Polovni automobili omogućili su plaćanje usluga putem IPS QR kodova

Polovni automobili omogućili su plaćanje usluga na sajtu putem IPS QR kodova

Svi korisnici sajta Polovni automobili odnedavno imaju mogućnost da usluge na sajtu plaćaju putem IPS QR koda Narodne banke Srbije, čime je ovaj servis postao prvi oglasnik u Srbiji koji je uveo i ovu mogućnost plaćanja.

Na ovaj način iz Polovnih automobila želeli su da svima onima koji odluče da oglase prodaju automobila preko ovog sajta omoguće jednostavan, brz i siguran način plaćanja usluga promocija, bilo da se radi o isticanju oglasa u pretrazi, na naslovnoj strani, XL-a ili kupovine dodatnog oglasa.

Plaćanje QR kodom veoma je jednostavno. Nakon što se korisnik odluči za određeni vid dodatne promocije oglasa, on će dobiti, pored već postojećih načina plaćanja, i mogućnost da uslugu plati QR kodom.

Dovoljno je da jednokratni QR kod koji će mu se pojaviti na ekranu skenira Mbanking aplikacijom njegove banke i tako odmah izvrši plaćanje, a željena usluga će mu odmah biti dostupna. Pored toga što je plaćanje QR kodom brzo i jednostavno, ono je i veoma bezbedno. Naime, koristeći ovu opciju plaćanja, korisnik ne ostavlja nijedan lični podatak sa svoje kartice ili računa.

Kako plaćanje QR kodom funkcioniše u praksi?

Za plaćanje QR kodom dovoljno je da na svom telefonu imate instaliranu Mbanking aplikaciju vaše banke, a plaćanje možete da izvršite ako je vaš oglas već aktivan na sajtu polovniautomobili.com ili u trenutku kada postavljate oglas.

Zbog praktičnosti primene, tj. skeniranja koda za koji je potreban mobilni telefon, ova usluga je za sada dostupna samo na desktop verziji sajta. Iz Polovnih automobila očekuju da će i na tom polju doći do unapređenja, pa će ova opcija biti omogućena i na mobilnoj verziji i aplikaciji.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Srpski HTEC Group podigao $140 miliona za dalje širenje kompanije

Srpska IT kompanija koja radi na razvoju softverskih rešenja HTEC Group, a koja ima sedište u SAD-u, saopštila je da je obezbedila 140 miliona dolara od investicione kompanije Brighton Park Capital u ugovoru o vlasničkom kapitalu kako bi ubrzala svoju globalnu ekspanziju.

Karijere

Jovan Krička živi i radi u Amsterdamu i otkriva šta čeka programere koji žele da nastave karijeru u Holandiji

Kako funkcioniše IT industrija u Holandiji i šta može da ponudi domaćim developerima?

Gaming

$12,7 milijardi vredna je akvizicija Zynge od strane Take-Two Interactive čiji je Nordeus ključan deo

Take Two Interactive, jedna od najvećih kompanija u globalnoj game dev industriji, najavila je akviziciju kompanije Zynga za 12,7 milijardi dolara. Na ovaj način pomenuti gigant bi mogao da proširi svoj već bogati portfolio firmi u sklopu kog se nalazi i srpski Nordeus.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Kako voditi korisničku podršku ako se vaš tim sastoji od samo nekoliko ljudi?

Iako ste mali tim, veoma je bitno obratiti pažnju na 'feedback' koji vam daju korisnici i postarati se da ste zaista tu za njih. Zato je segment korisničke podrške ponekada presudan.

Tehnologija

Srpski HTEC Group podigao $140 miliona za dalje širenje kompanije

Srpska IT kompanija koja radi na razvoju softverskih rešenja HTEC Group, a koja ima sedište u SAD-u, saopštila je da je obezbedila 140 miliona dolara od investicione kompanije Brighton Park Capital u ugovoru o vlasničkom kapitalu kako bi ubrzala svoju globalnu ekspanziju.

Intervju

Symphony organizuje interne tehničke zajednice za razmenu znanja – a uskoro i eksternu konferenciju ‘TechNote’

Ova kompanija je za svoje zaposlene organizovala tehničke zajednice čiji je cilj podela znanja i iskustva među članovima tima (QA, DevOps i Front-End community), a to je preraslo i u eksternu konferenciju 'TechNote' koja startuje od marta.

Tehnologija

Šta je to ‘bear market’ i kako se povezuje sa drastičnim padom kriptovaluta?

U prethodnim danima Bitcoin je doživeo nagli pad vrednosti, spustivši se na ispod 35.000 dolara. Štaviše, kompletno 'crypto' tržište je u padu, smanjujući vrednost gotovo svih kriptovaluta. Šta je uzrok ovom problemu i koji uticaj u svemu tome ima termin 'bear market'?

Office Talks Podcast

Prvi superklasteri u Srbiji i osvrt na Web3

Sa Aleksandrom Popović i Pavlom Batutom razgovarali smo o tome kako se zainteresovani startapi, predstavnici akademske zajednice i privrede mogu ujediniti u prve srpske superklastere.

Kultura 2.0

Inviggo svojim zaposlenima nudi stalnu podršku psihoterapeuta i time demistifikuje psihoterapiju

Kompanija Inviggo svojim zaposlenima omogućila je opciju da, ukoliko žele, mogu imati redovne razgovore sa psihoterapeutom. O tome, ali i značaju mentalnog zdravlja, razgovaramo sa direktorkom ove kompanije.