Beogradski ICT Hub otvara vrata besplatnim predavanjima tokom aprila

ICT Hub tokom meseca aprila otvara svoja vrata za one koji imaju dobru ideju za IT projekat i koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa, a možda se još uvek nisu upoznali sa stvarima koje ovaj hab nudi.

icthubbing_2

Ukoliko ste se pitali šta je pravi put za realizaciju vaše ideje, ko vam je sve potreban da bi vaša ideja ugledala svetlost dana i gde sve to možete ostvariti, ICT Hub tim vas čeka da vam odgovori na ova, ali i mnoga druga pitanja.

Tokom meseca aprila radionice koje će držati mentori ICT Hub-a, dokazani eksperti u svojim oblastima i profesionalci, kao i tematska okupljanja, otvorena su za sve posetioce. Niz dešavanja u aprilu uspešno je počeo radionicom na temu „Koje sve elemente treba da sadrži dobar pitch?“, koju je 2. aprila održao programski koordinator ICT Hub-a, Alex Čović.

Posetite ICT Hub već danas

Naredni događaj je ICT Hub Meetup održaće se večeras tj. 7. aprila u 18:30. Ovoga puta prisutnima će se obratiti mentorka ICT Hub-a, Marija Desivojević Cvetković, koja će govoriti o značaju liderstva kao kritičnog faktora uspeha svake organizacije, pa i startapa.

U nastavku pogledajte raspored ICT Hubbing dešavanja za mesec april, a mi vas pozivamo da se prijavite na događaj koji je vašoj profesiji najbliži:

7.4.2015. // 18:30h

Tema: Sve što ste želeli da znate o liderstvu, a niste imali koga da pitate
Predavač: Marija Desivojević Cvetković, Delta Holding
Prijava: LINK

16.4.2015. // 18:30h

Tema: Unity Serbia Meetup: Unity iz prve ruke
Predavač: Andy Touch i Nick Jovic, Unity, kao i Nikola Čarija, Cofa Games
Prijava: LINK

18.4.2015. // 16:00h

Tema: JS Belgrade Meetup: Angular.js – detaljni pregled
Predavač: Aleksandar Simović, Halldis i Bogdan Gavrilović, Chess.com
Prijava: LINK

23.4.2015. // 18:30h

Tema: Razvoj proizvoda u ranoj fazi startapa
Predavač: Vladan Petrović, Pubsonic
Prijava: LINK

30.4.2015. // 18:30h

Tema: Faktori (ne)uspeha IT projekata
Predavač: Gordana Tomić, Rara Avis Consultants
Prijava: LINK

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Istina o Full-Stack programerima – da li oni postoje ili ne?

Domaća IT zajednica ima podeljenja mišljenja - postoje li Full-Stack programeri ili ne? Ako postoje koji su to programski jezici kojim vladaju i zašto nemamo standardizaciju ove pozicije?

E-commerce

Upoznajte prve predavače koji 22. novembra otkrivaju ‘zanat’ digitalne trgovine!

Do drugog izdanja Netokracijine OMGcommerce konferencije deli nas nešto manje od mesec dana - upoznajte se sa delom predavača na ovogodišnjem događaju i obezbedite svoje mesto na vreme!

Startapi i poslovanje

Skupština usvojila Zakon o prevozu putnika i time stopirala rad CAR:GO aplikacije

Skupština Srbije usvojila je izmene Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju čime država efektivno staje na put daljem radu digitalnih servisa za prevoz putnika.

Propustili ste

Intervju

Novosadski Smart Watering automatizuje navodnjavanje za male i velike poljoprivrednike

I Srbija lagano kreće u primenu naprednih tehnoloških rešenja u poljoprivredi, a veliku zaslugu za njihovu širu primenu i razvoj imaju domaće kompanije. Jedna od njih je i Smart Watering koja stoji iza sistema za pametno navodnjavanje.

Netokracija

Kako pronaći svoje mesto u IT industriji (ili se bolje pozicionirati u istoj)?

Netokracijina peta po redu Ladies of New Business konferencija održaće se 4. decembra u ICT Hub-u, a ovo izdanje biće posvećeno devojkama i ženama koje rade u u svetu IT-ja, ili u taj sektor žele da uđu.

Kolumna

Kako pobediti u borbi za normalniji Internet u Srbiji?

Pre desetak dana jedna devojka odlučila je da sebi oduzme život. Kako je jedan deo njenog i privatnog i profesionalnog života podrazumevao javno eksponiranje, a uzevši u obzir da je bila veoma harizmatična i neobična, sve je to privuklo mnogo više pažnje nego neki drugi slični slučajevi. Pažnje javnosti i pažnje medija.

Startapi i poslovanje

ConveyIQ sa kancelarijama u Beogradu osigurao $5,5 miliona – rundu predvodio SC Ventures

Američka kompanija koja se bavi razvojem softvera za komunikaciju sa kandidatima i automatizaciju zapošljavanja za velike kompanije osigurala je investiciju u iznosu od 5,5 miliona dolara. ConveyIQ ima kancelarije u Beogradu, dok će investicija biti iskorišćena i za proširenje lokalnog tima.

Kultura 2.0

Pitali smo srpske digitalce kako je bilo na Web Summitu u Lisabonu

Nedavno je zatvorena jedna od najvećih 'tech' konferencija na svetu koja se poslednjih nekoliko godina održava u Lisabonu. I dok je odbrojavanje do sledećeg događaja već počelo, mi smo porazgovarali sa stručnjacima o njihovom utisku sa samita u Portugalu i koja su sve značajna iskustva i znanja prikupili.

Društvene mreže

Obriši poslato – Messenger uvodi mogućnost brisanja poruka za sve

Facebook Messenger postao je bogatiji za 'Unsend' funkciju - uz pomoć koje korisnici od sada mogu da selektuju i uklone već poslate poruke.