Otvorene prijave za drugu generaciju Smart City Challenge programa

Otvorene prijave za drugu generaciju Smart City Challenge programa – do 10. septembra

Po drugi put program Smart City Challenge Serbia u organizaciji Udruženja Beum, Friedrich Naumann Fondacije i ICT Hub-a otvoren je za sve zainteresovane startape.

Ovaj akcelerator je namenjen svim startapima koji su u početnoj fazi razvoja, a čije je polje interesovanja i delovanja u vezi sa sledećim tehnologijama: IoT (Internet of Things), AR/VR (Augmentovana/virtualna realnost), AI (Veštačka inteligencija), Blockchain, Big Data i mobilnost.

Deset timova koji prođu prvi krug selekcije imaće priliku da kroz tromesečni program i 12 pojedinačnih mentorskih sesija po timu razviju svoj proizvod i pripreme ga za tržište. U tome će im, kako kaže Đorđe Đorđević, menadžer projekta, ove godine pomoći i novi program pod nazivom Garage Lab-u nedavno otvorenoj IoT laboratoriji. On dodaje:

U okviru nje učesnici će imati pristup radionicama, opremi, alatima i jaku mentorsku podršku. Istovremeno, organizacioni tim aktivno pregovara sa različitim partnerima oko obezbeđivanja nagrada kao dodatne stimulacije za učesnike. Učesnici na programu mogu očekivati i podršku u pregovorima sa lokalnim samoupravama oko implementacije svojih projekata u našim gradovima.

Organizatori će svim zainteresovanim timovima omogućiti da se bliže upoznaju sa detaljima programa kroz meetup koji će se održati 31. avgusta u Playgroundu, a formular za prijavu i detalji konkursa mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Smart City Challenge takmičenja.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Kultura 2.0

Kuda ide muzički biznis u regionu i Srbiji – otkrivaju nam Rasta, Severina i Relja (Bassivity)

Muzika je odavno postala unosan biznis, a rastu ove industrije doprinose novi trendovi poput tehnologije produkcije pesama i spotova, streaming servisi ali i YouTube. Da li i naš region polako ulazi u moderni svet muzičkog biznisa?

Internet marketing

Zašto Dejv Birs kaže da kreativnost nije bogom dan talenat već stvar koju svako može da nauči?

Ovogodišnji Webiz Networking Night ugostiće nagrađivanog britanskog autora i govornika Dejva Birsa. Sa Dejvom razgovaram o tome kako nekonvencionalne stvari prodati šefu.

Netokracija

Kako do uspešnog Employer Branding ekosistema?

Marketari i HR menadžeri, spremite se – početkom oktobra vraća se Netokracijina Employer Branding konferencija! Kada 3. oktobra završite sa poslom pridružite nam se u ICT Hub-u gde ćemo govoriti o razvoju Employer Branding ekosistema u kompanijama. Čekamo vas!

Internet marketing

Kako su brendovi odigrali marketinšku utakmicu tokom Svetskog prvenstva u Kini?

Sa sportske strane svetsko prvenstvo u košarci želimo da zaboravimo što pre, ali sa marketinške strane priča je drugačija jer su brendovi ovaj put bili veoma aktivni. Ipak, da li su u potpunosti iskoristili 'hype' takmičenja u Kini?

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

Karijere

Kako se zaposliti u kompaniji Facebook? Nenad Božidarević deli svoja iskustva

Nakon četiri godine na poziciji front-end inženjera, najpre sa Facebook, a potom i sa Instagram strane, Nenad Božidarević prelazi u Oculus, gde nakon godinu dana postaje menadžer, a za Netokraciju otkriva da li je Menlo Park zaista raj za domaće programere.