Novi Skype za Android: Jednostavnija prijava, pregled linkova

Novi Skype za Android: Jednostavnija prijava, bolji pregled linkova

Nova verzija Skype aplikacije za Android operativni sistem donela je korisnicima mnoštvo novih mogućnosti, te je korišćenje samog servisa postalo još jednostavnije i produktivnije.

Skype-Android

Kako piše VentureBeat, ažurirani Skype dolazi sa novim funkcijama poput preview-a poslatih linkova ali i sa znatno lakšim procesom prijavljivanjem korisnika. Kako se navodi na zvaničnom blogu ove kompanije, Skype pamti sve podatke korisnika, te je za ponovno prijavljivanje dovoljno samo kliknuti na strelicu – ovaj proces je sada znatno pojednostavljen.

Ukoliko pak želite da promenite ovu mogućnost, u Settings meniju morate ukucati sopstvenu lozinku. Sa druge strane, u okviru chat-a sa prijateljima sada možete videti i pregled (preview) poslatih linkova koji se pojavljuje u prozoru konverzacije. Iz kompanije Skype se nadaju da će nova funkcija, nalik opciji koja je već predstavljena za desktop uređaje, korisnicima pametnih telefona olakšati komunikaciju.

Android je tu, iOS uskoro

Trenutno, nova verzija Skype aplikacije dotupna je samo za Android uređaje i može se pronaći na Google Play prodavnici, dok će se prema pojedinim najavama verzija za iOS pojaviti u nerednim nedeljama.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Plaćali ste CarGo putem PayPala? NBS će vam poslati sporazum o priznanju krivice

Zatekla vas je koverta i u prvi mah ne verujete šta čitate. Bez panike, uz sporazumno priznanje krivice ne plaćate nikakvu kaznu.

Karijere

Platforme za zapošljavanje otkrivaju trendove u IT-ju: Ko su najtraženiji kadrovi i tehnologije?

Otkrivamo kako u ovom trenutku u Srbiji izgleda presek stanja na IT tržištu po pitanju zapošljavanja.

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Propustili ste

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Karijere

Huawei poziva studente iz Srbije da upoznaju 5G i AI iz prve ruke kroz edukativni program

Studenti tehničkih fakulteta i informacionih tehnologija u Srbiji do 7. oktobra mogu da se prijave za učešće u programu za mlade talente kompanije Huawei. U sklopu programa studenti će imati priliku iz prve ruke da uče o novim tehnologijama koje aktivno menjaju svet oko nas.

Karijere

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi Delivery direktor?

Nikola Đorđević iz kompanije Levi9 deli svoja razmišljanja.

Startapi i poslovanje

Za domaći Alt Labs stiže milionska investicija u tokenima za dalju decentralizaciju data centara

Ovaj tim dobio je prvi finansijski doprinos prikupljanjem vrednosti od preko milion dolara od Protocol Labs-a za razvoj svog ekosistema Filmine čiji je krajnji cilj decentralizacija data centara.

Office Talks Podcast

U čemu je tajna najboljih IT poslodavaca?

O brendiranju poslodavaca sve se više priča u korporativnom i IT svetu u Srbiji. Čini se da je ovo jedna od retkih oblasti gde naša zemlja ne kaska mnogo za razvijenim državama. Upravo o ovoj oblasti i dobrim praksama razgovaramo sa Katarinom Šonjić - Employer Branding konsultantom.

Startapi i poslovanje

Domaći Tapni osigurao €200.000 investicije od investitora okupljenih oko Inicijative Digitalna Srbija

Poslovni anđeli koja okuplja DSI investirali su 200.000 evra u domaći startap Tapni koji nudi rešenje za digitalizovanje vizit karti tj. razmenu poslovnih kontakata.