Impact HUB Beograd pomaže preduzetnicima uz 'Summerpreneurship'

Impact HUB Beograd pomaže preduzetnicima uz program ‘Summerpreneurship’

Ukoliko ste u procesu pravljenja prototipa, zatim testiranja svog proizvoda ili usluga, te gledate kako isti prolazi na tržištu, ima li kupaca, da li je prodaja u skladu sa planovima, ko su vam mušterije, kako komunicirate sa njima i drugo, iz beogradskog Impact HUB-a su pripremili poseban jednonedeljni kurs pod nazivom 'Summerpreneurship'. Događaj koji se održava od 25. do 31. avgusta, pomaže vam da prevaziđete ove ali i druge izazove u preduzetničkim vodama.

impact-hub-beograd

Kojoj god industriji da pripada vaša inovacija, proizvod ili usluga, svaki preduzetnik/ca ili biznis praktikant/inja mora da razume svoje mušterije i svoje tržište i sa tim na umu, nađe put do održivih prihoda. Upravo pomenuti program Impact Hub-a se bazira na „SpringU“ acceleration programu kao in a Core-Competence kurikulumu razvijenog od strane Paul Bell-a, međunarodnog biznis trenera, u saradnji sa Pavlom Krivokućom iz Impact Hub Beograda – preduzetnikom, trenerom i direktorom operacija.

Ukoliko se odlučite da budete deo programa „Summerpreneurship“, ono što možete očekivati jesu sledeći elementi:

 • Okvir u kojem vaše ideje mogu da se prenesu na sledeći nivo u ubrzanom vremenskom okviru, uz grupu posvećenih i motivisanih preduzetnika.
 • Posvećeni treneri i mentori sa praktičnim iskustvom, iz Srbije i inostranstva.
 • Vođenje kroz rane faze finansijskog ekosistema kako bi se utvrdili kakav kapital i kakva podrška vam je adekvatna i dostupna.
 • Dostupnost globalne Impact Hub mreže.
 • Jasno konstruisani koraci i resursi koji mogu da vam pomognu u kontinuiranom razvoju vaše kompanije mimo našeg programa.

Sa druge strane, Impact Hub Beograd je razvio partnerstvo sa „SpringU“ kako bi kreirao program podrške preduzetničkom putu, i to sve od validacije ideje preko validacije proizvoda do zauzimanja većeg tržišnog udela. Predstojeći program je fizički i online kurs osmišljen da ideju u ranoj fazi osposobi do nivoa rastućeg biznisa – uz pomoć Impact Hub-ovog i SpringU tima međunardonih i lokalnih mentora.

Prijave za zainteresovane su već otvorene

Sam kurs je baziran na Lean i Culture kanvasu koristeći metodologiju „obrnute učionice“ gde se polazi od individualne potrebe. Vođen od strane iskusnih preduzetnika sam kurikulum kursa obuhvata sledeće:

 • Postavljanje cilja i Definisanje problema.
 • Biznis model kanvas.
 • Lean metodologije (MVP, Testiranje, Pivotiranje).
 • Istraživanje odlika kupca.
 • Startap prodaja i pričanje priče.
 • Lean Marketing.
 • Uspostavljanje operacija i plana pokretanja.
 • Finansijske alate i prognoze.

Više informacija o predstojećem programu Impact HUB-a Beograd možete pronaći i na zvaničnom sajtu ove organizacije, gde su između ostalog napisane i cene pomenutog kursa i šta je sve uključeno u okviru paketa, kao i formulari za prijave.

Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Da se bijem sa policijom ne umem, al’ da gutam suzavac – to mogu

Utorak veče. Poput 9/11 i kula bliznakinja, prilepljen sam za TV i pratim dešavanja o kojima izveštavaju reporteri N1. Uživo, pod suzavcem. Za svojih 30 godina nagledao sam se protesta, stoga ne bih da romantizujem kako su ovi drugačiji i kako je diktaturi konačno došao kraj. Jedini kraj koji se nazire jeste apsolutna propast demokratije u Republici Srbiji... ako je ikada i bilo.

E-commerce

Gde je nestala besplatna poštarina i da li će AliExpress ikada vratiti ‘Free Shipping’ za Srbiju?

Pisanja medija s početka meseca o tome da AliExpress izbacuje 'free shipping' određenih proizvoda unelo je paniku među mnogima koji kupuju u ovoj online prodavnici. Mi smo analizirali šta je uzrok ovoj promeni i da li uskoro možemo očekivati da se stvari vrate u normalu.

Kultura 2.0

Kako ste danas?

Pre nekoliko godina jedan lanac privatnih zdravstvenih ustanova preplavio je Beograd bilbordima sa ovim pitanjem. I nikome ko je video nije bilo svejedno. 'Struka' se obrušila na kampanju, a suštinski ni tada ni danas nije bilo jasno koji je tačno problem sa tim što je komunicirano.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Hoće li soba za gejming i dalje biti ‘glavni adut’ poslodavaca ili nas zbog korone očekaju bolji benefiti i povlastice?

Pandemija je promenila mnogo toga, pa i način na koji poslodavci i zaposleni posmatraju kompanijske benefite. U nastavku otkrivamo koje će to povlastice zaposleni u IT-ju moći da očekuju sada kada rad od kuće više nije 'ništa posebno'.

Office Talks Podcast

Zašto ne gotivimo Baku Praseta i Marka Zuckerberga? (gost Goran Jankuloski)

Ova godina se može opisati samo jednom rečju - turbulentno. Osim pandemije i drugih nedaća, svedoci smo i različitih dešavanja na društvenim mrežama, počev od kontraverznih stavova Trampa na Tviteru pa preko novih promena na Facebooku i odnosa sa brendovima.

Kultura 2.0

Kako su dve marketinške agencije i Pozorište Puž napravili dečiju Viber predstavu koju je pratilo 20.000 ljudi

Kada se udruže volja, kreativnost i znanje, postoji rešenje za sve, a to nam pokazuje primer agencija Saatchi and Saatchi, Leo Burnett, kao i Pozorišta Puž i Vibera. Njihovi timovi su usred pandemije odlučili da obraduju mališane i organizuju predstavu - ni manje ni više nego baš na Viberu.

Tehnologija

Spotify je zvanično stigao u Srbiju – pretplata kreće od 580 dinara

Spotify, jedna od najpoznatijih platformi za 'streaming' muzike, dostupan je na tržištu Srbije od srede 15. jula. Šta dolazak ovog servisa znači za domaće korisnike i da li bi isti mogao da ostane u senci veoma prisutnog Deezera?

Startapi i poslovanje

Duško Vesin (Alchemy): Budućnost startapa najviše zavisi od partnera i investitora – ne od proizvoda

Jedan od osnivača startapa Alchemy i nekadašnjeg dryTools, Duško Vesin, otkriva za Netokraciju kako je tekla njihova poslovna priča i na osnovu tog iskustva deli savete za sve buduće preduzetnike.

Startapi i poslovanje

Korisnici žele da sa bankama rade na daljinu, a rešenje nudi domaći Blinking

Video 'onboarding' korisnika, tačnije sistem video identifikacije na daljinu, polako postaje 'mainstream' širom sveta. Domaći Blinking razvio je takvo rešenje, a u nastavku teksta razgovaramo o tome kako ono može da nam skrati čekanje u redovima.