Budi najbolji na WordPress Hackathonu i osvoji - klijenta!

Budi najbolji na WordPress Hackathonu i osvoji – klijenta!

Prostorije kompanije Namics u Beogradu ugostiće u subotu 26. novembra Wordpress Hackathon. Cilj događaja koji organizuje savetovalište za preduzetništvo Rock Star VA, jeste da obuči mlade preduzetnike kako da samostalno naprave web sajt za potrebe svog posla, odnosno na koji način da koriste poznatu platformu i upotrebe stečeno znanje u cilju samozapošljavanja.

wp-hakaton

Polaznici će na WordPress hakatonu između ostalog učiti kako da izrade, dizajniraju i optimizuju sajt uz pomoć ove platforme. Takođe, timovi će se susretati sa organizovanjem i planiranjem strukture sajta, pravljenjem novih stranica na sajtu i optimizacijom i integracijom društvenih mreža kao i mejling liste – dok će za izradu rešenja timovi imati jedan radni dan, a takmičenje će trajati od 8 do 17 časova.

Povodom predstojećeg događaja, oglasio se i Ketrin Simon, osnivač savetovališta za preduzetništvo Rock Star VA koji je tom prilikom istakao:

Želeli smo da iskoristimo ideju i takmičarski duh koji poseduje hakaton kao svojevrstan oblik takmičenja u programiranju, kako bismo zainteresovali i podstakli što veći broj učesnika da se prijave. Osim što će učesnici imati priliku da steknu prva iskustva u pravljenju sajtova, za učešće na hakatonu nije potrebno imati osnovno znanje ili kvalifikacije, osim želje za učenjem – a kako bismo još snažnije podstakli takmičare da daju svoj maksimum, odlučili smo da nagradimo najuspešnije rešenje.

Kotizacija za takmičenje 1.000 dinara

Najbolji takmičar dobiće priliku da stečeno znanje primeni u realnim uslovima, radeći na izradi stvarnog web-sajta, čime će steći svog prvog klijenta. Tokom trajanja projekta, učesnici će, između ostalog, imati mogućnost da nauče kako se postavlja sajt sa URL-om i hostingom, te kako se namešta nova tema i kreira dizajn.

Iz organizacije napominju da je hakaton otvoren za sve zainteresovane učesnike uz kotizaciju od 1.000 dinara, a prijavljivanje će biti omogućeno još danas do ponoći putem zvaničnog sajta WordPress hakatona, gde se između ostalog može pronaći i više informacija o događaju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Gaming

Kako objaviti video igru ili aplikaciju na Google Play i AppStore – korak po korak

Imate ideju za video igru na pametnim telefonima, razradili ste biznis plan, krenuli u razvoj, došli do finalne verzije i sledeći korak je plasiranje proizvoda na AppStore i Google Play. U nastavku vam objašnjavamo kako da prevaziđete poslednji izazov i uspešno lansirate svoju igru ili aplikaciju u 'svet'.

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Startapi i poslovanje

Google bi mogao da akvizira Nutanix – šta to znači za Srbiju?

Poslednjih dana u svetskim medijima kruže glasine kako bi kompanija Alphabet koja stoji iza Google-a mogla akvizirati Nutanix kao deo strategije za dalje unapređenje svoje 'cloud' platforme. Da li će se to odraziti na srpski ogranak ove kompanije?

Mobilno

Da li je Apple i dalje inovativan ili mi to samo ne vidimo?

Teatar nazvan po jednom od najvećih tehnoloških genija pre dva dana bio je svedok još jednog Apple događaja - verovatno i najdosadnijeg do sada.

Tehnologija

Gežeti sa platforme Aliexpress koji vam mogu olakšati život, a pristupačni su svima

Škola je počela, od povratka u amfiteatre fakulteta ima još tri nedelje, te je ovo prava prilika da vam predstavimo vodič sa nekoliko pristupačnih Aliexpress gedžeta sa koji vam mogu olakšati svakodnevicu.

Gaming

Nordeus Hub: Počinje sa radom besplatan ‘co-working’ za potrebe gejming zajednice i studente

Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan 'co-working' prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gejming industrije, a namenjen razvoju indie gejm timova, startapova i osnaživanju talenata sa ciljem unapređenja ekosistema igara u Srbiji.

Internet marketing

Webiz edukacija konačno stiže u Niš i to na temu DIGITALNE EKONOMIJE

Vladimir Kovač za Netokraciju govori o Webiz edukaciji u Nišu i programu koji će se tokom dvodnevnog događaja baviti različitim aspektima digitalne ekonomije.