Besplatan Office i Skype pozivi uz nove Microsoft Lumie

Besplatan Office i Skype pozivi uz nove Microsoft Lumie

Drugog dana "Mobile World Congress-a" u Barseloni, Microsoft je predstavio nove Lumia pametne telefone pod nazivom 640 i 640 XL. Kako je najavljeno, oba modela će biti izuzetno prisupačna širom spektru korisnika, a uz to, kupci ovih telefona dobijaju besplatno korišćenje MS Office-a i međunarodnih Skype poziva u periodu od jedne godine.

lumia

Kako prenosi TechCrunch, tehnološki gigant iz Redmonda odlučio je da na najvećoj svetskog smotri mobilne tehnologije predstavi ovogodišnje adute. Zapravo, reč je o novim Lumia modelima koji će se na tržištu pojaviti u dve različite veličine.

Lumiu 640 karakteriše ekran od 5 inča, a njen veći brat sa prefikom XL dolazi sa displejem od 5,7 inča. Oba telefona su dostupna u 3G i LTE tehnologiji prenosa podataka, a biće ponuđena i verzija sa dva slota za SIM kartice. Nove Lumie zasnovane su na Windows 8.1 operativnom sistemu, pri čemu iz Microsofta obećavaju Windows 10 nadogradnju u drugoj polovini ove godine.

Besplatan Office, Skype pozivi i 1 TB ‘OneDrive’ memorije

Od kako je Satya Nadella na čelu Microsofta, ova kompanija dobila je sasvim drugo lice kada je reč o inovacijama i poslovanju, a još jedan od dokaza za to jeste iznenađenje koje dolazi sa pomenutim telefonima. Korisnici koji se odluče da kupe nove Lumie dobijaju jednogodišnju licencu za MS Office 365 paket, 1TB memorije na OneDrive-u i sat vremena međunarodnih poziva svakog meseca putem Skype-a.

https://www.youtube.com/watch?v=GTARu0YOl-E

Uređaji će se naći u prodavnicama širom sveta od aprila meseca, a cene su formriane tako da budu izuzetno konkurentne. Cena modela Lumia 640 3G iznosiće 139 evra, a verzija sa LTE tehnologijom, korisnike će izaći 159 evra.

Sa druge strane, Lumia 640 XL sa svojom cenom se nameće kao pristupačni phablet, te će koštati 189 evra za 3G model, dok bi za LTE verziju trebalo izdvojiti 219 evra.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Startap Stomatopoda iz Srbije transformiše restorane u SAD — uz pomoć AI softvera!

Njihovo 'flagship' rešenje jeste SaaS proizvod aTavloa koji uz pomoć veštačke inteligencije analizira korisničko iskustvo čime omogućava ugostiteljima da budu uslužniji i efikasniji. U tekstu koji sledi, saznajte kako!

Intervju

Neubase olakšava online otvaranje firme u SAD-u za nerezidente uz prilagođene cene

Kompanija Neubase bavi se osnivanjem LLC preduzeća u SAD-u za nerezidente, sa posebnim fokusom na preduzetnike sa Balkana. Mi smo imali priliku da u velikom intervjuu razgovaramo sa osnivačima ove kompanije.

Office Talks Podcast

Da li je novi Hladni rat u toku?

Šta se dešava u odnosu SAD-a i Kine i da li se Rusija meša u izbore u Americi? Samo su neka od pitanja na koja smo dali odgovor u 187. epizodi Office Talks podkasta!

Propustili ste

Internet marketing

AdEx 2023: Na digitalno oglašavanje u Srbiji potrošeno je €106,6 miliona

U sklopu Digital Day konferencije koju organizuje IABSerbia tradicionalno su predstavljeni rezultati AdEx istraživanja za 2023. godinu.

Sponzorisano

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Novost

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.

Startapi i poslovanje

TS Ventures uložio u Reputeo i Mindsmiths — vodeće regionalne AI startape

Srpski investicioni fond Telekom Ventures podržao je domaći Reputeo i hrvatski Mindsmiths, prepoznavši njihov potencijal za globalni rast na polju veštačke inteligencije.

Najava

Empple Festival ove godine odgovara na najvažnija pitanja employer brandinga

Četvrti po redu Empple Festival, koji okuplja stručnjake iz employer branding-a, TA-a, internih komunikacija i HR-a održaće se 3. i 4. oktobra u Madlenianumu.

Office Talks Podcast

Randevu.tech: Put od ETF-a do Berlina sa CEO-om Aleksandrom Orlićem

Gost 189. epizode Office Talks podkasta bio je Aleksandar Orlić, CEO i jedan od suosnivača startapa Randevu.tech. Sa njim razgovaramo o njegovoj karijeri u IT industriji ali i o tome koji proizvod tačno razvija pomenuti startap i za koje tržište.