Legal Edge 18. maja u Sofiji: Gde su inovacije u oblasti prava?

Legal Edge 18. maja u Sofiji: Gde su inovacije u oblasti prava?

Konferencija fokusirana na pružanja pravnih usluga za biznise pod nazivom 'Legal Edge' održaće se 18. maja u Sofiji, u prostorijama Intrepred WTC centra. Ovaj događaj okupiće eksperte iz oblasti pravne industrije iz cele EU koji će diskutovati o tome šta advokati, kancelarije, kao i pravni stručnjaci unutar kompanija mogu da učine kako bi uveli inovacije u sopstvenom biznisu i time pomogli rast svojih kompanija.

legal-egde-1

U uslovima globalnih promena, uslovljenih svetskom ekonomskom krizom, kao i razvojem tehnologija, u paraleli se razvija i svest klijenata (kompanija) koji od svojih advokata i pravnika traže drugačije ponašanje – jednom rečju, inovacije. Predstojeća Legal Edge konferencija upravo se fokusira na to šta advokati i pravnici mogu danas da učine kako bi unapredili procese i modele rada i saradnje sa svojim klijentima. Primer inovacije u biznisu je svakako New Law – drugačiji model pružanja i prodaje pravnih usluga od tradicionalnog.

Samo jedan od govornika na Legal Edge događaju je Alex Hamilton, CEO kompanije Radiant Law koja pruža pravne usluge na drugačiji način od konkurencije i koja je uspela da obezbedi solidan rast zahvaljujući svojim inovacijama. Pomenuta konferencija je namenjena svakome ko je u biznisu pružanja pravnih usluga klijentima, kao što su advokati, ali i in-house pravnici, koji unutar svojih kompanija vode računa da njihove operacije teku u skladu sa propisima.

Za najbrže obezbeđeni promo kodovi

Podsećanja radi, organizator konferencije je LegalTrek, kompanija za pružanje SaaS usluga u oblasti e-billing-a, kao i Legal Project menadžmenta korporativnim advokatskim kancelarijama, i in-house pravnim odeljenjima. Pored predstavnika struke, priliku da čuju više o inovacijama u pravnom sektoru imaće i studenti, kao i mladi dipromirani pravnici.

Iz organizacije napominju da su za prvih 10 čitalaca koji se jave na ivan@legaltrek.com obezbeđeni i specijalni promo kodovi za karte sa popustom. Više informacija o samom događaju, kartama ali i kompletnu listu predavača zajedno sa agendom možete pronaći na zvaničnom sajtu Legal Edge konferencije.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Kako paušalci mogu pristupiti svom eSandučetu i poreskom rešenju za 2020. godinu?

Januar 2020. za preduzetnike paušalce doneo je još jednu novost – rešenje o porezu direktno u njihovo eSanduče. Međutim, sudeći po reakcijama preduzetnika, taj proces nije jednostavan kao što izgleda. O tome šta vam je sve potrebno kako biste pristupili rešenju o prispelim obavezama analiziramo u nastavku teksta.

Kultura 2.0

Da li je vaša AliExpress porudžbina bezbedna od korona virusa?

Sve oči svetske javnosti okrenute su ka Kini koja se, u ovom trenutku, bori sa širenjem smrtonosnog korona virusa. I dok čekamo da saznamo da li postoji rešenje za ovaj ozbiljan globalni zdravstveni problem, zapitali smo se - da li virus koji je par hiljada kilometara daleko može da se prenese i robom sa AliExpress-a?

Kultura 2.0

Da li je moguće sprečiti izgaranje na poslu – pitali smo HR-a, psihologa i direktora

Uhvatite li sebe da se osećate umorno, iscrpljeno, nemotivisano, ne spavate dovoljno, opada vam imunitet i sve to samo kada pomislite na posao koji vas čeka? U tekstu koji sledi pokušavamo da odgovorimo na pitanje kako da u 2020. godini ne dozvolite da do toga dođe.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Beogradski Workpuls analizira efikasnost zaposlenih za preko 1.000 klijenata širom sveta

U trenutku kada se u mnogim kompanijama javlja dodatna potreba za optimizacijom radnih procesa i povećanjem efikasnosti, nameće se i potreba za savremenim alatima koji im u tome mogu pomoći. Jedan od njih je i Workpuls.

Startapi i poslovanje

Oh Monday poslaće vam svakog ponedeljka spisak ‘remote’ poslova u inostranim kompanijama

Usvajanje novih zakonskih odluka o paušalnom oporezivanju podiglo je ogromnu prašinu u IT zajednici. I dok jedni polako počinju da se prilagođavaju, drugi razmišljaju da li postoji način da ostanu u Srbiji a da rade za inostranu kompaniju - u čemu im može pomoći domaći projekat Oh Monday - nedeljni pregled poslova 'na daljinu' direktno u inbox.

Mobilno

Bus Plus aplikacija konačno dostupna i za iOS uređaje

Posle dugo čekanja i najavljivanja, za korisnike mobilnih uređaja kompanije Apple konačno je dostupna Bus Plus aplikacija - koja će im omogućiti bolje i jednostavnije praćenje gradskog prevoza u Beogradu.

E-commerce

U borbi za domaće trgovce srpski Shopen izaziva WooCommerce i Shopify

Niste programer, ne umete da dizajnirate, a želite da kreirate web prodavnicu? Platforma Shopen.com bi vam mogla pomoći.

Tehnologija

Može li jedan digitalac spakovati sve svoje obaveze i hobije u novi T-Cross?

Mladi vozači od svog automobila očekuju da je praktičan, da oslikava njihovu ličnost, ali i da je opremljen najnovijom tehnologijom. Kako se u tu formulu uklapa najmanji 'crossover' iz Volkswagen porodice?

Internet marketing

Kako da kreirate kvalitetan sadržaj za svoj brend? Otkrijte na Netokracijinoj Content Marketing radionici!

Započinjemo novu sezonu stručnih radionica! Prva u nizu biće posvećena content marketingu i održaće se 18. marta u Beogradu, a namenjena je svim profesionalcima koji shvataju značaj i doseg oglašavanja kroz sadržaj, te koji žele da unaprede svoje shvatanje toga šta je dobar 'content' koji prodaje.