Visa sprema posebne pogodnosti spremne za korisnike biznis kartica

Visa nastavlja da pomaže lokalnim biznisima – posebne pogodnosti spremne za korisnike Visa Business kartica

Kako bi pomogla lokalnim preduzetnicima kompanija Visa pripremila je posebne pogodnosti za korisnike Visa Business kartica. U nastavku teksta detaljnije otkrivamo u čemu se ta ponuda sastoji.

U toku prošle godine Visa u Srbiji lansirala je kampanju #PodržimoLokalno kao deo globalne inicijative ove kompanije #WhereYouShopMatters sa jednim ciljem – da malim i srednjim porodičnim i lokalnim biznisima pomogne u neizvesnim vremenima koja su usledila kao posledica svetske pandemije – bez obzira na to da li su već razvili svoj biznis ili su i dalje u fazi razmišljanja i pokretanja.

Centralno mesto te akcije predstavlja Platforma za podršku malim biznisima koja domaćem SME sektoru pomaže u razvoju poslovanja i odgovara na pitanja koja muče gotovo sve preduzetnike: gde pronaći izvor finansiranja za pokretanje biznisa, kako upravljati finansijama, koliko ulagati u marketing i kako izgraditi reputaciju na online kanalima?

Dakle, preduzetnici na jednom mestu mogu prikupiti informacije o svim potrebnim koracima za razvoj svog biznisa, ali se i detaljnije informisati o programima podrške kao što je besplatna edukacija, konsalting, marketinška podrška kao i besplatno kreiranje i održavanje web prodavnica, ali i dodatne pogodnosti prilikom plaćanja određenih usluga relevantnim za njihove biznise.

Međutim, podrška koju je ova kompanija pripremila za lokalne biznise nije prestala tu: postoje i posebne pogodnosti za korisnike Visa Business kartica. O svemu tome detaljnije govorimo u nastavku teksta.

Kako Visa pomaže preduzetnicima u Srbiji?

Kompanija Visa je pripremila posebne pogodnosti za korisnike Visa Business kartica, vlasnike malih i srednjih preduzeća, među kojima je i CorvusPay – rešenje za obradu internet uplata putem kartica koje može biti skrojeno po meri klijenata – veb prodavnica i mobilnih aplikacija.

Ova usluga uključuje osnovne i dodatne module poput tokenizacije, CorvusWallet-a i opciju Paybylink, a za korisnike Visa Business kartica nudi tri meseca besplatnog održavanja.

Osim pomenutog tehničkog rešenja, korisnici Visa Business kartica mogu računati i na jedan besplatni savet u formi pisanog odgovora JBP advokatske kancelarije iza koje stoji desetogodišnje iskustvo i široka lepeza pravnih usluga, konsultacije o ekonomskim pitanjima, saveti vezani za trgovinske i zakon o radu, kao i računovodstvene usluge – na koje je obezbeđen i popust od 20%.

Takođe, za ove korisnike Visa je pripremila i 15% popusta na zdravstveno i 20% na imovinsko osiguranje Generali Osiguranja – što se, poput svih nabrojenih usluga, može aktivirati pomoću tzv. Visa konsijerž čet bota, o kom ćemo detaljnije govoriti u nastavku teksta.

Poseban popust za digitalne alate kao što su Office 365 i Google Ads

Biznisi u Srbiji koji koriste Visa Business kartice takođe mogu računati i na posebne opcije i pogodnosti za vođenje i unapređenje poslovanja, u okviru kojih mogu pronaći i brojne alate koji će im u tome pomoći – recimo, popust na uslugu Siskartice za one kojima su relevantne gift i loyalty kartice. Ova usluga, dakle, nudi 15% popusta za proces izrade ovih kartica.

Pored toga, za usluge dizajna korisnici mogu računati i na ponudu kompanije InFocus koja nudi besplatnu uslugu jednog dizajna na štampanom materijalu koja, između ostalog, može da bude priprema za štampu vizitkarti i pisama, dizajn letaka, rokovnika, kalendara, brošura i banera – u skladu sa unapred dogovorenim tehničkim specifikacijama.

Za one kojima je fokus na online poslovanju (a broj tih biznisa je sve veći jer – digitalizacija), oni takođe mogu pronaći i rešenja za poboljšanje poslovnih performansi, unapređenje HR procesa i, za one kojima je potrebno, pogodnost za nastup na sajtovima kao što su Kupindo i Limundo tj. popust od 40% na obračun provizije za prodaju dobara i promociju na ovim sajtovima za kupovinu ili prodaju artikala.

Osim toga, za sve korisnike Visa Business kartica obezbeđen je popust za pretplatu na alate bez kojih veliki broj zaposlenih u digitalnoj industriji ne može da zamisli svoj radni dan:

  • Popust u vrednosti od 100USD za platformu za Internet oglašavanje Google Ads;
  • 10% popusta na paket Office 365 Business koji, između ostalog, uključuje i Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Skype For Businss, Microsoft Teams;
  • Popust od 40% za hosting servis Dropbox za nove korisnike koji se pretplaćuju za svoju prvu godinu za pretplatu za Dropbox Business Standard ili Dropbox Business Advanced;
  • 10-30% na godišnju pretplatu za DocuSign pro paket (alat za elektronsko potpisivanje dokumenata).

Međutim, ono što se na platformi posebno izdvaja jeste usluga Visa konsijerž čet bot koja će do kraja godine za sve korisnike Visa Business kartica biti besplatna, a koju mogu koristiti za realizaciju svojih potreba. Reč je o servisu za asistenciju koji radi 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno, i klijentima omogućava da lako i brzo reše svakodnevne izazove, dobiju obaveštenja o specijalnim pogodnostima i svog virtuelnog asistenta – jednim klikom na dugme preko Vibera ili Telegrama. Dakle, on korisnicima Visa Business kartica pruža podršku i omogućava realizaciju ponuda koje su na raspolaganju i to na vrlo jednostavan način: potrebno je da otvorite Visa konsijerž čet bot, registrujete se i kliknete na dugme Visa for Business, prođete validaciju sa prvih šest cifara broja svoje Visa Business kartice, i iskusite dodatnu podršku.

Za kraj, iz kompanije Visa istakli su i sledeću stvar: sve nabrojene pogodnosti kao i Platforma za podršku malim biznisima deo su dugoročne namere ove kompanije da pomogne preduzetnicima i istakne važnost ulaganja u lokalnu privredu, posebno u trenutku kada se mnogi preduzetnici suočavaju sa ekonomskim posledicama pandemije. Ukoliko ste na početku svog preduzetničkog puta ili vam treba podrška u poslovanju, znate koju online adresu možete da posetite.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Plaćali ste CarGo putem PayPala? NBS će vam poslati sporazum o priznanju krivice

Zatekla vas je koverta i u prvi mah ne verujete šta čitate. Bez panike, uz sporazumno priznanje krivice ne plaćate nikakvu kaznu.

Karijere

Platforme za zapošljavanje otkrivaju trendove u IT-ju: Ko su najtraženiji kadrovi i tehnologije?

Otkrivamo kako u ovom trenutku u Srbiji izgleda presek stanja na IT tržištu po pitanju zapošljavanja.

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Propustili ste

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Karijere

Huawei poziva studente iz Srbije da upoznaju 5G i AI iz prve ruke kroz edukativni program

Studenti tehničkih fakulteta i informacionih tehnologija u Srbiji do 7. oktobra mogu da se prijave za učešće u programu za mlade talente kompanije Huawei. U sklopu programa studenti će imati priliku iz prve ruke da uče o novim tehnologijama koje aktivno menjaju svet oko nas.

Karijere

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi Delivery direktor?

Nikola Đorđević iz kompanije Levi9 deli svoja razmišljanja.

Startapi i poslovanje

Za domaći Alt Labs stiže milionska investicija u tokenima za dalju decentralizaciju data centara

Ovaj tim dobio je prvi finansijski doprinos prikupljanjem vrednosti od preko milion dolara od Protocol Labs-a za razvoj svog ekosistema Filmine čiji je krajnji cilj decentralizacija data centara.

Office Talks Podcast

U čemu je tajna najboljih IT poslodavaca?

O brendiranju poslodavaca sve se više priča u korporativnom i IT svetu u Srbiji. Čini se da je ovo jedna od retkih oblasti gde naša zemlja ne kaska mnogo za razvijenim državama. Upravo o ovoj oblasti i dobrim praksama razgovaramo sa Katarinom Šonjić - Employer Branding konsultantom.

Startapi i poslovanje

Domaći Tapni osigurao €200.000 investicije od investitora okupljenih oko Inicijative Digitalna Srbija

Poslovni anđeli koja okuplja DSI investirali su 200.000 evra u domaći startap Tapni koji nudi rešenje za digitalizovanje vizit karti tj. razmenu poslovnih kontakata.