Savezi sa prijateljima od danas sastavni deo Top Elevena - Netokracija.rs

Savezi sa prijateljima od danas sastavni deo Top Elevena

Kompanija Nordeus koja stoji iza najpopularnije svetske online sportske igre, Top Eleven, danas je lansirala novu funkciju pod nazivom 'Savezi', koja se inače po prvi put javlja u igrama u oblasti fudbalskog menadžmenta. Dalji razvoj društvenih aspekata igre daje igračima mogućnost da kreiraju svoj sopstveni Fudbalski savez i pozovu svoje prijatelje da mu se pridruže. Tako će učesnici u pomenutoj igri moći da isprobaju svoje nove menadžerske veštine – kao i njihovi prijatelji – protiv drugih saveza iz celog sveta tokom vikend turnira.

Naime, prvi turnir “Saveza” zakazan je za 11. jun, dok će se utakmice održavati od subote do nedelje, omogućavajući tako Top Eleven menadžerima da se takmiče u svojim individualnim ligama i kupovima u toku nedelje. Nova funkcija tako omogućava menadžerima iz celog sveta, kojih sada ima već 140 miliona – da stvore Saveze sa četiri do šest prijatelja.

Kao i kod učešća na turnirima radi napredovanja u Divizijama Saveza, pomenuta opcija takođe daje mogućnost vođenja konverzacije (chata) tokom igre, stimulisanja timova prijatelja bonusima, međusobnog pozajmljivanja najboljih igrača i dobijanja nagrada tokom igre za uspeh na turniru. Uz novi nivo saradnje i udruživanja sa prijateljima, Top Eleven Saveze može osmišljavati osnivač.

‘Uz pomoć ‘Saveza’, Top Eleven dovodimo na novi nivo’

Poznat kao kapiten Saveza, osnivač odlučuje o članstvu u Savezu i ko može postati zamenik kapitena. Zamenici zauzvrat dobijaju zajedničku odgovornost za postavljanje, premeštanje ili uklanjanje nekog člana Saveza koji ne obavlja dobro svoj posao. Novi video snimci koji prikazuju ove novine, kao i niz drugih poboljšanja, dostupni su na Top Eleven YouTube kanalu.

top-eleven-
Dokažite vaše nove menadžerske sposobnosti u okviru Saveza sa prijateljima. Prvi turniri su zakazani već za 11. jun.

Povodom lansiranja nove funkcije, oglasio se i direktor kompanije Nordeus, Branko Milutinović, koji je tom prilikom izjavio za medije:

Zahvaljujući “Savezima” Top Eleven dovodimo na novi nivo. Udruživanjem sa prijateljima i takmičenjem sa drugim Savezima, u mogućnosti smo da na pravi način testiramo koje grupe prijatelja su najbolji fudbalski menadžeri na svetu. Ova funkcija donosi novi nivo timskog rada u Top Elevenu – apsolutno je neophodno sarađivati sa svojim kolegama, menadžerima Saveza, da bi se pobedilo.

Top Eleven sada ima šest godina i još uvek rastemo. Savezi donose najzanimljivije društveno iskustvo fudbalskih menadžera na mobilnim telefonima, te predstavljaju još jedan primer kako se stvaraju inovativni i novi sadržaji za legije obožavalaca naše igre.

Na ove komentare, nadovezao se i Mladen Marković, dizajner igara u razvojnom timu Top Elevena, koji kaže:

Lansiranjem “Saveza”, Top Eleven dobija potpuno novu dimenziju. Povratna reakcija koju smo dobili bila je toliko pozitivna pa smo uvereni da će je naši igrači voleti koliko je i mi volimo. Igrajući na turnirima sa prijateljima, uzbuđeni smo kada vidimo kako naši menadžeri dele svoju strast prema fudbalu kao nikada pre!

Murinjo otkriva savete pred Euro 2016

Saradnja srpske kompanije i poznatog fudbalskog stručnjaka i dalje se nastavlja. Naime, sve koje je već uhvatila fudbalska groznica pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj, imaće priliku da čuju stručne savete od Žozea Murinja, koji će između ostalog, u svom stilu komentarisati ali i zbijati šale na račun engleskog junaštva sa penalima u novom šaljivom video snimku Top Elevena.

U kratkom filmu, pod nazivom Žoze i Džozi, Murinjo koristi svoje stručno znanje da obmane prezentere popularnog YouTube kanala The Football Daily, preslišavanjem njihovog fudbalskog znanja dok su kamere uključene! Tokom trajanja ovog videa, Žoze otkriva da je Austrija – “koju on naziva jednim od timova sa najbržim napretkom u Evropi” – njegov izbor po pitanju tima koga treba pratiti na Euru 2016, dok je Poljska po njegovom mišljenju nepredvidivi autsajder.

Više informacija o pomenutim novinama možete pronaći putem hashtaga #TopEleven, na zvaničnom sajtu Top Elevena, kao i na oficijalnim stranicama ove igre na Facebook-u i Twitter-u.

Ostavi komentar

  • Zveko

   Zveko

   14. 6. 2017. u 12:34 Odgovori

   Ja dve sezone ispadam iz kupa zbog toga. Pisao sam, dobio odgovor da je to greška do servera i da se ne može ispraviti.
   Ćao zdravo

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Decentralizovane autonomne organizacije (DAO) – izazovi i perspektive

Džon Lenon je u pesmi 'Power to the people' sumirao koncept slobode i omogućavanja građanima da odlučuju o političkim i društvenim prilikama. Ove ideje stare su koliko i prve teorije o uređenju društva.

Startapi i poslovanje

B-Fresh: Nakon pobede na Generator ZERO konkursu, krećemo sa aktivnom prodajom!

Domaći startap ekosistem možda ne obiluje sa previše uspešnih agrotech rešenja. Ipak, Generator Zero konkurs OTP banke predstavio nam je talentovane timove iz oblasti ekologije i poljoprivrede. Pobedu na ovom takmičenju odneo je tim B-Fresh sa proizvodom za produženje roka trajanja voća i povrća.

Gaming

Novo poglavlje Tetrisa piše se u Beogradu i Tel Avivu – razvijaće ga Playstudios

Kompanija Playstudios kupila je krajem prošle godine prava za razvoj Tetris franšize na mobilnim platformama. Dalji razvoj ovog legendarnog naslova poveren je timu Playstudios Europe iz Beograda na kome će zajedno raditi sa kolegama iz Playstudios Israel u Tel Avivu.

Office Talks Podcast

Zašto Elon Musk kupuje Twitter?

Twitter - hoće li ostati kakvog ga znamo ili sa akvizicijom Elona Muska dolazi neka nova era? O kupovini ove društvene mreže razgovaramo u 95. epizodi Office Talks podcasta.

Startapi i poslovanje

Londonski Qudo sa osnivačem iz Srbije uzeo investiciju od $3,5 miliona – razmišlja se o razvojnom centru u Beogradu

Questionardo, firma koja razvija platformu Qudo za agilno ispitivanje potrošača i preciznu digitalnu aktivaciju vođenu podacima, nedavno je dobila i investiciju od 3,5 miliona dolara. Jedan od osnivača ovog startapa dolazi iz Srbije i sa njim razgovaramo o daljem poslovanju i razvoju proizvoda.

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.