o kreiranju novog sadržaja i usluga za zajednicu koju okuplja na Internetu. Takođe, jedan od planova za naredni period jeste i pokretanje društvene mreže za kladioničare i ljubitelje sporta, o čemu ćemo verovatno detaljnije pisati u narednim mesecima.

Do tada, Office Talks pratite na sledećim kanalima: YouTubeApple PodcastsPocket CastsSpotifyGoogle Podcasts i… ma šta će vam više, realno?


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Plaćali ste CarGo putem PayPala? NBS će vam poslati sporazum o priznanju krivice

Zatekla vas je koverta i u prvi mah ne verujete šta čitate. Bez panike, uz sporazumno priznanje krivice ne plaćate nikakvu kaznu.

Karijere

Platforme za zapošljavanje otkrivaju trendove u IT-ju: Ko su najtraženiji kadrovi i tehnologije?

Otkrivamo kako u ovom trenutku u Srbiji izgleda presek stanja na IT tržištu po pitanju zapošljavanja.

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Propustili ste

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Karijere

Huawei poziva studente iz Srbije da upoznaju 5G i AI iz prve ruke kroz edukativni program

Studenti tehničkih fakulteta i informacionih tehnologija u Srbiji do 7. oktobra mogu da se prijave za učešće u programu za mlade talente kompanije Huawei. U sklopu programa studenti će imati priliku iz prve ruke da uče o novim tehnologijama koje aktivno menjaju svet oko nas.

Karijere

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi Delivery direktor?

Nikola Đorđević iz kompanije Levi9 deli svoja razmišljanja.

Startapi i poslovanje

Za domaći Alt Labs stiže milionska investicija u tokenima za dalju decentralizaciju data centara

Ovaj tim dobio je prvi finansijski doprinos prikupljanjem vrednosti od preko milion dolara od Protocol Labs-a za razvoj svog ekosistema Filmine čiji je krajnji cilj decentralizacija data centara.

Office Talks Podcast

U čemu je tajna najboljih IT poslodavaca?

O brendiranju poslodavaca sve se više priča u korporativnom i IT svetu u Srbiji. Čini se da je ovo jedna od retkih oblasti gde naša zemlja ne kaska mnogo za razvijenim državama. Upravo o ovoj oblasti i dobrim praksama razgovaramo sa Katarinom Šonjić - Employer Branding konsultantom.

Startapi i poslovanje

Domaći Tapni osigurao €200.000 investicije od investitora okupljenih oko Inicijative Digitalna Srbija

Poslovni anđeli koja okuplja DSI investirali su 200.000 evra u domaći startap Tapni koji nudi rešenje za digitalizovanje vizit karti tj. razmenu poslovnih kontakata.