Zvoganj najbrže rastući YouTube kanal u regionu

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Zvoganj najbrže rastući YouTube kanal u regionu sa 100.000+ pretplatnika

Rečima 'ćao svima ja sam Cope' danas se raduje više od 116.000 pretplatnika koliko prati jedan od najbrže rastućih YouTube kanala na ovim prostorima, ali i šire. Zvoganj je za kratko vreme osvojio srce publike što je autoru omogućilo da se u potpunosti posveti animaciji, najavljujući nove stvari koje možemo očekivati na kanalu, ali i skrećući pažnju na veliki broj lažnjaka.

Prošlo je nešto više od mesec dana kada je objavljena prva “Copetova kuhinja”, a YouTube kanal Zvoganj brzo je narastao na 116.000 pretplatnika. Najgledaniji klip broji skoro milion i po pregleda, pri čemu je autor, momak po imenu Danilo Dabić, danas nesumnjivo jedna od najvećih domaćih Internet zvezda.

U svom poslednjem videu Danilo daje više informacija o budućim planovima za kanal izjavivši da je ostvario partnerstvo sa IDJ Videos produkcijom, kao i da uskoro možemo očekivati još noviteta – prvi video spot pod nazivom “Fešn blogerka” već uveliko je objavljen.

Stižu nove stvari, prepoznatljiv humor

Svakako najveću zamerku Dabić upućuje upravo onim pojedincima koji vode lažne Zvoganj naloge, ali i koji prodaju majice i drugu robu bez njegove dozvole. Kako ističe, zvaničan “merch” kreiran je u saradnji sa Zombijanom i majice se mogu kupiti na njenoj Facebook stranici.

zvoganj2
Kanal “Zvoganj” do sada je zabeležio 14,7 miliona pregleda.

Danilo takođe ističe da mu se od lansiranja kanala Zvoganj život preokrenuo za 180 stepeni, te da konačno može da živi od onoga što voli da radi. Napominjući da YouTube scena u Srbiji i nije baš najzdravija (pojavom velikog broja lažnih animacija koje su iskoristile lik i koncept), autor se ipak zahvaljuje svima na velikoj podršci koju je primio u poslednjih mesec i po dana, najavljujući još noviteta upakovanih u prepoznatljiv humor koji je za kratko vreme osvojio srca gledalaca širom Srbije – ali i regiona.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Gaming

Prve AA video igre i najava Epic Games kampusa: Šta je sve obeležilo srpsku gaming industriju u 2022.

Kao jedna od stabilnijih grana IT ekosistema u Srbiji, gaming je nastavio da beleži svoj rast i razvoj. Predikcije vezane za lokalni 'game dev' su dobre i za 2023. godinu, a mi vam donosimo pregled najznačajnijih momenata iz ove oblasti koji su obeležili prošlu godinu.

Digitalni mediji

Trendovi.co: Šta nam donosi 2023. godina iz oblasti Employer brandinga i društvenih mreža?

Sada već tradicionalno, agencija Pioniri Communications su kroz projekat Trendovi.co objavili predviđanja za ovu godinu kada su u pitanju digitalni marketing, 'event' industrija, tehnologija, PR, 'entertainment' industrija i druge srodne oblasti. Pročitajte šta smo izdvojili za vas.

Startapi i poslovanje

Institut BioSens otvorio novi poziv za akcelerator namenjen IT i poljoprivrednim startapima

Institut BioSens pozvao je inovativne startape iz IT i poljoprivrednog sektora da učestvuju u trećem izdanju akceleratora i na taj način nastavlja dobru praksu pružanja podrške inovativnim preduzetnicima u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede.

Propustili ste

Kultura 2.0

Vlada Srbije ulaže €52 miliona u izgradnju novog centra za kreativne industrije

Obeležen početak radova na rekonstrukciji nekadašnje zgrade Ložionice u kreativno-inovativni multifunkcionalni centar.

Startapi i poslovanje

OTP banka otvorila prijave za novi Generator ZERO 2023 konkurs

OTP banka je pokrenula novi ciklus Generator ZERO 2023 konkursa sa ciljem da podrži rešenja koja doprinose smanjenju karbonskog otiska i rastu zelene ekonomije.

Office Talks Podcast

Kako graditi uspešne web3 kompanije i projekte?

U tech zajednici sve više se priča o web3 svetu. Upravo zato, tema 127. epizode Office Talks podkasta bila je o izgradnji i vođenju web3 kompanija. O tome smo pričali sa osnivačima kompanije ShardLabs, koja ima tim i u Beogradu.

Karijere

Serbian Product Community: Objavljena anketa za ljude koji se bave kreiranjem digitalnih proizvoda

Cilj ankete je podizanje transparentnosti plata tako da se zajednički stekne realnija slika o stanju u upravljanju razvojem digitalnih proizvoda u Srbiji.

Tehnologija

Slobodan Marković: Kako javno dostupni NLP modeli za srpski jezik doprinose rastu domaće IT industrije?

Zašto ChatGPT ne zna padeže, a mi još uvek nemamo Siri na srpskom? Kako razvoj ovih alata može pozitivno da utiče na domaću 'tech' zajednicu, objasnio nam je Slobodan Marković, digitalni savetnik u organizaciji UNDP.

Intervju

Kako je Dalibor pored pozicije Lead Data konsultanta pronašao vreme za porodični hobi i biznis

Još kada smo bili deca, mnogi su nas pitali - "Da li imaš hobi"? Čak i kada odrastemo, postanemo profesionalci, ljubav prema hobiju, ako ga zaista volimo, ostaje zauvek tu sa nama. Ovo je priča o Daliboru Lazareviću koji iako radi kao Lead Data Consultant, pronalazi vreme da proizvodi manje predmete od drveta i plastike.