Predstavnici Nordeusa o konkurentnom programiranju na TelNet okupljanju

Predstavnici Nordeusa o konkurentnom programiranju na prvom TelNet okupljanju u Čačku

Prostorije regionalnog centra u Čačku ugostiće prvo TelNet okupljanje 27. maja s početkom od 19 časova. Svi zaintereosvani dobiće priliku da čuju predstavnike Nordeusa koji će govoriti o istoriji ove kompanije, dok će sa druge strane biti i nešto više reči o konkurentnom programiranju.

telnet

Ovo će biti prvi put da kompanija TelNet organizuje jedan ovakakv edukativan događaj u gradu na Moravi, sa ciljem da svim zainteresovanima obezbedi priliku da čuju stručna predavanja koja mogu primeniti na svoje poslovne ideje, kao i da se putem networkinga povežu sa profesionalcima iz industrije kako bi razmenili sa njima svoje ideje, znanje, stavove i iskustva, navodi se u saopštenju.

‘Okupljanja kao TelNet važna za IT zajednicu’

Podsetimo, TelNet je kompanija iz Čačka koja se bavi outsourcingom i koja se trudi da što više doprinese lokalnoj IT zajednici kroz učešće u raznim aktivnostima poput praksi za studente, praksi za srednjoškolce, učešća u programima ICT Cluster-a Kragujevac, kao i učešća u programima RB Centra. Iz organizacije su objavili i agendu događaja za sve koji budu zainteresovani da prisustvuju ovom okupljanju:

  • Uvod – Aleksandar Kostić (TelNet)
  • O Nordeusu – Milena Dulanović (Nordeus)
  • Konkurentno programiranje u Javi – Petar Partlov (Nordeus)
  • Pitanja i odgovori
  • Networking

Povodom ovog događaja oglasio se i Miloš Dragićević, CEO kompanije TelNet koji je tom prilikom za Netokraciju istakao:

Mi u TelNet-u smo od početka podržavali meetupe koje je organizovala lokalna Technest IT zajednica u proteklih godinu dana, a na nekima smo i učestvovali kao predavači. Smatramo da su ova okupljanja nešto izuzetno za našu lokalnu IT zajednicu, prilika da se čuje nešto novo od kvalitetnih predavača/govornika, a i da je to odlična prilika za networking. Štaviše, već imamo načelne dogovore sa još nekim kompanijama za naredna okupljanja. Planiramo jedan meetup na svaka tri, četiri meseca.

Kako bi ostali u toku sa svim najbitnijim informacijama o predstojećem okupljanju, možete zapratiti i zvaničnu Facebook stranicu TelNet-a, kao i posebnu event stranicu ovog događaja putem koje možete potvrditi svoje prisustvo na ovom događaju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Šta novi IPS QR kodovi donose malim trgovcima i njihovim kupcima – i kako ih implementirati?

Usluga instant plaćanja na prodajnim mestima uz pomoć IPS QR kodova zvanično je puštena u protokol u Srbiji krajem februara. U nastavku analiziramo na šta trgovci treba da obrate pažnju ako isti uvode u svoje procese naplate.

Startapi i poslovanje

Uz ‘Fleksibilni petak’ Nordeus omogućio zaposlenima da sami organizuju poslednji radni dan u nedelji

Dok se zaposleni u Nordeusu nakon 'full remote' režima ne vrate u kancelariju, kompanija im omogućava da njihova radna nedelja traje 4 dana - ukoliko to žele. Fleksibilni petak startovao je 8. maja, a u nastavku otkrivamo kako to izgleda u praksi.

Kultura 2.0

Kako su domaći YouTube kanali o kuvanju ‘eksplodirali’ za vreme epidemije

Da li i vi spadate u grupu ljudi koja je u karantinu isključivo radila na razvoju i usavršavanju kulinarskih veština? Verujem da jeste, a verujem i da ste inspiraciju tražili ne u bakinim kuvarima, već na YouTube-u.

Propustili ste

Netokracija

Popunite anketu o stanju plata u srpskoj IT i digitalnoj industriji nakon COVID-19

Učestvovanje u anketi je anonimno, zahteva svega nekoliko minuta i biće moguće dok ne prikupimo relevantnu količinu materijala.

Karijere

Kada je pravo vreme da uvećate vaš tim – iz ugla kreativne agencije i IT kompanije

Skaliranje - naizgled strana reč koju ako prebacite u kontekst preduzetništva i poslovanja znači mnogo. Ovog puta govorimo o rastu timova u kreativnoj i IT industriji, o tome kako efikasno voditi ovaj proces i kako izbeći izazove na tom putu.

Kultura 2.0

Mojih 5: Nemanja Čedomirović

Nemanja Čedomirović vodi GrowIT i sa svojim timom pomaže kompanijama da usvoje agilni način rada, a ove nedelje u specijalu 'Mojih 5' deli svoje preporuke sadržaja koji mu je ovih dana okupirao pažnju.

E-commerce

Nikola i Sonja pokrenuli su Prodajadelova.rs jer žele da promene način na koji održavamo naše četvorotočkaše

Napustio je dobro plaćen posao i visoku poziciju u kompaniji Würth sa ciljem da započne svoj posao iz snova. Ovo je priča o Nikoli Đuroviću koji je sa suprugom Sonjom pokrenuo sajt Prodajadelova.rs sa namerom da promeni percepciju kupovine auto delova i servisiranja vašeg četvorotočkaša.

Ekskluzivno

U 2019. godini potrošili smo €47,05 miliona na digitalno oglašavanje

Rezultati o ukupnom utrošku na digitalno oglašavanje u prethodnoj godini konačno su tu. Gle čuda - i ovoga puta tržište digitalnog oglašavanja u Srbiji zadržalo je dvocifren rast, ostvarivši jedan od najboljih rezultata otkako se istraživanje vrši.

E-commerce

eCommerce Asocijacija otvara vrata svoje Akademije za sve koji žele da pokrenu svoj web shop

eCommerce Asocijacija Srbije pokrenula je eCommerce Akademiju - edukativni projekat u okviru kog će profesionalci iz svih segmenata digitalnog ekosistema sa polaznicima deliti svoja iskustva iz sektora elektronske trgovine.