Stikeri 'Moja EXIT Avantura' čekaju sve posetioce Exit festivala

Stikeri ‘Moja EXIT Avantura’ čekaju sve posetioce Exit festivala

Udruženim snagama, EXIT festival i Viber koji sada broji više od 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, objavili su zvanični paket stikera pod nazivom 'Moja EXIT avantura'. Stikeri su već objavljeni na srpskom i ruskom jeziku i to na rođendan EXIT-a 29. juna. Korisnici širom sveta u mogućnosti su da ih preuzmu, a engleska verzija sitže 4. jula.

viber-stikeri

Na taj način, EXIT i Sea Dance festivali su postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu, dok će milioni njegovih korisnika širom sveta od sada moći da razmenjuju ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tokom cele godine. Kada je reč o dizajnu samih stikera, za taj posao je bila zadužena pobednica globalnog konkursa Moja EXIT avantura, Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3.000 dolara i putovanje na ovaj festival.

Izvođači deo javnog chata

Sa druge strane, cilj stikera “MojeEXIT avanture” jeste da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz celog sveta. Ovi mali grafički prikazi će obožavaocima pomenutog događaja dodatno približiti jedinstven koncept festivalskog letovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije u dve susedne zemlje. Takođe, svi posetioci događaja u Novom Sadu, moći će da dobiju insajderski pristup najnovijim informacijama prateći javni čet Exit avanture na Viberu.

Ono što posebno može da bude zanimljivo velikom broju inostranih ali i domaćih zaljubljenika u muziku jeste to da će čak i izvođači na Exit avanturi gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika. Inače, pomenuta javna konverzacija poznatog festivala je već dostupna na Viberu, a možete je pronaći i putem zvaničnog sajta ovog servisa ukoliko ga koristite kao web verziju.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Domaći EasyPass nudi privatne časove za sve učenike — a dodatnu zaradu za nastavnike

EasyPass platforma domaćih osnivača profesore i nastavnike širom Srbije povezuje sa učenicima, povećavajući im broj zakazanih časova, samim time i mogućnost dodatne zarade. A, učenicima su dostupni privatni časovi iz svih predmeta.

Office Talks Podcast

Nova era digitalne televizije i interneta

Gosti 174. epizode Office Talks podkasta bili su Vojin Kličković i Peđa Janković iz kompanije Yettel sa kojima smo razgovarali o razvoju Hipernet usluge optičkog interneta i digitalne televizije tokom dve godine postojanja ovog servisa.

Startapi i poslovanje

Startap inloodis iz Srbije menja način na koji se trenira košarka — uz pomoć holograma!

U intervjuu sa osnivačem Markom Gojakom, pročitajte priču o nastanku 'inloodis Basketball Spatial Computing Platform' jedinog AR sistema za asistenciju na košarkaškom treningu na svetu.

Propustili ste

Tehnologija

Open AI Sora oživljava filmsko platno, dok je Google Gemini isuviše ‘woke’

Donosimo vam osvrt na najnovija dostignuća tehnoloških giganata, kada je u pitanju razvoj alata zasnovanih na veštačkoj inteligenciji.

Office Talks Podcast

Kako je web3mine Vukašina Vukoja podigao $6 miliona investicije?

Vukašina smo ponovo ugostili u 178. epizodi Office Talks podkasta, kako bi nam rekao nešto više o svom novom projektu i o tome kako je pridobio poverenje vodećih web3 investitora.

Intervju

Hipernet nakon dve godine: 100.000 korisnika i dolazak mobilnih TV aplikacija

Hipernet usluga digitalne televizije i optičkog interneta kompanije Yettel na tržištu je prisutna već više od dve godine. Broj korisnika ovog servisa se povećava, a početak godine je bila idealna prilika da o Hipernetu ponovo razgovaramo sa Nenadom Hasurom, direktorom segmenta za fiksne i digitalne usluge u kompaniji Yettel.

Gaming

‘Ludo: Animal Heroes’ – nova je igra domaćeg Oxyverse studija dostupna za iOS i Android korisnike

Još jedan gaming naslov iz Srbije osvanuo je na App Store i Google Play prodavnici za globalno tržište. Reč je o video igri 'Ludo: Animal Heroes' iza koje stoji domaći game dev studio Oxyverse - sa čijim smo suosnivačem Jovanom Jaramazom razgovarali u intervjuu koji sledi.

Office Talks Podcast

Istina o platama programera

Novu epizodu Office Talks podkasta posvetili smo FishingBooker anketi o platama u IT industriji i tim povodom ugostili Dina Delića, koji je COO u pomenutoj kompaniji.

Tehnologija

Ivan Marković: Hakerski napad na EPS uspeo je zbog korupcije

Ne dozvoljavamo da se hakerski napad i krađa podataka iz baze Elektroprivrede Srbije olako zaboravi, a u tome nam pomaže pokretač foruma 'Bezbedni Balkan'.