Legal Edge 18. maja u Sofiji: Gde su inovacije u oblasti prava?

Legal Edge 18. maja u Sofiji: Gde su inovacije u oblasti prava?

Konferencija fokusirana na pružanja pravnih usluga za biznise pod nazivom 'Legal Edge' održaće se 18. maja u Sofiji, u prostorijama Intrepred WTC centra. Ovaj događaj okupiće eksperte iz oblasti pravne industrije iz cele EU koji će diskutovati o tome šta advokati, kancelarije, kao i pravni stručnjaci unutar kompanija mogu da učine kako bi uveli inovacije u sopstvenom biznisu i time pomogli rast svojih kompanija.

legal-egde-1

U uslovima globalnih promena, uslovljenih svetskom ekonomskom krizom, kao i razvojem tehnologija, u paraleli se razvija i svest klijenata (kompanija) koji od svojih advokata i pravnika traže drugačije ponašanje – jednom rečju, inovacije. Predstojeća Legal Edge konferencija upravo se fokusira na to šta advokati i pravnici mogu danas da učine kako bi unapredili procese i modele rada i saradnje sa svojim klijentima. Primer inovacije u biznisu je svakako New Law – drugačiji model pružanja i prodaje pravnih usluga od tradicionalnog.

Samo jedan od govornika na Legal Edge događaju je Alex Hamilton, CEO kompanije Radiant Law koja pruža pravne usluge na drugačiji način od konkurencije i koja je uspela da obezbedi solidan rast zahvaljujući svojim inovacijama. Pomenuta konferencija je namenjena svakome ko je u biznisu pružanja pravnih usluga klijentima, kao što su advokati, ali i in-house pravnici, koji unutar svojih kompanija vode računa da njihove operacije teku u skladu sa propisima.

Za najbrže obezbeđeni promo kodovi

Podsećanja radi, organizator konferencije je LegalTrek, kompanija za pružanje SaaS usluga u oblasti e-billing-a, kao i Legal Project menadžmenta korporativnim advokatskim kancelarijama, i in-house pravnim odeljenjima. Pored predstavnika struke, priliku da čuju više o inovacijama u pravnom sektoru imaće i studenti, kao i mladi dipromirani pravnici.

Iz organizacije napominju da su za prvih 10 čitalaca koji se jave na ivan@legaltrek.com obezbeđeni i specijalni promo kodovi za karte sa popustom. Više informacija o samom događaju, kartama ali i kompletnu listu predavača zajedno sa agendom možete pronaći na zvaničnom sajtu Legal Edge konferencije.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Startap Stomatopoda iz Srbije transformiše restorane u SAD — uz pomoć AI softvera!

Njihovo 'flagship' rešenje jeste SaaS proizvod aTavloa koji uz pomoć veštačke inteligencije analizira korisničko iskustvo čime omogućava ugostiteljima da budu uslužniji i efikasniji. U tekstu koji sledi, saznajte kako!

Intervju

Neubase olakšava online otvaranje firme u SAD-u za nerezidente uz prilagođene cene

Kompanija Neubase bavi se osnivanjem LLC preduzeća u SAD-u za nerezidente, sa posebnim fokusom na preduzetnike sa Balkana. Mi smo imali priliku da u velikom intervjuu razgovaramo sa osnivačima ove kompanije.

Office Talks Podcast

Da li je novi Hladni rat u toku?

Šta se dešava u odnosu SAD-a i Kine i da li se Rusija meša u izbore u Americi? Samo su neka od pitanja na koja smo dali odgovor u 187. epizodi Office Talks podkasta!

Propustili ste

Internet marketing

AdEx 2023: Na digitalno oglašavanje u Srbiji potrošeno je €106,6 miliona

U sklopu Digital Day konferencije koju organizuje IABSerbia tradicionalno su predstavljeni rezultati AdEx istraživanja za 2023. godinu.

Intervju

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Novost

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.

Intervju

TS Ventures uložio u Reputeo i Mindsmiths — vodeće regionalne AI startape

Srpski investicioni fond Telekom Ventures podržao je domaći Reputeo i hrvatski Mindsmiths, prepoznavši njihov potencijal za globalni rast na polju veštačke inteligencije.

Najava

Empple Festival ove godine odgovara na najvažnija pitanja employer brandinga

Četvrti po redu Empple Festival, koji okuplja stručnjake iz employer branding-a, TA-a, internih komunikacija i HR-a održaće se 3. i 4. oktobra u Madlenianumu.

Office Talks Podcast

Randevu.tech: Put od ETF-a do Berlina sa CEO-om Aleksandrom Orlićem

Gost 189. epizode Office Talks podkasta bio je Aleksandar Orlić, CEO i jedan od suosnivača startapa Randevu.tech. Sa njim razgovaramo o njegovoj karijeri u IT industriji ali i o tome koji proizvod tačno razvija pomenuti startap i za koje tržište.