Facebook objedinio Inbox za Messenger, Instagram i Pages

Facebook objedinio Inbox za Messenger, Instagram i Pages

Poslednja u nizu promena koja stiže iz kalifornijske kompanije jeste nova funkcija u okviru Facebook Page Manager aplikacije - čiji je zadatak da ujedini interakciju sa Instagrama, Messengera i Facebooka. Time će biti znatno olakšan posao običnim ali i biznis korisnicima, koji će sve konverzacije imati na jednom mestu.

facebook-inbox-1

Učestali zahtevi da se objedine poruke i komentari sa servisa u vlasništvu Facebooka, samo su bili okidač da iz ove društvene mreže zavrnu rukave i stvore kvalitetan alat u okviru Facebook Page Managers aplikacije za Android i iOS operativni sistem – što je potvrdio i Bendži Šomari, prvi čovek Page sekcije pri ovoj kompaniji.

Ono što može biti od velikog značaja poslovnim korisnicima jeste mogućnost upravljanja sa komentarima koji pristižu sa pomenutih servisa, uključujući one na Facebook postovima, kao i na Instagramu. Tu su između ostalog i posebni tabovi koji doprinose jednostavnom orijentisanju između željenih kanala, prenosi TechCrunch.

Zvanično lansiranje narednih nedelja

Štaviše, dobro je poznato da su oglašivači do sada morali da otvaraju svaku aplikaciju (Instagram, Messenger i Facebook) posebno kako bi odgovorili na pristigle poruke od klijenata i potrošača, što dodatno otežavalo posao koji oduzima preko potrebno vreme. Da su društvene mreže primarni kanal komunikacije kompanija i oglašivača, najbolje pokazuje podatak – da samo Facebook stranice oglašivača generišu blizu 5 milijardi komentara, poruka i postova svakog meseca.

Inače, iz Facebooka su već započeli sa testiranjem nove funkcije ali za sada samo sa određenim i izabranim brendovima, dok se zvanično lansiranje očekuje u nedeljama koje su pred nama. Ova novina će, pored običnih korisnika, biti posebno interesantna malim i srednjim biznisima pružajući im tako još bolji način da kontrolišu i unaprede svoje prisustvo na društvenim mrežama.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Domaći EasyPass nudi privatne časove za sve učenike — a dodatnu zaradu za nastavnike

EasyPass platforma domaćih osnivača profesore i nastavnike širom Srbije povezuje sa učenicima, povećavajući im broj zakazanih časova, samim time i mogućnost dodatne zarade. A, učenicima su dostupni privatni časovi iz svih predmeta.

Office Talks Podcast

Nova era digitalne televizije i interneta

Gosti 174. epizode Office Talks podkasta bili su Vojin Kličković i Peđa Janković iz kompanije Yettel sa kojima smo razgovarali o razvoju Hipernet usluge optičkog interneta i digitalne televizije tokom dve godine postojanja ovog servisa.

Startapi i poslovanje

Startap inloodis iz Srbije menja način na koji se trenira košarka — uz pomoć holograma!

U intervjuu sa osnivačem Markom Gojakom, pročitajte priču o nastanku 'inloodis Basketball Spatial Computing Platform' jedinog AR sistema za asistenciju na košarkaškom treningu na svetu.

Propustili ste

Tehnologija

Open AI Sora oživljava filmsko platno, dok je Google Gemini isuviše ‘woke’

Donosimo vam osvrt na najnovija dostignuća tehnoloških giganata, kada je u pitanju razvoj alata zasnovanih na veštačkoj inteligenciji.

Office Talks Podcast

Kako je web3mine Vukašina Vukoja podigao $6 miliona investicije?

Vukašina smo ponovo ugostili u 178. epizodi Office Talks podkasta, kako bi nam rekao nešto više o svom novom projektu i o tome kako je pridobio poverenje vodećih web3 investitora.

Intervju

Hipernet nakon dve godine: 100.000 korisnika i dolazak mobilnih TV aplikacija

Hipernet usluga digitalne televizije i optičkog interneta kompanije Yettel na tržištu je prisutna već više od dve godine. Broj korisnika ovog servisa se povećava, a početak godine je bila idealna prilika da o Hipernetu ponovo razgovaramo sa Nenadom Hasurom, direktorom segmenta za fiksne i digitalne usluge u kompaniji Yettel.

Gaming

‘Ludo: Animal Heroes’ – nova je igra domaćeg Oxyverse studija dostupna za iOS i Android korisnike

Još jedan gaming naslov iz Srbije osvanuo je na App Store i Google Play prodavnici za globalno tržište. Reč je o video igri 'Ludo: Animal Heroes' iza koje stoji domaći game dev studio Oxyverse - sa čijim smo suosnivačem Jovanom Jaramazom razgovarali u intervjuu koji sledi.

Office Talks Podcast

Istina o platama programera

Novu epizodu Office Talks podkasta posvetili smo FishingBooker anketi o platama u IT industriji i tim povodom ugostili Dina Delića, koji je COO u pomenutoj kompaniji.

Intervju

Ivan Marković: Hakerski napad na EPS uspeo je zbog korupcije

Ne dozvoljavamo da se hakerski napad i krađa podataka iz baze Elektroprivrede Srbije olako zaboravi, a u tome nam pomaže pokretač foruma 'Bezbedni Balkan'.