Webiz 4.0 stiže: Kako da živimo i radimo u 'digitalnoj sadašnjosti'?

Kako da živimo i radimo u ‘digitalnoj sadašnjosti’?

Četvrta po redu Webiz konferencija ove godine održaće se od 24. do 27. marta, u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu. Iz organizacije najavljuju bogat program i zanimljive govornike, još više praktičnih radionica, ali i rekordan broj učesnika - ovoga puta biće otvoreno čak 700 mesta za sve posetioce koji žele da čuju kako se živi i radi u 'digitalnoj sadašnjosti'.

webiz-4

„Tokom poslednje četiri godine Webiz se istakao kao jedan od ozbiljnijih projekata koji za cilj ima edukaciju i promociju digitalnih tehnologija, Internet kulture i tehnološkog preduzetništva“, kaže za Netokraciju direktor konferencije Vladimir Kovač. On ističe kako će se ovogodišnji Webiz održati od 24. do 27. marta u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu, pri čemu su prva dva dana rezervisana za program poslovne edukacije, namenjen malim i srednjim preduzećima.

Sama konferencija počinje u petak 25. marta i trajaće do nedelje 27. marta. Tokom tri tematski podeljena dana, učesnici će imati priliku da čuju veliki broj keynote (motivacionih) govornika, priče o uspešnim IT kompanijama u Srbiji iz oblasti razvoja video igara, aplikacija i weba, ali i one nešto tradicionalnije preduzetničke priče koje danas postoje zahvaljujući primeni Interneta i digitalnih tehnologija.

Preduzetništvo – iz prve ruke

Ističući kako je pred organizatorima zaista veliki poduhvat – podići konferenciju na jedan viši nivo i nadmašiti prethodne uspehe, Kovač otkriva da su ove godine svoje učešće potvrdili Dragan Tomić, direktor Microsoft razvojnog centra u Srbiji, Rade Joksimović, CEO startapa Loyalis i jedan od naših najuspešnijih tehnoloških preduzetnika, te Mirko Topalski, osnivač i vlasnik gejming studija Eipix.

webiz_4-1
Pored do sada potvrđenih govornika, iz organizacije najavljuju i par velikih iznenađenja koja očekuju učesnike.

Vladimir takođe napominje da je za četvrti Webiz otvoren rekordan broj kotizacija – čak njih 700! Dodajući kako interesovanje za konferenciju koja približava „digitalnu sadašnjost“ i mogućnosti zarade putem Interneta raste iz godine u godinu, posebna pažnja posvećena je upravo besplatnim radionicama tokom kojih će učesnici moći bliže da se upoznaju sa određenim aspektima digitalne karijere, a tu je i nezaobilazan networking program zakazan za večernje sate.

Promocija konferencije 28. januara u Beogradu

Kotizacije će ove godine iznositi 1.000 dinara za studente, 1.500 dinara za ostale učesnike, pri čemu se kotizacije za Program poslovne edukacije mogu nabaviti po ceni od 120 evra. Kovač ističe kako sve učesnike ove godine očekuju bogati kotizacioni paketi.

Prva zvanična promocija Webiz konferencije biće održana u četvrtak, 28. januara u restoranu Appetite, s početkom od 19:30 časova, a na promociji će se zvanično i pustiti prijave za konferenciju.

Ostavi komentar

  • Vladimir Kovač

   Vladimir Kovač

   25. 1. 2016. u 14:42 Odgovori

   Andrea, prijave za konferenciju biće aktivirane u četvrtak, 28. januara, na zvaničnoj promociji Konferencije. Tada će biti vidljive i sve informacije o kotizacijama, prijavama, kao i cenama smeštaja u hotelu Vojvodina. Pratite zvaničnu internet stranicu konferencije na adresi http://www.webiz.rs, u narednom periodu biće dosta novosti! Pozdrav, Vlada, Webiz team

  • Vladimir Kovač

   Vladimir Kovač

   26. 1. 2016. u 11:50 Odgovori

   Peđa, prijave za radionice će se vršiti do popune mesta. Svaka od radionica će imati 20-25 mesta, a za radionice će biti moguće prijaviti se tek kada se evidentira uplata kotizacije za konferenciju. Biće moguće prijaviti se za maksimalno 2 radinice. Prijave će biti omogućene od 28. januara uveče. Za sve dodatne informacije pratite zvaničnu internet stranicu konferencije na adresi http://www.webiz.rs kao i naše profile na društvenim mrežama. Pozdrav, Vlada, Webiz team

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Da se bijem sa policijom ne umem, al’ da gutam suzavac – to mogu

Utorak veče. Poput 9/11 i kula bliznakinja, prilepljen sam za TV i pratim dešavanja o kojima izveštavaju reporteri N1. Uživo, pod suzavcem. Za svojih 30 godina nagledao sam se protesta, stoga ne bih da romantizujem kako su ovi drugačiji i kako je diktaturi konačno došao kraj. Jedini kraj koji se nazire jeste apsolutna propast demokratije u Republici Srbiji... ako je ikada i bilo.

E-commerce

Mesec dana kasnije i dalje ne znamo gde su naši Aliexpress paketi – ali barem imamo neke odgovore

Enigma zvana AliExpress poštarina za Srbiju, podelila je mišljenja mnogih kupaca, organizacija i svih ostalih koji se za ovu temu zanimaju. Iako je razloga za astronomsko poskupljenje poštarine mnogo, neki odgovornost prebacuju na Poštu, drugi na avio prevoz i kineske trgovce, ali se ipak čini da je istina 'negde tamo'. Mi smo na osnovu svih dosadašnjih podataka pokušali da rešimo misteriju.

Startapi i poslovanje

Najavljene nove mere za pomoć privredi – država plaća 60% minimalca i odlaže plaćanje poreza i doprinosa

Preduzetnici i zaposleni u mikro, malim i srednjim preduzećima u julu i avgustu dobiće dodatnu ekonomsku pomoć države usled krize izazvane epidemijom korona virusa - plaćanje 60% od minimalca u julu i avgustu, odlaganje plaćanja poreza i doprinosa za mesec dana, a najavljen je i novi projekat 'Moja prva plata'.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

City Expert uvodi beskontaktno gledanje nekretnina – direktno sa vlasnikom putem video poziva

Kako bi dodatno osigurali bezbednost svojih korisnika i klijenata usled COVID-19 pandemije, agencija City Expert uvela je mogućnost beskontaktnog pregleda nekretnina putem video poziva između zainteresovanih korisnika i vlasnika.

Startapi i poslovanje

OTP banka i niški NadjiTuru.rs udruženim snagama digitalizuju transportnu industriju u Srbiji

Šta dobijete kada spojite startap koji značajno pojednostavljuje logistiku transporta i banku koja je jedna od vodećih po pitanju inovacija? Sjajno partnerstvo koje omogućava svim učesnicima ekosistema transportne industrije da unaprede svoje poslovanje, te sarađuju efikasnije i lakše.

Kolumna

Iako je mobilno bankarstvo tu već duže vreme, još uvek je aktuelna tema – ali zašto?

Savremene tehnologije postale su sastavni deo naše svakodnevnice i menjanju način na koji radimo stvari u svom privatnom i profesionalnom životu velikom brzinom. Finansijski sektor je svakako među industrijama u kojima se njihove prednosti najviše osećaju i najbrže implementiraju novine - o čemu svedoče i novine u oblasti plaćanja 'pametnim' telefonom.

E-commerce

Mesec dana kasnije i dalje ne znamo gde su naši Aliexpress paketi – ali barem imamo neke odgovore

Enigma zvana AliExpress poštarina za Srbiju, podelila je mišljenja mnogih kupaca, organizacija i svih ostalih koji se za ovu temu zanimaju. Iako je razloga za astronomsko poskupljenje poštarine mnogo, neki odgovornost prebacuju na Poštu, drugi na avio prevoz i kineske trgovce, ali se ipak čini da je istina 'negde tamo'. Mi smo na osnovu svih dosadašnjih podataka pokušali da rešimo misteriju.

Društvene mreže

Facebook pokreće program za suzbijanje lažnih informacija u Srbiji – da li je ovo kraj lažnim vestima?

Sa ciljem da suzbije širenje netačnih i neproverenih informacija u okviru svog sistema, Facebook je pokrenuo nezavisni program u Srbiji za proveru istinitosti činjenica (uglavnom vesti) koje se objavljuju na ovoj društvenoj mreži.

Kultura 2.0

Dizajniranje rečima: Zašto je tekst važan za korisničko iskustvo?

Ako radite na aplikaciji koja sadrži reči, morate imate osobu koja je za te reči odgovorna.