Mesec april pun dešavanja u beogradskom ICT Hub-u

Beogradski ICT Hub otvara vrata besplatnim predavanjima tokom aprila

ICT Hub tokom meseca aprila otvara svoja vrata za one koji imaju dobru ideju za IT projekat i koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa, a možda se još uvek nisu upoznali sa stvarima koje ovaj hab nudi.

icthubbing_2

Ukoliko ste se pitali šta je pravi put za realizaciju vaše ideje, ko vam je sve potreban da bi vaša ideja ugledala svetlost dana i gde sve to možete ostvariti, ICT Hub tim vas čeka da vam odgovori na ova, ali i mnoga druga pitanja.

Tokom meseca aprila radionice koje će držati mentori ICT Hub-a, dokazani eksperti u svojim oblastima i profesionalci, kao i tematska okupljanja, otvorena su za sve posetioce. Niz dešavanja u aprilu uspešno je počeo radionicom na temu „Koje sve elemente treba da sadrži dobar pitch?“, koju je 2. aprila održao programski koordinator ICT Hub-a, Alex Čović.

Posetite ICT Hub već danas

Naredni događaj je ICT Hub Meetup održaće se večeras tj. 7. aprila u 18:30. Ovoga puta prisutnima će se obratiti mentorka ICT Hub-a, Marija Desivojević Cvetković, koja će govoriti o značaju liderstva kao kritičnog faktora uspeha svake organizacije, pa i startapa.

U nastavku pogledajte raspored ICT Hubbing dešavanja za mesec april, a mi vas pozivamo da se prijavite na događaj koji je vašoj profesiji najbliži:

7.4.2015. // 18:30h

Tema: Sve što ste želeli da znate o liderstvu, a niste imali koga da pitate
Predavač: Marija Desivojević Cvetković, Delta Holding
Prijava: LINK

16.4.2015. // 18:30h

Tema: Unity Serbia Meetup: Unity iz prve ruke
Predavač: Andy Touch i Nick Jovic, Unity, kao i Nikola Čarija, Cofa Games
Prijava: LINK

18.4.2015. // 16:00h

Tema: JS Belgrade Meetup: Angular.js – detaljni pregled
Predavač: Aleksandar Simović, Halldis i Bogdan Gavrilović, Chess.com
Prijava: LINK

23.4.2015. // 18:30h

Tema: Razvoj proizvoda u ranoj fazi startapa
Predavač: Vladan Petrović, Pubsonic
Prijava: LINK

30.4.2015. // 18:30h

Tema: Faktori (ne)uspeha IT projekata
Predavač: Gordana Tomić, Rara Avis Consultants
Prijava: LINK

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Karijere

Nakon 15 godina u medijima Ivan Jelić karijeru nastavlja u kompaniji Sourcefabric

Posle 15 godina rada na domaćem medijskom tržištu kao deo web tima B92, Ivan Jelić nastaviće svoju karijeru u kompaniji Sourcefabric. U intervjuu sa njim otkrivamo kako se odlučio da svoje nove profesionalne korake gradi u firmi koja razvija softver za medije.

Propustili ste

Novost

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Novost

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Internet marketing

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Novost

Ximedes sa kancelarijama u Novom Sadu akvizirao holandski Ginger Payments – širenje tima prva stvar na spisku

Ximedes, evropska softverska firma aktivna u fintech oblasti sa kancelarijama u holandskom Harlemu, Hamburgu, Stokholmu i Novom Sadu, akvizirala je kompaniju Ginger Payments koja je vodeći provajder platforme za onlajn plaćanje sa sedištem u Amsterdamu.

Najava

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Gaming

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.