Novogodišnji unboxing ft. Huawei

Novogodišnji unboxing ft. Huawei

Nova godina nam se bliži, a Deda Mraz nam je u redakciju doneo veoma zanimljive poklone u saradnji sa kompanijom Huawei. Predstavljamo vam gedžete koje smo imali priliku da otpakujemo.

Novogodišnji unboxing sastojao se konkretno od pet paketa, a u svakom od njih krio se jedan proizvod kompanije Huawei: laptop, pametni sat, dva pametna telefona i bežične slušalice.

Naime, Deda Mraz je bio i više nego darežljiv pa smo imali priliku da se bliže upoznamo sa Huawei Matebook X laptopom koji dolazi sa desetom generacijom Intel i5 procesora, čak 16GB radne memorije i 512GB brzog SSD diska. Uz to, ovaj laptop je izrađen od legura magnezijuma i aluminijuma pa je i veoma lagan za nošenje. Pored navedenih karakteristika dolazi i sa izuzetno oštrim LTPS ekranom rezolucije 3000×2000, a koji poseduje i multitouch tehnologiju.

Pored toga, otpakovali smo i pametni sat i reč je o Watch GT 2 Pro modelu čija baterija traje i do dve nedelje uz umereno korišćenje. Ovaj sat dolazi sa ekranom osetljivim na dodir i titanijumskim kućištem, otporan je na vodu, ima osetljiv i precizan senzor otkucaja srca, a korisnik putem ovog uređaja može da prati različite sportske podatke preko trčanja, skijanja, vožnje bicikla, plivanja i drugo.

Ono što će mnogima biti najzanimljivije jesu i telefoni ove kompanije koje smo po prvi put imali priliku da koristimo. Reč je o modelima P40 Pro i P Smart 2021, a oba modela dolaze sa izuzetnim sistemom kamera. Štaviše, na P40 Pro telefonu je ugrađena optika nemačke kompanije Leica koja podiže iskustvo mobilnog fotografisanja na drugi nivo. I jedan i drugi telefon dolaze sa Kirin procesorima koje izrađuje pomenuta kompanija iz Kine, a koji korisnicima pružaju odlične performanse. Uostalom, pogledajte video do kraja kako biste više saznali o ovim uređajima.

Peti i poslednji proizvod koji smo imali priliku da otpakujemo jesu Huawei FreeBuds Pro bežične slušalice koje odlikuje elegantni dizajn i koje dolaze u zasebnom kućištu koje između ostalog služi i kao punjač za ove slušalice. Konkretno, ovaj model dolazi sa tehnologijom prigušivanja buke sa strane, radi što kvalitetnijeg zvuka. Korisnik takođe uz nekoliko jednostavnih klikova na samim slušalicama može upravljati muzikom dok, recimo, baterija uz umereno slušanje može trajati i do 36 sati.

Pogledajte video kako biste se detaljnije upoznali sa ovim uređajima, kao i na koji način oni izgledaju kada se po prvi put otpakuju iz kutije. Srećni praznici!


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

Nenad Milanović (COING): Domaće IT kompanije moraju se boriti za prava LGBTQ+ populacije

Direktor kompanije COING za Netokraciju objašnjava zašto IT kompanije treba da se bore protiv diskriminacije LGBTQ+ populacije u Srbiji i diskriminišu diskriminatore.

Kultura 2.0

Usvojen Zakon o digitalnoj imovini! Šta dalje?

Nakon javno održane rasprave, Narodna skupština je usvojila Zakon o digitalnoj imovini, čime se Srbija svrstala u krug retkih država koje su zakonski regulisale oblast digitalne imovine. U nastavku otkrivamo šta nam to Zakon donosi u odnosu na Nacrt i šta možemo očekivati u budućnosti.

Analiza

Prevare na Internetu naša su svakodnevica – a sada je obogaćena i crypto prevarom koju promovišu domaći YouTuberi

Internet je slobodno mesto i vremenom je postao do te mere slobodan da već par godina unazad ne možemo da razlikujemo istinu od laži i prevaru od realne situacije.

Propustili ste

Novost

Održan prvi sastanak frilensera i države: Situacija je kompleksna i pregovori se nastavljaju

Počeli su pregovori predstavnika vlasti i frilensera, a danas je održan prvi sastanak na kome će se odlučivati o zahtevima koje su u proteklim mesecima državi uputili frilenseri.

Ekskluzivno

E-uprava ekskluzivno za Netokraciju otkriva zašto prati kako građani koriste njene usluge

Kako tačno funkcioniše ova platforma i da li (i zašto) prati ponašanje svojih korisnika?

Startapi i poslovanje

Deceniju kasnije i Centili platformu za digitalna plaćanja koristi 4 milijarde korisnika dok se kompanija sprema za novo poglavlje

Prvi put na Netokraciji predstavljamo kompaniju Centili koja je nastala iz Infobipa, koja u Beogradu zapošljava 50 inženjera i koja aktivno posluje na 80 tržišta širom sveta. Centili ovih dana obeležava 10 godina poslovanja, a sa menadžmentom razgovaramo o daljim planovima i procesu reorganizacije.

Tehnologija

Šta nam je sve od tehnoloških novina doneo ovogodišnji digitalni CES?

I ove godine najveći globalni sajam potrošačke elektronike CES oduševio je sve ljubitelje gedžeta i tehnike, dokazavši da za tehnološki napredak jednostavno nema granica.

Novost

Vučić: Ne pregovara se o tome da li će frilenseri da plate porez ili ne – već od kada

Predsednik se ponovo izjasnio po pitanju frilensera i najavljenih protesta.

Društvene mreže

Facebook u 2020. izbrisao 1,3 milijarde naloga radi suzbijanja lažnih informacija

Full Fact, britanska nezavisna organizacija za proveru informacija i nezavisni partner Faceboka, sprovela je istraživanje glavnih izazova sa kojima se suočavaju 'fekt-čekeri širom sveta prilikom pronalaženja i provere informacija koje se pojavljuju na ovoj društvenoj mreži.