Impact HUB Beograd pomaže preduzetnicima uz 'Summerpreneurship'

Impact HUB Beograd pomaže preduzetnicima uz program ‘Summerpreneurship’

Ukoliko ste u procesu pravljenja prototipa, zatim testiranja svog proizvoda ili usluga, te gledate kako isti prolazi na tržištu, ima li kupaca, da li je prodaja u skladu sa planovima, ko su vam mušterije, kako komunicirate sa njima i drugo, iz beogradskog Impact HUB-a su pripremili poseban jednonedeljni kurs pod nazivom 'Summerpreneurship'. Događaj koji se održava od 25. do 31. avgusta, pomaže vam da prevaziđete ove ali i druge izazove u preduzetničkim vodama.

impact-hub-beograd

Kojoj god industriji da pripada vaša inovacija, proizvod ili usluga, svaki preduzetnik/ca ili biznis praktikant/inja mora da razume svoje mušterije i svoje tržište i sa tim na umu, nađe put do održivih prihoda. Upravo pomenuti program Impact Hub-a se bazira na “SpringU” acceleration programu kao in a Core-Competence kurikulumu razvijenog od strane Paul Bell-a, međunarodnog biznis trenera, u saradnji sa Pavlom Krivokućom iz Impact Hub Beograda – preduzetnikom, trenerom i direktorom operacija.

Ukoliko se odlučite da budete deo programa “Summerpreneurship”, ono što možete očekivati jesu sledeći elementi:

 • Okvir u kojem vaše ideje mogu da se prenesu na sledeći nivo u ubrzanom vremenskom okviru, uz grupu posvećenih i motivisanih preduzetnika.
 • Posvećeni treneri i mentori sa praktičnim iskustvom, iz Srbije i inostranstva.
 • Vođenje kroz rane faze finansijskog ekosistema kako bi se utvrdili kakav kapital i kakva podrška vam je adekvatna i dostupna.
 • Dostupnost globalne Impact Hub mreže.
 • Jasno konstruisani koraci i resursi koji mogu da vam pomognu u kontinuiranom razvoju vaše kompanije mimo našeg programa.

Sa druge strane, Impact Hub Beograd je razvio partnerstvo sa “SpringU” kako bi kreirao program podrške preduzetničkom putu, i to sve od validacije ideje preko validacije proizvoda do zauzimanja većeg tržišnog udela. Predstojeći program je fizički i online kurs osmišljen da ideju u ranoj fazi osposobi do nivoa rastućeg biznisa – uz pomoć Impact Hub-ovog i SpringU tima međunardonih i lokalnih mentora.

Prijave za zainteresovane su već otvorene

Sam kurs je baziran na Lean i Culture kanvasu koristeći metodologiju “obrnute učionice” gde se polazi od individualne potrebe. Vođen od strane iskusnih preduzetnika sam kurikulum kursa obuhvata sledeće:

 • Postavljanje cilja i Definisanje problema.
 • Biznis model kanvas.
 • Lean metodologije (MVP, Testiranje, Pivotiranje).
 • Istraživanje odlika kupca.
 • Startap prodaja i pričanje priče.
 • Lean Marketing.
 • Uspostavljanje operacija i plana pokretanja.
 • Finansijske alate i prognoze.

Više informacija o predstojećem programu Impact HUB-a Beograd možete pronaći i na zvaničnom sajtu ove organizacije, gde su između ostalog napisane i cene pomenutog kursa i šta je sve uključeno u okviru paketa, kao i formulari za prijave.

Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

E-commerce

Deltin ‘Ananas’ unaprediće domaći e-commerce ne investicijom od €100 miliona, već brigom o korisnicima. Može li on to?

Kompanija Delta Holding najavila je da nakon 30 godina poslovanja u različitim oblastima u 2021. godini ulazi u e-commerce. Analiziram kako bi novi biznis mogao da izgleda i na čemu se mora zasnivati kako bi se takmičio sa konkurencijom.

Kultura 2.0

Sirenin krug poverenja: Zašto founderi toliko često biraju nepotizam?

Nepotizam je neiskren način da se ljudima veruje. Pogotovo u poslu.

Tehnologija

Ekskluzivno: Posetili smo Državni data centar u Kragujevcu od 14.000m² – jedan od najmodernijih u ovom delu Evrope

Redakcija Netokracije prošle nedelje imala je priliku da prva među medijima u Srbiji poseti nedavno izgrađeni data centar u Kragujevcu. Tom prilikom razgovarali smo i sa Mihailom Jovanovićem, direktorom kancelarije za IT i eUpravu, koji nam je otkrio više detalja o ovoj zgradi i njenoj važnosti u procesu digitalizacije države.

Propustili ste

Tehnologija

Kako je softver otvorenog koda uticao da rover NASA-e uspešno sleti na Mars?

Prešavši put od preko 200 miliona kilometara još jedan rover sa Zemlje je, nakon sedam meseci, uspešno sleteo na Mars. Pored mnogih inženjerskih dostignuća na ovom polju, vrlo važnu ulogu za ovaj veliku uspeh, odigrao je, ni manje ni više - softver otvorenog koda.

Intervju

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi Principal Software Engineer?

Nikola Puzović, Principal Software Engineer u kompaniji LearnUpon, deli svoja razmišljanja o IT industriji u Srbiji.

Karijere

Vuk Stefanović je junior UI inženjer i otkriva nam kako iz njegovog ugla izgleda srpski IT

Predstavljamo vam 'Razgovore sa juniorima' - specijal u kome nam inženjeri koji ulaze u IT otkrivaju kako oni vide ovu industriju.

Office Talks Podcast

Zašto Srbija nema više uspešnih startapa?

10 uspešnih startapa su slučajnost - 100 su proizvod sistemskog rada.

Kultura 2.0

Data Science može se primeniti i u medijskom poslu – a takvo novinarstvo polako se razvija i u Srbiji

Tatjana Kecojević i Tijana Blagojev, Data naučnice, otkrivaju nam šta je to 'Data Journalism'.

Startapi i poslovanje

Telekom Srbija pokreće VC fond – 25 miliona evra za ‘early stage’ startape u narednih 5 godina

Telekom Srbija osnovala je VC fond koji će godišnje ulagati do 5 miliona evra u domaće startape. Početne ideje finansiraće se iznosima od 50.000 do 100.000 evra.