Hajde da obeležimo najbolje digitalne kampanje u 2016. godini

IAB MIXX Awards: Hajde da obeležimo najbolje digitalne kampanje u 2016. godini

Prestižno međunarodno takmičenje za digitalne kampanje i projekte ove zime stiže i u Srbiju. IAB Mixx Awards nagrade organizuje IAB Serbia sa ciljem da inspiriše, edukuje i prikaže najbolje prakse unutar industrije digitalnog marketinga na ovim prostorima, pri čemu se priznanja dodeljuju za izuzetne i najbolje 'cross-media' digitalne kampanje.

iabnagrade

Nakon uspešne konferencije Digital Day 2016, iz organizacije IAB Serbia najavljuju još jedan projekat. U pitanju je IAB MIXX Awards takmičenje koje se ove godine prvi put održava u Srbiji, a čiji je cilj da prepozna i istakne najbolje digitalne strategije i medijske kampanje.

10 kategorija za najbolje kampanje

“Pored potvrde kvaliteta nečijeg rada i zalaganja, pomeramo celokupno tržište napred kroz postavljanje standarda koji inspirišu, edukuju i prikazuju best-practice u industriji digitalnog marketinga”, kaže za Netokraciju izvršni direktor IAB Serbia, Aleksandar Petković, najavivši predstojeće takmičenje u okviru kojeg će biti dodeljene nagrade u čak deset kategorija:

  • Best Innovation
  • Best Microsite
  • Best Mobile
  • Best Corporate Website
  • Best Brand Awareness Campaign
  • Best Direct Response and Lead Generation Campaign
  • Best Social Media Campaign
  • Best Branded Content
  • Best Cross Media Integration
  • IAB MIXX Grand Prix

Petković ističe da ovo prestižno, međunarodno takmičenje, ima za cilj da nagradi najbolje digitalne projekte i kampanje agencija i drugih kompanija koje su u prethodnom periodu realizovane na tržištu Srbije, a koje su u skladu sa Zakonom o oglašavanju Republike Srbije. Radove mogu prijaviti marketing i medijske agencije, brendovi i oglašivači, ali i online izdavači, dok broj prijava nije ograničen samo na jednu kategoriju.

ziri
Stručni žiri imaće zadatak da izabere i oceni najbolje kampanje i projekte koji su obeležiti industriju digitalnog marketinga u 2016. godini.

Prijavite vaš rad i podržite male heroje!

Najbolje radove izabraće stručni žiri koji čine Ivan Minić, Lazar Džamić, Nebojša Radović, Vladimir Aranđelović, Dragana Marković, Vladimir Tošić, Igor Savić i drugi profesionalci. Aleksandar dodaje da nagrade imaju i humani karakter:

IAB Serbia želi da čitavu industriju marketinga učini humanijom, te planiramo da deo sredstava prikupljenih kroz prijavu radova za IAB MIXX Awards namenimo kupovini i donaciji najneophodnije zdravstvene opreme za potrebe odeljenja neonatologije na GAK Narodni Front. Ovo je način za kompanije, sve MIXX takmičare da budu humani time što prijavljuju svoj rad.

Više informacija o predstojećem takmičenju i prijavama koje su otvorene do 18. novembra, dostupno je na zvaničnom sajtu IAB MIXX Awards nagrada.

Netokracija je zvaničan medijski partner IAB MIXX Awards takmičenja.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Domaći OTA sync obezbedio €1,3 miliona seed investicije

Srpski OTA Sync podigao je dodatna sredstva u svojoj €1,3m seed rundi investicija predvođenih češkim investitorima Presto Ventures.

Novost

Intelisale kroz reorganizaciju timova nastavlja da unapređuje svoje proizvode i usluge

Šta se dešava kada kompanija dobije veći broj klijenata i prepozna nove potrebe tržišta kao priliku za razvoj? O ovim temama razgovaramo sa Novakom Cvjetanom, novim Head of Engineering u kompaniji Intelisale.

Startapi i poslovanje

OTP banka pokreće OTP Connect – program za saradnju, razvoj i podsticaj inovacija kod startapa

Ovaj program pokrenut je sa ciljem da podstakne dalje unapređenje inovacionog ambijenta i formira jednostavan okvir za rast i umrežavanje startap i tehnološke zajednice, i finansijskog sektora.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Startup Shower: Prijavi svoju ideju i osvoji 1.000.000 RSD

U cilju podrške razvoju preduzetničke kulture i inovacija u poslovanju, Business Intelligence Institute raspisuje konkurs za projekat "Start up Shower" pružajući finansijsku podršku od 1.000.000 dinara bespovratnih sredstava.

Gaming

Da li je globalna kriza pogodila i domaću ‘game dev’ industriju ili je to samo prolazni period?

Prethodnih meseci bili smo svedoci velikih otpuštanja u IT industriji usled globalne krize koja i dalje traje. Ovom talasu otkaza nije ostala imuna ni game dev scena, a mi smo analizirali šta su glavni razlozi za smanjenje broja kadrova u industriji razvoja video igara i da li je ovo samo prolazni krizni period.

Kultura 2.0

Ko su najzadovoljniji radnici u Srbiji? Istraživanje pokazuje da su to programeri

Kakvo je opšte stanje zadovoljstva i angažovanja zaposlenih na tržištu rada u Srbiji? Luppa i HR fabrika napravile su veliku analizu koja daje odgovore.

Startapi i poslovanje

Srpske kompanije Factory World Wide i EM Analytic među najbrže rastućim u Centralnoj Evropi

Na ovogodišnjem Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2023 konkursu tehnološke kompanije Factory World Wide i EM Analytic Solutions iz Srbije uvrštene su među 50 najbrže rastućih kompanija u Evropi.

Tehnologija

Izabrali smo top 10 gedžeta koje možete kupiti na popustu za ‘Crni petak’

Black Friday je zvanično stigao, a sa njim i sniženja u mnogim prodavnicama širom sveta. Kao i uvek, odlučili smo da vam predstavimo najzanimljivije gedžete koje možete kupiti u toku ovog 'praznika' sniženja.

Karijere

IT-jevcima je danas teže da promene posao, a kada to čine najbitnija stavka im je – stabilnost

Magdalina Čivović, Tech Lead u kompaniji Doodle, deli svoje utiske o aktuelnim pitanjima na domaćoj tehnološkoj sceni.