Savezi sa prijateljima od danas sastavni deo Top Elevena - Netokracija.rs

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Savezi sa prijateljima od danas sastavni deo Top Elevena

Kompanija Nordeus koja stoji iza najpopularnije svetske online sportske igre, Top Eleven, danas je lansirala novu funkciju pod nazivom 'Savezi', koja se inače po prvi put javlja u igrama u oblasti fudbalskog menadžmenta. Dalji razvoj društvenih aspekata igre daje igračima mogućnost da kreiraju svoj sopstveni Fudbalski savez i pozovu svoje prijatelje da mu se pridruže. Tako će učesnici u pomenutoj igri moći da isprobaju svoje nove menadžerske veštine – kao i njihovi prijatelji – protiv drugih saveza iz celog sveta tokom vikend turnira.

Naime, prvi turnir “Saveza” zakazan je za 11. jun, dok će se utakmice održavati od subote do nedelje, omogućavajući tako Top Eleven menadžerima da se takmiče u svojim individualnim ligama i kupovima u toku nedelje. Nova funkcija tako omogućava menadžerima iz celog sveta, kojih sada ima već 140 miliona – da stvore Saveze sa četiri do šest prijatelja.

Kao i kod učešća na turnirima radi napredovanja u Divizijama Saveza, pomenuta opcija takođe daje mogućnost vođenja konverzacije (chata) tokom igre, stimulisanja timova prijatelja bonusima, međusobnog pozajmljivanja najboljih igrača i dobijanja nagrada tokom igre za uspeh na turniru. Uz novi nivo saradnje i udruživanja sa prijateljima, Top Eleven Saveze može osmišljavati osnivač.

‘Uz pomoć ‘Saveza’, Top Eleven dovodimo na novi nivo’

Poznat kao kapiten Saveza, osnivač odlučuje o članstvu u Savezu i ko može postati zamenik kapitena. Zamenici zauzvrat dobijaju zajedničku odgovornost za postavljanje, premeštanje ili uklanjanje nekog člana Saveza koji ne obavlja dobro svoj posao. Novi video snimci koji prikazuju ove novine, kao i niz drugih poboljšanja, dostupni su na Top Eleven YouTube kanalu.

top-eleven-
Dokažite vaše nove menadžerske sposobnosti u okviru Saveza sa prijateljima. Prvi turniri su zakazani već za 11. jun.

Povodom lansiranja nove funkcije, oglasio se i direktor kompanije Nordeus, Branko Milutinović, koji je tom prilikom izjavio za medije:

Zahvaljujući “Savezima” Top Eleven dovodimo na novi nivo. Udruživanjem sa prijateljima i takmičenjem sa drugim Savezima, u mogućnosti smo da na pravi način testiramo koje grupe prijatelja su najbolji fudbalski menadžeri na svetu. Ova funkcija donosi novi nivo timskog rada u Top Elevenu – apsolutno je neophodno sarađivati sa svojim kolegama, menadžerima Saveza, da bi se pobedilo.

Top Eleven sada ima šest godina i još uvek rastemo. Savezi donose najzanimljivije društveno iskustvo fudbalskih menadžera na mobilnim telefonima, te predstavljaju još jedan primer kako se stvaraju inovativni i novi sadržaji za legije obožavalaca naše igre.

Na ove komentare, nadovezao se i Mladen Marković, dizajner igara u razvojnom timu Top Elevena, koji kaže:

Lansiranjem “Saveza”, Top Eleven dobija potpuno novu dimenziju. Povratna reakcija koju smo dobili bila je toliko pozitivna pa smo uvereni da će je naši igrači voleti koliko je i mi volimo. Igrajući na turnirima sa prijateljima, uzbuđeni smo kada vidimo kako naši menadžeri dele svoju strast prema fudbalu kao nikada pre!

Murinjo otkriva savete pred Euro 2016

Saradnja srpske kompanije i poznatog fudbalskog stručnjaka i dalje se nastavlja. Naime, sve koje je već uhvatila fudbalska groznica pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj, imaće priliku da čuju stručne savete od Žozea Murinja, koji će između ostalog, u svom stilu komentarisati ali i zbijati šale na račun engleskog junaštva sa penalima u novom šaljivom video snimku Top Elevena.

U kratkom filmu, pod nazivom Žoze i Džozi, Murinjo koristi svoje stručno znanje da obmane prezentere popularnog YouTube kanala The Football Daily, preslišavanjem njihovog fudbalskog znanja dok su kamere uključene! Tokom trajanja ovog videa, Žoze otkriva da je Austrija – “koju on naziva jednim od timova sa najbržim napretkom u Evropi” – njegov izbor po pitanju tima koga treba pratiti na Euru 2016, dok je Poljska po njegovom mišljenju nepredvidivi autsajder.

Više informacija o pomenutim novinama možete pronaći putem hashtaga #TopEleven, na zvaničnom sajtu Top Elevena, kao i na oficijalnim stranicama ove igre na Facebook-u i Twitter-u.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Kultura 2.0

Da li ćemo zbog anglicizama u IT industriji zaboraviti maternji jezik? Razgovarali smo sa profesorkom engleskog jezika

Bojana Stanojević, profesorka engleskog jezika i književnosti u intervjuu za Netokraciju govori o upotrebi anglicizama u savremenom poslovanju, o tome koje su reči i izrazi neprevodivi, a za koje postoje adekvatni prevodi na srpski jezik.

Novost

Prevara, laži i romansa na radnom mestu: Šta znamo o SBF i propasti FTX-a?

Kripto kriza se neumoljivo nastavlja, a mi vam donosimo najnovije vesti o FTX kolapsu i potencijalnim posledicama koje on može ostaviti na svetsku ekonomiju.

Analiza

Da li je krah FTX-a ‘smrtni udarac’ za kripto ekosistem?

Dok se Web2 bavi akvizicijom Twittera, sa druge stranice svedoci smo jedne od najvećih kriza koje su pogodile Web3. U velikoj analizi otkrivamo kako će se propast druge najveće kripto menjačnice odraziti na čitavu industriju.

Propustili ste

Tehnologija

Srbija postala članica Globalnog partnerstva za veštačku inteligenciju

Na sastanku Ministarskog saveta Globalnog partnerstva za veštačku inteligenciju u Tokiju, Srbija je konsenzusom 26 država izabrana za članicu ove organizacije.

Startapi i poslovanje

Investiciona prognoza: Evropski fond menadžeri predviđaju ‘zahlađenje’ u VC industriji

Venture kapitalisti (VC) obično su optimisti po prirodi. Veruju u preduzetnike, veruju da postoje rešenja koja menjaju svet i žele da - u šansama gde 10% portfolio kompanija uspeva - ostvare određen uspeh.

Startapi i poslovanje

TS Ventures investirao u domaće startape Anari AI, Bitebell i Brush Galaxy

TS Ventures Fond je nakon temeljnog procesa i detaljne analize idejnih rešenja, novu rundu sredstava dodelio za čak tri nova startapa i time nastavio da pomaže razvoj startap industrije u našoj zemlji.

Tehnologija

Unapredite svoje DevTools veštine na ‘masterclass’ radionici svetski poznatog developera

Sajt HelloWorld.rs 9. decembra u 17h organizuje veliku 'masterclass' radionicu u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu, gde će govoriti jedan od najboljih svetskih front-end developera Heri Roberts.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Do 20.000 švajcarskih franaka bespovratno za startape u ranim fazama razvoja

NTP Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak treći poziv za Raising Starts, prvi pre-seed akceleratorski program u Srbiji koji startap timovima obezbeđuje stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.

Internet marketing

GOstudy — platforma koja uvodi ljude u svet digitalnog marketinga

Za ostvarivanje poslovnog uspeha na internetu ne treba da posedujete formalno obrazovanje, ali je važno da ste željni znanja i naoružani disciplinom, savetuje Vladimir Mladenov, osnivač GOstudy platforme. U okviru 20 emisija na nacionalnom servisu gledaoci će imati priliku se upoznaju s radom platforme.