Kako će veštačka inteligencija promeniti velike poslovne sisteme?

Trinaestu godinu zaredom, kompanija SAP kao tržišni lider u oblasti aplikativnog softvera, organizuje SAP Forum Beograd - jednodnevnu konferenciju u okviru koje će biti predstavljeni poslednji trendovi digitalnog poslovanja koje kompanija nudi kroz svoja rešenja, ali i inovativne primene na domaćem tržištu.

17. oktobra Jugoslovensko dramsko pozorište ugostiće trinaesto izdanje SAP Foruma u Beogradu – jednodnevnu konferenciju tokom koje će lokalni i međunarodni stručnjaci, a kroz predavanja, panel diskusije i studije slučaja SAP korisnika, pokušati da prikažu kako izgledaju savremeni izazovi i rešenja u svetu digitalnog poslovanja.

Učesnici SAP Foruma u Beogradu, ovog puta imaće priliku da čuju predavanje Simona Kaluže, direktora kompanije SAP za Centralnu i Istočnu Evropu, Toma Raftery-ja, IoT evanđelistu koji će ukazati na praktičnu primenu SAP rešenja, veštačke inteligencije i IoT tehnologije. Sa druge strane, SAP eksperti predstaviće kako izgleda inovativno digitalno poslovanje u službi zaposlenog, kupca i građana – posredstvom rešenja kao što su SAP SuccessFacors, SAP Hybris, SAP Leonardo, SAP Vehicle Insights, SAP Cloud Platform i S/4 HANA.

Big Data ne menja samo biznis – već i sport

Najavivši SAP Forum, Žuna Ljubičić, marketing menadžerka SAP-a za Srbiju, prokomentarisala je ovogodišnji program u razgovoru za Netokraciju:

Jedan od najzanimljivijih gostiju na ovogodišnjem SAP Forumu će biti Marko Pešić, bivši košarkaš, a sada generalni direktor košarkaškog kluba Bajern Minhen, koji će pokazati kako jedan evropski klub koristi SAP Sport Business One za analizu podataka u košarci, kako bi klub postizao bolje rezultate.

Pored interesantnih predavanja, svoje mesto u programu imaće i uspešne priče iz prakse SAP korisnika koji će govoriti o primeni rešenja iz portfolia ove kompanije, a koji su im pomogli prilikom transformacije sopstvenog poslovanja.

„SAP Forum predstavlja najvažniju konferenciju kompanije i ima za cilj predstavljanje digitalnog poslovanja, kao i razmenu iskustva. Forum je i odlična prilika za kompanije i startape da se uključe u ekosistem SAP-a čija je i jedna od misija razvijanje i rast lokalne zajednice“, dodaje Ljubičić.

Prijave već uveliko otvorene

Zlatni partneri SAP Foruma u Beogradu koji se 17. oktobra održava u prostorijama Jugoslovenskog dramskog pozorišta su kompanije Lanaco i Atos. Prijave za konferenciju su besplatne i obavezne ukoliko želite da prisustvujete ovom događaju – iste se nalaze na zvaničnom sajtu SAP Foruma 2017, gde je ujedno dostupno i više informacija o predavačima i agendi.

Ostavi komentar

 1. goxy

  goxy

  12. 10. 2017. u 00:32 Odgovori

  Danas ste objavili o forumu , a karti nema 🙁
  Ili su svi znali pre , ili je ova vest zakasnela, ili je broj mesta mali ili neko mulja i dovodi cele firme na forum kao političari kada dovode autobuse pred izbore.
  Činjenično stanje je da je interesovaje veliko ali pitanje da li od onih koje to interesuje, ili od onih koji traže mesto za dremku i po neki kanape i piće.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

5 automobila renomiranih auto kuća koji su gorivo zamenili strujom

Najpoznatiji i najveći auto brendovi sve više se okreću elektro pogonu. Mercedes i Audi predstavili su na salonu u Parizu svoje prve potpuno električne automobile, dok svoj odgovor tržištu i spremaju i BMW, Jaguar i Porsche.

E-commerce

Dijaspora.shop startovao sa 40.000 artikala – cilja na vašu rodbinu u inostranstvu da kupuje za vas u Srbiji

Ostavivši sigurne poslove iza sebe, Marko, Srđan i Emil pokrenuli su dijaspora.shop - prvu Internet prodavnicu za naše ljude u inostranstvu koji kupuju robu za porodicu i prijatelje u Srbiji.

Startapi i poslovanje

Izmene Zakona o prevozu putnika ušle u Skupštinu – ako se usvoje CAR:GO bi mogao postati taxi

Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju ušao je u Narodnu skupštinu. Šta to znači za CAR:GO i slične servise koji bi potencijalno došli na srpsko tržište?

Propustili ste

Tehnologija

SBB predstavio EON Smart Box – pametne funkcije i 4K rezolucija sastavni deo ponude

SBB i United Grupa predstavili su danas u hotelu Metropol u Beogradu prvi 'smart box' u regionu koji spaja televizijske sadržaje sa Android TV digitalnim servisima. Novi uređaj nosi naziv EON i biće dostupan već od sutra.

Novost

Google uvodi naplatu za YouTube, Google Play i druge servise – cenu snose proizvođači u EU?

Pvi put u svojoj istoriji Gugl će naplaćivati licence proizvođačima telefona u Evropi za instalaciju njegovih servisa kao što su Google Play, YouTube ili Gmail.

Analiza

Opel uhvaćen u softverskoj prevari prilikom testiranja štetnih gasova – novi dizelgejt na pomolu?

Očigledno da pojedini proizvođači automobila teškom mukom razvijaju sisteme koji će umanjiti emitovanje štetnih gasova. Nakon ogromnog skandala koji i dalje potresa VW grupaciju, varanju se priključio još jedan veliki igrač - Opel.

Kultura 2.0

Uključite se u raspravu o Centralnom registru stanovništva – bazi podataka građana Srbije

Okrugli sto o Nacrtu zakona o Centralnom registru građana održava se danas, a predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i druge zainteresovane strane raspravljaće o tome da li je sveobuhvatna evidencija o građanima na jednom mestu dobro rešenje.

Nesortirano

5 lekcija koje svaki softverski tim lider mora da savlada

Sama uloga tim lidera u različitim kompanijama ima različito značenje. Neke kompanije posmatraju ovu poziciju kao unapređenje u vidu titule, dok druge vide ovu poziciju kao novu, neizostavnu ulogu u timu. U mnogim kompanijama se ovo razlikuje čak i od projekta do projekta.

Tehnologija

Planirate da posetite Dubai? Tamo vas može voziti novi taksi bez vozača

Pitanje je vremena kada bismo samovozeće automobile mogli da vidimo na ulicama širom sveta. Prvi veliki korak ka tome, pored kompanija iz SAD-a, napravila je uprava za saobraćaj i transport u Dubaiju.