Otvorene prijave za novu generaciju 'The New Mobility' programa

Otvorene prijave za novu generaciju ‘The New Mobility’ programa – do 25. avgusta

Internacionalni program 'The New Mobility' u organizaciji akceleratora Sent i New Mobility Lab-a koji je namenjen evropskim startapima u ranoj fazi razvoja, otvorio je prijave za nove timove, dok je njegov početak rezervisan za 11. septembar u Parizu.

Program će započeti konferencijom Autonomy Paris na kojoj će prisustvovati po jedan predstavnik prijavljenih startapa, uz troškove koje snosi organizator. To će ujedno označiti i početak prve faze takmičenja, koja će se tokom prve nedelje odvijati u ovom francuskom gradu, a narednih četiri na daljinu, napominju iz organizacije.

Tokom navedenog perioda prijavljeni učesnici će uz mentorsku podršku i savete stručnih konsultanata razvijati rešenja iz oblasti pametnog transporta – poput pametnih senzora u automobilima, automatskog parkiranja i asistencije prilikom vožnje, pametnog upravljanja saobraćajem, parking servisima i slično. Oni će dobijati nedeljne zadatke čiji je cilj unapređenje poslovnog, tržišnog i ekonomskog plana na osnovu kog će se izabrani startapi skalirati na prostoru SAD-a.

Naredni krug u SAD

Druga faza programa rezervisana je za ograničen broj timova i odvijaće se u Las Vegasu, Detroitu i Čikagu, a počeće u januaru 2018. godine. Startapi će tokom tog perioda predstaviti svoj proizvod na brojnim konferencijama, među kojima su Consumer Electronics Show i North American International Auto Show.

Izabrane kompanije tada će dobiti novčane resurse neophodne za skaliranje proizvoda na području SAD-a, a prolaskom u drugu fazu u dužnosti su da se odreknu 6% vlasništva nad kompanijom u korist investitora.

Svi zainteresovani učesnici svoju prijavu mogu poslati do 25. avgusta, a o detaljnijim uslovima učešća mogu se informisati na zvaničnom sajtu programa.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Gaming

Kako objaviti video igru ili aplikaciju na Google Play i AppStore – korak po korak

Imate ideju za video igru na pametnim telefonima, razradili ste biznis plan, krenuli u razvoj, došli do finalne verzije i sledeći korak je plasiranje proizvoda na AppStore i Google Play. U nastavku vam objašnjavamo kako da prevaziđete poslednji izazov i uspešno lansirate svoju igru ili aplikaciju u 'svet'.

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Startapi i poslovanje

Google bi mogao da akvizira Nutanix – šta to znači za Srbiju?

Poslednjih dana u svetskim medijima kruže glasine kako bi kompanija Alphabet koja stoji iza Google-a mogla akvizirati Nutanix kao deo strategije za dalje unapređenje svoje 'cloud' platforme. Da li će se to odraziti na srpski ogranak ove kompanije?

Mobilno

Da li je Apple i dalje inovativan ili mi to samo ne vidimo?

Teatar nazvan po jednom od najvećih tehnoloških genija pre dva dana bio je svedok još jednog Apple događaja - verovatno i najdosadnijeg do sada.

Tehnologija

Gežeti sa platforme Aliexpress koji vam mogu olakšati život, a pristupačni su svima

Škola je počela, od povratka u amfiteatre fakulteta ima još tri nedelje, te je ovo prava prilika da vam predstavimo vodič sa nekoliko pristupačnih Aliexpress gedžeta sa koji vam mogu olakšati svakodnevicu.

Gaming

Nordeus Hub: Počinje sa radom besplatan ‘co-working’ za potrebe gejming zajednice i studente

Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan 'co-working' prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gejming industrije, a namenjen razvoju indie gejm timova, startapova i osnaživanju talenata sa ciljem unapređenja ekosistema igara u Srbiji.

Internet marketing

Webiz edukacija konačno stiže u Niš i to na temu DIGITALNE EKONOMIJE

Vladimir Kovač za Netokraciju govori o Webiz edukaciji u Nišu i programu koji će se tokom dvodnevnog događaja baviti različitim aspektima digitalne ekonomije.