Hajde da obeležimo najbolje digitalne kampanje u 2016. godini

IAB MIXX Awards: Hajde da obeležimo najbolje digitalne kampanje u 2016. godini

Prestižno međunarodno takmičenje za digitalne kampanje i projekte ove zime stiže i u Srbiju. IAB Mixx Awards nagrade organizuje IAB Serbia sa ciljem da inspiriše, edukuje i prikaže najbolje prakse unutar industrije digitalnog marketinga na ovim prostorima, pri čemu se priznanja dodeljuju za izuzetne i najbolje 'cross-media' digitalne kampanje.

iabnagrade

Nakon uspešne konferencije Digital Day 2016, iz organizacije IAB Serbia najavljuju još jedan projekat. U pitanju je IAB MIXX Awards takmičenje koje se ove godine prvi put održava u Srbiji, a čiji je cilj da prepozna i istakne najbolje digitalne strategije i medijske kampanje.

10 kategorija za najbolje kampanje

“Pored potvrde kvaliteta nečijeg rada i zalaganja, pomeramo celokupno tržište napred kroz postavljanje standarda koji inspirišu, edukuju i prikazuju best-practice u industriji digitalnog marketinga”, kaže za Netokraciju izvršni direktor IAB Serbia, Aleksandar Petković, najavivši predstojeće takmičenje u okviru kojeg će biti dodeljene nagrade u čak deset kategorija:

  • Best Innovation
  • Best Microsite
  • Best Mobile
  • Best Corporate Website
  • Best Brand Awareness Campaign
  • Best Direct Response and Lead Generation Campaign
  • Best Social Media Campaign
  • Best Branded Content
  • Best Cross Media Integration
  • IAB MIXX Grand Prix

Petković ističe da ovo prestižno, međunarodno takmičenje, ima za cilj da nagradi najbolje digitalne projekte i kampanje agencija i drugih kompanija koje su u prethodnom periodu realizovane na tržištu Srbije, a koje su u skladu sa Zakonom o oglašavanju Republike Srbije. Radove mogu prijaviti marketing i medijske agencije, brendovi i oglašivači, ali i online izdavači, dok broj prijava nije ograničen samo na jednu kategoriju.

ziri
Stručni žiri imaće zadatak da izabere i oceni najbolje kampanje i projekte koji su obeležiti industriju digitalnog marketinga u 2016. godini.

Prijavite vaš rad i podržite male heroje!

Najbolje radove izabraće stručni žiri koji čine Ivan Minić, Lazar Džamić, Nebojša Radović, Vladimir Aranđelović, Dragana Marković, Vladimir Tošić, Igor Savić i drugi profesionalci. Aleksandar dodaje da nagrade imaju i humani karakter:

IAB Serbia želi da čitavu industriju marketinga učini humanijom, te planiramo da deo sredstava prikupljenih kroz prijavu radova za IAB MIXX Awards namenimo kupovini i donaciji najneophodnije zdravstvene opreme za potrebe odeljenja neonatologije na GAK Narodni Front. Ovo je način za kompanije, sve MIXX takmičare da budu humani time što prijavljuju svoj rad.

Više informacija o predstojećem takmičenju i prijavama koje su otvorene do 18. novembra, dostupno je na zvaničnom sajtu IAB MIXX Awards nagrada.

Netokracija je zvaničan medijski partner IAB MIXX Awards takmičenja.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Intervju

Pulsar istraživanje: Do sada uloženo €1,7 milijardi u ‘fintech’ startape na Balkanu

Uspešni 'fintech' startapi privlače investicije na balkanski region, što doprinosi ekonomskom rastu. Istraživanje ovog tržišta na Balkanu analizirao je Pavel Korolev, CEO Pulsar VC fonda.

Tehnologija

Heapcon 2024 o tehnološkim inovacijama koje oblikuju budućnost

Heapcon, vodeća međunarodna tehnološka konferencija u Balkanskom regionu, vraća se u Beograd sa još boljim sadržajem iz tech industrije.

Novost

Google Street View automobili ponovo na putevima Srbije

Njihova misija je ažuriranje Google Street View fotografija srpskih gradova, arhitektonskih i prirodnih dobara na Google mapama.

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.