Predstavnici Nordeusa o konkurentnom programiranju na TelNet okupljanju

Predstavnici Nordeusa o konkurentnom programiranju na prvom TelNet okupljanju u Čačku

Prostorije regionalnog centra u Čačku ugostiće prvo TelNet okupljanje 27. maja s početkom od 19 časova. Svi zaintereosvani dobiće priliku da čuju predstavnike Nordeusa koji će govoriti o istoriji ove kompanije, dok će sa druge strane biti i nešto više reči o konkurentnom programiranju.

telnet

Ovo će biti prvi put da kompanija TelNet organizuje jedan ovakakv edukativan događaj u gradu na Moravi, sa ciljem da svim zainteresovanima obezbedi priliku da čuju stručna predavanja koja mogu primeniti na svoje poslovne ideje, kao i da se putem networkinga povežu sa profesionalcima iz industrije kako bi razmenili sa njima svoje ideje, znanje, stavove i iskustva, navodi se u saopštenju.

‘Okupljanja kao TelNet važna za IT zajednicu’

Podsetimo, TelNet je kompanija iz Čačka koja se bavi outsourcingom i koja se trudi da što više doprinese lokalnoj IT zajednici kroz učešće u raznim aktivnostima poput praksi za studente, praksi za srednjoškolce, učešća u programima ICT Cluster-a Kragujevac, kao i učešća u programima RB Centra. Iz organizacije su objavili i agendu događaja za sve koji budu zainteresovani da prisustvuju ovom okupljanju:

  • Uvod – Aleksandar Kostić (TelNet)
  • O Nordeusu – Milena Dulanović (Nordeus)
  • Konkurentno programiranje u Javi – Petar Partlov (Nordeus)
  • Pitanja i odgovori
  • Networking

Povodom ovog događaja oglasio se i Miloš Dragićević, CEO kompanije TelNet koji je tom prilikom za Netokraciju istakao:

Mi u TelNet-u smo od početka podržavali meetupe koje je organizovala lokalna Technest IT zajednica u proteklih godinu dana, a na nekima smo i učestvovali kao predavači. Smatramo da su ova okupljanja nešto izuzetno za našu lokalnu IT zajednicu, prilika da se čuje nešto novo od kvalitetnih predavača/govornika, a i da je to odlična prilika za networking. Štaviše, već imamo načelne dogovore sa još nekim kompanijama za naredna okupljanja. Planiramo jedan meetup na svaka tri, četiri meseca.

Kako bi ostali u toku sa svim najbitnijim informacijama o predstojećem okupljanju, možete zapratiti i zvaničnu Facebook stranicu TelNet-a, kao i posebnu event stranicu ovog događaja putem koje možete potvrditi svoje prisustvo na ovom događaju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Office Talks Podcast

Matorci vs. Milenijalci – problem generacijskog jaza

Glavna tema 44. epizode Office Talks podcasta bila je diskusija o problemu koji sve vidljiviji generacijski jaz nosi sa sobom. Može li se životno iskustvo naših roditelja primeniti u eri digitalizacije i pandemije?

Karijere

Jovan Jovanović otkriva šta čeka domaće IT-jevce koji žele posao u norveškoj tehnološkoj industriji

Jovan Jovanović, QA inženjer u kompaniji Tidal, u Oslu živi već tri godine i kao aktivan učesnik u tom sektoru veoma je dobro upoznao norvešku tehnološku industriju. O njoj razgovaramo u nastavku teksta.

Startapi i poslovanje

Novosadski Anari AI dobio investiciju od $2.000.000 za proizvodnju AI čipova u cloudu

Ova srpsko-američka kompanija je za dva meseca zatvorila investicionu 'seed' rundu vođenu od strane nemačkog fonda Earlybird VC, koji je po prvi put investirao u jedan srpski startap. U investiciji su učestvovali i fondovi Acequia Capital i Serbian Entrepreneurs kao i Erica Ries, osnivač Lean Startup-a.

Propustili ste

E-commerce

Pošta Srbije i eCommerce Asocijacija potpisale Memorandum o razumevanju

Saradnja sa Poštom Srbije u programskim sadržajima eCommerce Asocijacije ključna je za razvoj i unapređenje internet poslovanja u Srbiji - pre svega kroz razmenu iskustva radi edukacije mikro i malih preduzeća.

Kultura 2.0

Kako da ne budete Dositej Obradović u Employer Brandingu?

IT kompanije jesu u fokusu ovog članka, jer je interesovanje za ovu temu u toj industriji najveće. Ali često, Employer Branding jednostavno ne radi ono što bi zaista trebalo.

Office Talks Podcast

Kako prodati vaš proizvod? (gost Ilija Ćosić)

Tema 45. epizode Office Talks podcasta bila je prodaja putem digitalnih kanala tj. kako efikasno prodavati proizvode putem interneta. Naš gost bio je Ilija Ćosić, Head of Sales u startapu Skylead koji se bavi automatizacijom prodajnih procesa. 

Kultura 2.0

Takmičenje FIRST LEGO League dolazi u Srbiju – 23. maja u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji

Takmičenje 'FIRST LEGO League' za decu i mlade ima za cilj da učesnicima obezbedi iskustvo u rešavanju stvarnih problema kroz vođeni globalni program robotike.

Karijere

Mihailo Ponjavić imenovan za direktora prodaje Euronews mreže u Srbiji

Nakon skoro tri godine u e-commerce sektoru, Mihailo Ponjavić vraća se u medijski biznis i staje na čelo prodajnog sektora televizijske mreže Euronews u Srbiji koja uskoro kreće sa radom.

E-commerce

Kako do Internet prodavnice za manje od 24 časa?

Vladan Dobrenov pokrenuo je Cartizz kao odgovor na komplikovan i dugotrajan proces izrade web prodavnice. U razgovoru za Netokraciju otkriva nam kako servis funkcioniše i kome je namenjen.