Polovni automobili omogućili su plaćanje usluga putem IPS QR kodova

Polovni automobili omogućili su plaćanje usluga na sajtu putem IPS QR kodova

Svi korisnici sajta Polovni automobili odnedavno imaju mogućnost da usluge na sajtu plaćaju putem IPS QR koda Narodne banke Srbije, čime je ovaj servis postao prvi oglasnik u Srbiji koji je uveo i ovu mogućnost plaćanja.

Na ovaj način iz Polovnih automobila želeli su da svima onima koji odluče da oglase prodaju automobila preko ovog sajta omoguće jednostavan, brz i siguran način plaćanja usluga promocija, bilo da se radi o isticanju oglasa u pretrazi, na naslovnoj strani, XL-a ili kupovine dodatnog oglasa.

Plaćanje QR kodom veoma je jednostavno. Nakon što se korisnik odluči za određeni vid dodatne promocije oglasa, on će dobiti, pored već postojećih načina plaćanja, i mogućnost da uslugu plati QR kodom.

Dovoljno je da jednokratni QR kod koji će mu se pojaviti na ekranu skenira Mbanking aplikacijom njegove banke i tako odmah izvrši plaćanje, a željena usluga će mu odmah biti dostupna. Pored toga što je plaćanje QR kodom brzo i jednostavno, ono je i veoma bezbedno. Naime, koristeći ovu opciju plaćanja, korisnik ne ostavlja nijedan lični podatak sa svoje kartice ili računa.

Kako plaćanje QR kodom funkcioniše u praksi?

Za plaćanje QR kodom dovoljno je da na svom telefonu imate instaliranu Mbanking aplikaciju vaše banke, a plaćanje možete da izvršite ako je vaš oglas već aktivan na sajtu polovniautomobili.com ili u trenutku kada postavljate oglas.

Zbog praktičnosti primene, tj. skeniranja koda za koji je potreban mobilni telefon, ova usluga je za sada dostupna samo na desktop verziji sajta. Iz Polovnih automobila očekuju da će i na tom polju doći do unapređenja, pa će ova opcija biti omogućena i na mobilnoj verziji i aplikaciji.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Karijere

Nakon 15 godina u medijima Ivan Jelić karijeru nastavlja u kompaniji Sourcefabric

Posle 15 godina rada na domaćem medijskom tržištu kao deo web tima B92, Ivan Jelić nastaviće svoju karijeru u kompaniji Sourcefabric. U intervjuu sa njim otkrivamo kako se odlučio da svoje nove profesionalne korake gradi u firmi koja razvija softver za medije.

Propustili ste

Web 3.0

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Internet marketing

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Novost

Ximedes sa kancelarijama u Novom Sadu akvizirao holandski Ginger Payments – širenje tima prva stvar na spisku

Ximedes, evropska softverska firma aktivna u fintech oblasti sa kancelarijama u holandskom Harlemu, Hamburgu, Stokholmu i Novom Sadu, akvizirala je kompaniju Ginger Payments koja je vodeći provajder platforme za onlajn plaćanje sa sedištem u Amsterdamu.

Najava

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Novost

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.