eCommerce Akademija otvorila prijave za 4. generaciju polaznika

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

eCommerce Akademija otvorila prijave za 4. generaciju polaznika

Prijave za četvrtu generaciju programa 'eCommerce Akademija' su otvorene, a polaznike čeka više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati online konsultacija.

Nakon prve tri generacije eCommerce Akademije koja je okupila više od 250 polaznika i više od 70 različitih kompanija, eCommerce Asocijacija Srbije najavila je početak četvrte Akademije koja počinje 11. oktobra i trajaće do 8. decembra tekuće godine. I ovoga puta u pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce Akademije kroz koju je omogućen pristup 6 edukativnih modula.

Svaki modul, objašnjavaju organizatori, sastoji se od 4 do 6 polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega sledi Zoom diskusija sa predavačima u sklopu kojih će polaznici imati priliku da čuju njihova iskustva, greške i trendove za budućnost e-commerca. Oni dodaju:

Ukoliko ste početnik koji želi da pokrene svoj web shop ili radite u kompaniji u kojoj želite da unapredite online poslovanje, na ovom programu vas čeka mnogo noviteta i primera iz prakse. Osim iskusnih stručnjaka koji će vam predstaviti svoje znanje, u toku Akademije ćete imati priliku i da čujete različite goste koji će nam se pridružiti okviru Zoom diskusija. Prilikom ovih diskusija, imaćete priliku da iznesete svoja pitanja, mišljenja i stavove zajedno sa predavačima.

Šta će polaznici naučiti u sklopu programa?

Naučićete koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važni da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obratite pažnju kada skalirate svoje procese, kroz sledeće oblasti:

  • Online shop od A do Z,
  • Digital Marketing & Traffic,
  • Black Friday & SEO.
  • .COM EXPERIENCE, Digital Visual Merchandising i Customer Journey
  • E-Payments & Security,
  • E-Operations & Delivery.

Organizatori će učesnicima predočiti i sve relevantne teme koje čine e-commerce i digitalno poslovanje: kako da pristupite izboru platforme i kako da dođete do idealnog rešenja za vaš biznis, osnove digitalnog marketinga uz sve relevantne forme i alate oglašavanja, pokazaće vam kako da napravite koncept vašeg web shop-a, kako da kreirate biznis plan, brif za dizajnere i developere, a naučićete i sve o platnim uslugama e-commerca: od dostupnosti do sigurnosti i profitabilnosti iza njihove integracije. Na samom kraju, saznaćete kako da postavite KPI-jeve za vaše zaposlene i koji su osnovni parametri i indikatori efikasnih timova u pozadini e-commerce poslovanja.

Svoje prijave možete poslati u sklopu zvaničnog sajta eCommerce Asocijacija Srbije.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Digitalni mediji

Trendovi.co: Šta nam donosi 2023. godina iz oblasti Employer brandinga i društvenih mreža?

Sada već tradicionalno, agencija Pioniri Communications su kroz projekat Trendovi.co objavili predviđanja za ovu godinu kada su u pitanju digitalni marketing, 'event' industrija, tehnologija, PR, 'entertainment' industrija i druge srodne oblasti. Pročitajte šta smo izdvojili za vas.

Novost

Institut BioSens otvorio novi poziv za akcelerator namenjen IT i poljoprivrednim startapima

Institut BioSens pozvao je inovativne startape iz IT i poljoprivrednog sektora da učestvuju u trećem izdanju akceleratora i na taj način nastavlja dobru praksu pružanja podrške inovativnim preduzetnicima u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede.

Gaming

Wargaming Forge: Novi edukativni program o kreiranju globalnih video igra – uz potencijalno zaposlenje

Industrija razvoja video igara jeste zanimljiva, ali u isto vreme kompleksna stvar. Potencijale talenata koji tu istu industriju grade, prepoznala je kompanija Wargaming koja je pored kancelarija u Beogradu, otvorila i 'Forge' program prakse, sa čijom smo programskom menadžerkom razgovarali.

Propustili ste

Kultura 2.0

Vlada Srbije ulaže €52 miliona u izgradnju novog centra za kreativne industrije

Obeležen početak radova na rekonstrukciji nekadašnje zgrade Ložionice u kreativno-inovativni multifunkcionalni centar.

Startapi i poslovanje

OTP banka otvorila prijave za novi Generator ZERO 2023 konkurs

OTP banka je pokrenula novi ciklus Generator ZERO 2023 konkursa sa ciljem da podrži rešenja koja doprinose smanjenju karbonskog otiska i rastu zelene ekonomije.

Office Talks Podcast

Kako graditi uspešne web3 kompanije i projekte?

U tech zajednici sve više se priča o web3 svetu. Upravo zato, tema 127. epizode Office Talks podkasta bila je o izgradnji i vođenju web3 kompanija. O tome smo pričali sa osnivačima kompanije ShardLabs, koja ima tim i u Beogradu.

Karijere

Serbian Product Community: Objavljena anketa za ljude koji se bave kreiranjem digitalnih proizvoda

Cilj ankete je podizanje transparentnosti plata tako da se zajednički stekne realnija slika o stanju u upravljanju razvojem digitalnih proizvoda u Srbiji.

Tehnologija

Slobodan Marković: Kako javno dostupni NLP modeli za srpski jezik doprinose rastu domaće IT industrije?

Zašto ChatGPT ne zna padeže, a mi još uvek nemamo Siri na srpskom? Kako razvoj ovih alata može pozitivno da utiče na domaću 'tech' zajednicu, objasnio nam je Slobodan Marković, digitalni savetnik u organizaciji UNDP.

Intervju

Kako je Dalibor pored pozicije Lead Data konsultanta pronašao vreme za porodični hobi i biznis

Još kada smo bili deca, mnogi su nas pitali - "Da li imaš hobi"? Čak i kada odrastemo, postanemo profesionalci, ljubav prema hobiju, ako ga zaista volimo, ostaje zauvek tu sa nama. Ovo je priča o Daliboru Lazareviću koji iako radi kao Lead Data Consultant, pronalazi vreme da proizvodi manje predmete od drveta i plastike.