Zvoganj najbrže rastući YouTube kanal u regionu

Zvoganj najbrže rastući YouTube kanal u regionu sa 100.000+ pretplatnika

Rečima 'ćao svima ja sam Cope' danas se raduje više od 116.000 pretplatnika koliko prati jedan od najbrže rastućih YouTube kanala na ovim prostorima, ali i šire. Zvoganj je za kratko vreme osvojio srce publike što je autoru omogućilo da se u potpunosti posveti animaciji, najavljujući nove stvari koje možemo očekivati na kanalu, ali i skrećući pažnju na veliki broj lažnjaka.

https://www.youtube.com/watch?v=qcuUr6PYk4U

Prošlo je nešto više od mesec dana kada je objavljena prva “Copetova kuhinja”, a YouTube kanal Zvoganj brzo je narastao na 116.000 pretplatnika. Najgledaniji klip broji skoro milion i po pregleda, pri čemu je autor, momak po imenu Danilo Dabić, danas nesumnjivo jedna od najvećih domaćih Internet zvezda.

U svom poslednjem videu Danilo daje više informacija o budućim planovima za kanal izjavivši da je ostvario partnerstvo sa IDJ Videos produkcijom, kao i da uskoro možemo očekivati još noviteta – prvi video spot pod nazivom “Fešn blogerka” već uveliko je objavljen.

Stižu nove stvari, prepoznatljiv humor

Svakako najveću zamerku Dabić upućuje upravo onim pojedincima koji vode lažne Zvoganj naloge, ali i koji prodaju majice i drugu robu bez njegove dozvole. Kako ističe, zvaničan “merch” kreiran je u saradnji sa Zombijanom i majice se mogu kupiti na njenoj Facebook stranici.

zvoganj2
Kanal “Zvoganj” do sada je zabeležio 14,7 miliona pregleda.

Danilo takođe ističe da mu se od lansiranja kanala Zvoganj život preokrenuo za 180 stepeni, te da konačno može da živi od onoga što voli da radi. Napominjući da YouTube scena u Srbiji i nije baš najzdravija (pojavom velikog broja lažnih animacija koje su iskoristile lik i koncept), autor se ipak zahvaljuje svima na velikoj podršci koju je primio u poslednjih mesec i po dana, najavljujući još noviteta upakovanih u prepoznatljiv humor koji je za kratko vreme osvojio srca gledalaca širom Srbije – ali i regiona.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Intervju

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Office Talks Podcast

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti. 

Karijere

Kako strani eksperti iz kompanije ABBYY ocenjuju IT tržište rada u Srbiji?

Predviđaju da će Srbija od 'outsourcing' regrutnog centra postati atraktivna tehnološka lokacija na globalnom tržištu, ali je prethodno potrebno preduzeti određene korake ka ostvarivanju tog cilja.

Intervju

Može li veštačka inteligencija pomoći u izgradnji održivih energetskih sistema i poslovanja?

Koliko bi i na koji način integracija AI tehnologije mogla da utiče na unapređenje rešenja u energetskom sektoru, ali i na poslovanje jedne kompanije? Odgovor na ovo pitanje dobili smo u razgovoru sa Jelenom Pejković iz kompanije Schneider Electric.