Koji Android da uzmem? Google ima odgovor!

Koji Android da uzmem? Google ima odgovor!

Broj Android telefona svakim danom sve je veći, a Google je u tajnosti pustio u rad novi servis po imenu ‘Which Phone’ koji korisnicima omogućava da putem različitih kategorija pronađu uređaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

android_which_phone

Ukoliko ste u potrazi za novim telefonom a vaše preferencije vuku ka Androidu, šanse su velike da ste u nedoumici i da ne znate koji telefon može najbolje da odgovori na vaše mnogobrojne zahteve. Imajući to na umu, Google je lansirao novi sajt “Which Phone” koji korisnicima širom sveta omogućava personalizovan pristup odabiru uređaja.

Kada pokrenete servis, na samom početku susrešćete se sa dvanaest kategorija koje Google nudi: fotografisanje, slušanje muzike, produktivnost, social media, gejming, gledanje videa, putovanje, fitness, slanje poruka, razgovori, krstarenje webom i lični stil. Kako biste došli do uređaja koji najviše odgovara vašim potrebama, neophodno je da selektujete minimum tri kategorije od kojih svaka od njih pita za intenzitet korišćenja – ukoliko selektujete fotografisanje, dobićete upit koliko vam je važna kamera i koliko puta u toku nedelje pravite fotografije uz pomoć vašeg telefona.

telefoni1
Odabrao sam fotografisanje, produktivnost i fitness. Nije čudno što je Google predložio tri flagship uređaja.

Iako servis u ovom trenutku predlaže mobilne operatere na području Sjedinjenih Američkih Država, opcijom “Choose later” dolazite do telefona koji prema Google-u najbolje odgovara vašim potrebama. I dok se u većini slučajeva prikazuju flagship modeli koji i odgovaraju na sve kriterijume, ponekad vas može začuditi predlog koji dobijete.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Startap Stomatopoda iz Srbije transformiše restorane u SAD — uz pomoć AI softvera!

Njihovo 'flagship' rešenje jeste SaaS proizvod aTavloa koji uz pomoć veštačke inteligencije analizira korisničko iskustvo čime omogućava ugostiteljima da budu uslužniji i efikasniji. U tekstu koji sledi, saznajte kako!

Intervju

Neubase olakšava online otvaranje firme u SAD-u za nerezidente uz prilagođene cene

Kompanija Neubase bavi se osnivanjem LLC preduzeća u SAD-u za nerezidente, sa posebnim fokusom na preduzetnike sa Balkana. Mi smo imali priliku da u velikom intervjuu razgovaramo sa osnivačima ove kompanije.

Office Talks Podcast

Da li je novi Hladni rat u toku?

Šta se dešava u odnosu SAD-a i Kine i da li se Rusija meša u izbore u Americi? Samo su neka od pitanja na koja smo dali odgovor u 187. epizodi Office Talks podkasta!

Propustili ste

Internet marketing

AdEx 2023: Na digitalno oglašavanje u Srbiji potrošeno je €106,6 miliona

U sklopu Digital Day konferencije koju organizuje IABSerbia tradicionalno su predstavljeni rezultati AdEx istraživanja za 2023. godinu.

Intervju

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Novost

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.

Ekskluzivno

TS Ventures uložio u Reputeo i Mindsmiths — vodeće regionalne AI startape

Srpski investicioni fond Telekom Ventures podržao je domaći Reputeo i hrvatski Mindsmiths, prepoznavši njihov potencijal za globalni rast na polju veštačke inteligencije.

Najava

Empple Festival ove godine odgovara na najvažnija pitanja employer brandinga

Četvrti po redu Empple Festival, koji okuplja stručnjake iz employer branding-a, TA-a, internih komunikacija i HR-a održaće se 3. i 4. oktobra u Madlenianumu.

Office Talks Podcast

Randevu.tech: Put od ETF-a do Berlina sa CEO-om Aleksandrom Orlićem

Gost 189. epizode Office Talks podkasta bio je Aleksandar Orlić, CEO i jedan od suosnivača startapa Randevu.tech. Sa njim razgovaramo o njegovoj karijeri u IT industriji ali i o tome koji proizvod tačno razvija pomenuti startap i za koje tržište.