Zvoganj najbrže rastući YouTube kanal u regionu

Zvoganj najbrže rastući YouTube kanal u regionu sa 100.000+ pretplatnika

Rečima 'ćao svima ja sam Cope' danas se raduje više od 116.000 pretplatnika koliko prati jedan od najbrže rastućih YouTube kanala na ovim prostorima, ali i šire. Zvoganj je za kratko vreme osvojio srce publike što je autoru omogućilo da se u potpunosti posveti animaciji, najavljujući nove stvari koje možemo očekivati na kanalu, ali i skrećući pažnju na veliki broj lažnjaka.

Molimo vas da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli da vidite ovaj sadržaj

Prošlo je nešto više od mesec dana kada je objavljena prva “Copetova kuhinja”, a YouTube kanal Zvoganj brzo je narastao na 116.000 pretplatnika. Najgledaniji klip broji skoro milion i po pregleda, pri čemu je autor, momak po imenu Danilo Dabić, danas nesumnjivo jedna od najvećih domaćih Internet zvezda.

U svom poslednjem videu Danilo daje više informacija o budućim planovima za kanal izjavivši da je ostvario partnerstvo sa IDJ Videos produkcijom, kao i da uskoro možemo očekivati još noviteta – prvi video spot pod nazivom “Fešn blogerka” već uveliko je objavljen.

Stižu nove stvari, prepoznatljiv humor

Svakako najveću zamerku Dabić upućuje upravo onim pojedincima koji vode lažne Zvoganj naloge, ali i koji prodaju majice i drugu robu bez njegove dozvole. Kako ističe, zvaničan “merch” kreiran je u saradnji sa Zombijanom i majice se mogu kupiti na njenoj Facebook stranici.

zvoganj2
Kanal “Zvoganj” do sada je zabeležio 14,7 miliona pregleda.

Danilo takođe ističe da mu se od lansiranja kanala Zvoganj život preokrenuo za 180 stepeni, te da konačno može da živi od onoga što voli da radi. Napominjući da YouTube scena u Srbiji i nije baš najzdravija (pojavom velikog broja lažnih animacija koje su iskoristile lik i koncept), autor se ipak zahvaljuje svima na velikoj podršci koju je primio u poslednjih mesec i po dana, najavljujući još noviteta upakovanih u prepoznatljiv humor koji je za kratko vreme osvojio srca gledalaca širom Srbije – ali i regiona.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Novost

Sve što treba da znate o aplikaciji Agencije za privredne registre

APR je uveo aplikaciju za sastavljanje i podnošenje finansijskih izveštaja za 2023. godinu, u skladu sa Zakonom o računovodstvu. Za vas smo izdvojili najvažnije pojedinosti vezane za njeno korišćenje.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Novi GapMinder Fond II s kapitalom od €80 miliona targetira i srpske startape!

GapMinder Ventures, VC fond koji je dosad primarno ulagao u tehnološke kompanije iz Rumunije, pokreće GapMinder Fond II, investicioni paket od 80 miliona evra koji će biti alociran i na širem istočnoevropskom regionu, pa tako i Srbiji i Hrvatskoj.

Tehnologija

SEO Spam: Kako su AI generisani advokati pokušali da prevare Netokraciju?

Razvojem veštačke inteligencije cyber kriminalci postaju sve veštiji, a napadi sve maliciozniji. Donosimo vam priču o tome kako smo uspeli da raskrinkamo jedan takav pokušaj ucene.

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Novost

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Digitalni mediji

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Intervju

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.