Igor Černiševski novi je Digital Product Development direktor u kompaniji Wireless Media

Igor Černiševski novi je Digital Product Development direktor u kompaniji Wireless Media

Nakon čitave decenije u agenciji Direct Media, Igor Černiševski prelazi u kompaniju Wireless Media.

Govoreći o tome zašto je doneo odluku da napravi ovu karijernu promenu, Igor za Netokraciju ističe da je nakon gotovo dve decenije u agencijskom biznisu osetio potrebu za promenom. “Agencija se nalazi u položaju između klijenata i medija i mora da gradi partnerske odnose sa obe strane. Agencijski biznis podrazumeva konstantno balansiranje, da ne kažem žongliranje sa mnogo loptica. Očekivanja obe strane se konstantno povećavaju, a rast uticaja globalnih igrača uopšte ne čini situaciju lakšom”, ističe on i dodaje:

U takvoj poziciji, shvatio sam da znanje i iskustvo koje sam stekao kroz godine svakodnevne saradnje sa velikim klijentima i najznačajnijim medijima na tržištu mogu da iskoristim mnogo efikasnije ako se priklonim jednoj strani biznisa, a medijska strana je bila prirodni izbor. Profesionalno, na trenutnoj poziciji su mi se sve kockice nekako sklopile i dobio sam mogućnost da složim u slagalicu potencijale celog Wireless Media sistema, sva moja prethodna znanja, iskustva i tržišna poznanstva i izgradim spektar digitalnih proizvoda i usluga koji će biti nešto novo na tržištu.

Igor je danas na poziciji Digital Product Development direktora i, kako kaže, ima zadatak da se bavi sinergijom i integracijom svih resursa koje Wireless Media poseduje regionalno. “Ceo sistem ima jak background u smislu developmenta, sadržaja i medijskog biznisa, kao i veliku količinu podataka, tako da je moj zadatak da povežem sve te aspekte i kreiram digitalne proizvode i usluge koje će našim partnerima pružiti najbolje rezultate”, ističe Černiševski.

Prvo reorganizovati timove, a zatim ih usmeriti

Primarni fokus našeg sagovornika u kompaniji Wireless media, kao što smo spomenuli, biće rad na razvoju novih digitalnih proizvoda i usluga u okviru celog sistema – što obuhvata sve aspekte digitalnog biznisa:

Dodatni fokus sam stavio na podatke, regionalno prisustvo sistema i jak development koji sam spomenuo, tako da je osnova već tu. Mislim da su lokalni publisher na regionalnim tržištima u ovom trenutku jedini legitiman izvor realnih informacija, pošto smo svedoci toga kako UGC naprosto “krivi” realnu sliku i doprinosi širenju neistinitih informacija i vesti. Moja ideja je da iskoristimo ovu jedinstvenu poziciju kao osnovu za dalji razvoj.

On dodaje i da Wireless Media sistem ima veliki broj vrhunskih digitalnih profesionalaca u različitim delovima sistema: od developmenta, preko SEO stručnjaka, tima za analitiku i data, pa sve do velike ekipe koja se bavi kreiranjem i distribucijom sadržaja kroz medijski deo.

“Moj prvi korak bi trebalo da bude identifikacija svih sinergija koje postoje u sistemu i reorganizacija timova koji će zajedno sa mnom pružati maksimalne rezultate. Gotovo svi potrebni resursi su već tu, u okviru sistema, a uz još nekoliko akvizicija kompletiraćemo tim, a moj zadatak će biti da ih usmerim, što će mi biti veliki izazov ali i pravo zadovoljstvo”, zaključuje on.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Novost

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Devtech obezbedio €12,25 miliona za dalje širenje poslovanja u Srbiji i regionu

Globalna kompanija za digitalne inovacije iz Srbije Devtech, objavila je partnerstvo sa Claret Capital Partners, investicionim fondom iz Londona koji finansira razvoj brzorastućih tehnoloških kompanija.

Intervju

Razgovori sa seniorima: Kako je Miloš od Frontend programera postao JavaScript Tech Lead

Ukoliko imate dobro početno znanje i volju da učite, IT industrija vas može nagraditi brzim napretkom kroz tehnološku hijerarhiju kompanije. Svoj karijerni put ka tituli senior programera, ovog puta nam detaljno otkriva Miloš Cvetković koji je JavaScript Tech Lead u kompaniji Levi9.

Office Talks Podcast

Relax Gaming: Put od formiranja studija do nagrađivanih igara

Gost 99. epizode Office Talks podcasta bio je Srđan Zdravković, Head of Studio u kompaniji Relax Gaming koja se bavi razvojem online igara na sreću, a čiji tim u Srbiji stoji iza nekih od najnagrađivanijih naslova u iGaming industriji.

Recenzija

Telegram ili WhatsApp: Koje nam prednosti i rizike donosi svakodnevno dopisivanje na ovim aplikacijama?

Telegram je uveo premium opciju koja za 4,99 dolara mesečno korisnicima obezbeđuje pristup dodatnim funkcijama. Da li je ovo samo nastavak 'borbe' za korisnike između ovog chat servisa i giganta kao što je WhatsApp?

Novost

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.