Otvorene su prijave za Empple nagrade 2024!

Otvorene su prijave za Empple nagrade 2024!

Primarna svrha Empple nagrada jeste da ukažu na dobre prakse i na uspešne projekte i dostignuća domaćih kompanija i pojedinaca. A, ove godine uvedene su novine koje dodatno unapređuju ekspertizu iz oblasti 'employer branding'-a.

Empple festival već četiri godine zaredom predstavlja središte lokalnih inovacija o brendiranju poslodavca, koje svoju realizaciju ostvaruju kroz program stručnih nagrada. U okviru ovogodišnjeg festivala — koji će se održati 3. i 4. oktobra uživo u Beogradu, kao i online — nagrade će biti uručene za one projekte, koje stručni žiri bude prepoznao kao dobre prakse u oblasti employer branding-a, s potencijalom da unaprede tržište.

Nagrade će biti dodeljene u sedam kategorija: najbolji interni EB projekat sa human-centric pristupom, najbolji eksterni EB projekat sa human-centric pristupom, najbolja kreativna digitalna kampanja, najbolji CSR projekat, najbolji program priznanja, najbolji program prakse i najistaknutiji EB profesionalac. Novina za ovu godinu jeste raslojavanje kategorije za najbolji human-centric projekat.

Neće svaki projekat osvojiti nagradu, ali će svi dobiti priliku za rast!

“Empple počiva na relevantnosti i praćenju pulsa tržišta, a kako smo kolektivno svi prošli kroz tranzicioni period i različite oblike transformacija, bilo je logično da se posebna pažnja posveti svim onim projektima koji se tiču internih procesa, komunikacije sa zaposlenima, upravljanja promenama i slično”, navedeno je u zvaničnom saopštenju Empple festivala. Samim tim, ove godine u žiriju imaju i ekspertkinju sa relevantnim znanjem i iskustvom upravo u ovoj kategoriji, a stoga i svim ostalim.

U očima žirija i Empple tima, svaka pristigla prijava biće vrednovana na isti način i pristupa joj se sa jednakom pažnjom. Proces prijave vodi ka unapređenju poslovnih procesa, a donosi i pozitivne ishode, jer svaka prijava — čak i ona koja ne osvoji nagradu — dobija stručni i detaljni feedback od strane relevantnih eksperata, članova i članica ovogodišnjeg žirija festivala.

Prijave su otvorene do 31. jula, a detalje o prijavi, kao i o članovima žirija možete pronaći na sledećem linku.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Novost

Google Street View automobili ponovo na putevima Srbije

Njihova misija je ažuriranje Google Street View fotografija srpskih gradova, arhitektonskih i prirodnih dobara na Google mapama.

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Office Talks Podcast

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti.