ICT Hub master klas u Nišu: Kako izgraditi konkurentan IT proizvod?

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

ICT Hub master klas u Nišu: Kako izgraditi i prodati konkurentan IT proizvod?

ICT Hub uz podršku No Limit Hub-a i Deli prostora za kreativno delovanje organizuje master klas na temu 'Kako da napravite i prodate odličan proizvod' koji će biti održan u ponedeljak 23. oktobra od 18 časova u Deli prostoru u Nišu. Prisutni će imati priliku da od stručnog predavača saznaju sve o procesima građanja kompanije i proizvoda, te šta je na tom putu najvažnije.

Gost i predavač na predstojećem događaju biće rezident preduzetnik ICT Hub-a Omer Karatas, suosnivač i direktor prodaje startapa SAASPASS. Kompanija je locirana u San Francisku i uspešno posluje već četiri godine u domenu Internet bezbednosti, radeći sa korisnicima poput kompanija Slack, Trello, Dropbox, Stripe i brojni drugih.

Omer će sa publikom podeliti svoja iskustva o građenju proizvoda koji mnoge kompanije vole, od procesa građenja kompanije, do toga šta je sve na tom putu posebno važno. Učesnici ovog master klasa biće tako u prilici da postavljaju pitanja pomenutom predavaču – predstave svoj projekat i trenutne izazove na koje bi voleli da dobiju povratnu informaciju.

Broj učesnika ograničen, prijavite se na vreme

Podsetimo, Master klas se realizuje u okviru projekta “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo”, koji je finansiran od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Sa druge strane, No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startap kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

Iz organizacije napominju da je događaj besplatan za sve zainteresovane, te da je potrebno na vreme popuniti prijave putem Google forme do 21. oktobra s obzirom na to da je broj mesta ograničen. Više informacija o ovom događaju možete pronaći na zvaničnom Facebook event-u.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Mobilno

Mastercard omogućio korišćenje Google Pay servisa u Srbiji – za Android i WearOS korisnike

Trend beskontaktnog plaćanja pametnim telefonima odavno je postao zastupljen u razvijenijim državama Evrope ali i sveta. Sada je zahvaljujući zvaničnom dolasku Google Pay servisa u Srbiju korisnicima Mastercard platnih kartica omogućeno da plaćaju svojim pametnim telefonima ili satovima.

Propustili ste

Tehnologija

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.

Društvene mreže

TikTok će pokoriti najveće igrače u industriji zabave

U okviru 15. izdanja Weekend Media Festivala, održan je panel 'TikTok – the platform that will bring the biggest players on the market to its knees'.

Karijere

Nakon 3 godine pauze, DaFED okupljanja ponovo u Novom Sadu!

Novosadska zajednica ima razloga za slavlje - DaFED ekipa ponovo je na okupu. Oslobodite kalendare jer prvi meetup je već zakazan, a mi otkrivamo planove za konferenciju i druge edukacije koje DaFED već uveliko planira.

Novost

LotusFlare otvorio novu kancelariju u Beogradu sa ciljem da proširi programerski tim

Softverska kompanija LotusFlare sa sedištem u Silicijumskoj dolini otvorila je novu kancelariju u Beogradu, dok nastavlja da širi svoj tim u Srbiji i drugim lokacijama širom sveta.

Office Talks Podcast

Marketing za web 3.0 zajednicu

U 111. epizodi Office Talks podkasta ugostili smo Nikolu Jankovića i Nikolu Milinkovića iz kompanije Decenter. Sa njima smo razgovarali o kreiranju efikasnog marketinga u web 3.0 industriji, uz osvrt na važnost izgradnje jake web 3.0 zajednice.

Izveštaj

Kripto vodič: Kako da skalirate Ethereum uz ‘Zero knowledge’ metodologiju?

Na ovogodišnjoj Infobip Shift konferenciji, u okviru predavanja 'Scaling Ethereum with Zero-Knowledge magic' na Web3 stejdžu predstavljena su rešenja koja mogu da pojednostave i ubrzaju skaliranje na Ethereumu.