eCommerce Akademija otvorila prijave za 4. generaciju polaznika

eCommerce Akademija otvorila prijave za 4. generaciju polaznika

Prijave za četvrtu generaciju programa 'eCommerce Akademija' su otvorene, a polaznike čeka više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati online konsultacija.

Nakon prve tri generacije eCommerce Akademije koja je okupila više od 250 polaznika i više od 70 različitih kompanija, eCommerce Asocijacija Srbije najavila je početak četvrte Akademije koja počinje 11. oktobra i trajaće do 8. decembra tekuće godine. I ovoga puta u pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce Akademije kroz koju je omogućen pristup 6 edukativnih modula.

Svaki modul, objašnjavaju organizatori, sastoji se od 4 do 6 polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega sledi Zoom diskusija sa predavačima u sklopu kojih će polaznici imati priliku da čuju njihova iskustva, greške i trendove za budućnost e-commerca. Oni dodaju:

Ukoliko ste početnik koji želi da pokrene svoj web shop ili radite u kompaniji u kojoj želite da unapredite online poslovanje, na ovom programu vas čeka mnogo noviteta i primera iz prakse. Osim iskusnih stručnjaka koji će vam predstaviti svoje znanje, u toku Akademije ćete imati priliku i da čujete različite goste koji će nam se pridružiti okviru Zoom diskusija. Prilikom ovih diskusija, imaćete priliku da iznesete svoja pitanja, mišljenja i stavove zajedno sa predavačima.

Šta će polaznici naučiti u sklopu programa?

Naučićete koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važni da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obratite pažnju kada skalirate svoje procese, kroz sledeće oblasti:

  • Online shop od A do Z,
  • Digital Marketing & Traffic,
  • Black Friday & SEO.
  • .COM EXPERIENCE, Digital Visual Merchandising i Customer Journey
  • E-Payments & Security,
  • E-Operations & Delivery.

Organizatori će učesnicima predočiti i sve relevantne teme koje čine e-commerce i digitalno poslovanje: kako da pristupite izboru platforme i kako da dođete do idealnog rešenja za vaš biznis, osnove digitalnog marketinga uz sve relevantne forme i alate oglašavanja, pokazaće vam kako da napravite koncept vašeg web shop-a, kako da kreirate biznis plan, brif za dizajnere i developere, a naučićete i sve o platnim uslugama e-commerca: od dostupnosti do sigurnosti i profitabilnosti iza njihove integracije. Na samom kraju, saznaćete kako da postavite KPI-jeve za vaše zaposlene i koji su osnovni parametri i indikatori efikasnih timova u pozadini e-commerce poslovanja.

Svoje prijave možete poslati u sklopu zvaničnog sajta eCommerce Asocijacija Srbije.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Plaćali ste CarGo putem PayPala? NBS će vam poslati sporazum o priznanju krivice

Zatekla vas je koverta i u prvi mah ne verujete šta čitate. Bez panike, uz sporazumno priznanje krivice ne plaćate nikakvu kaznu.

Karijere

Platforme za zapošljavanje otkrivaju trendove u IT-ju: Ko su najtraženiji kadrovi i tehnologije?

Otkrivamo kako u ovom trenutku u Srbiji izgleda presek stanja na IT tržištu po pitanju zapošljavanja.

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Propustili ste

Gaming

Kako je gejming promenio svet: Od arkadnih mašina do veštačke inteligencije i online igranja

Na nedavno završenom Weekend Media Festivalu održan je panel o globalno sve zanimljivijoj temi 'Kako je gejming promenio svet'. Panelisti su u najvećoj meri govorili o istorijatu i budućnosti ove industrije u regionu ali i šire.

Karijere

Huawei poziva studente iz Srbije da upoznaju 5G i AI iz prve ruke kroz edukativni program

Studenti tehničkih fakulteta i informacionih tehnologija u Srbiji do 7. oktobra mogu da se prijave za učešće u programu za mlade talente kompanije Huawei. U sklopu programa studenti će imati priliku iz prve ruke da uče o novim tehnologijama koje aktivno menjaju svet oko nas.

Karijere

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi Delivery direktor?

Nikola Đorđević iz kompanije Levi9 deli svoja razmišljanja.

Startapi i poslovanje

Za domaći Alt Labs stiže milionska investicija u tokenima za dalju decentralizaciju data centara

Ovaj tim dobio je prvi finansijski doprinos prikupljanjem vrednosti od preko milion dolara od Protocol Labs-a za razvoj svog ekosistema Filmine čiji je krajnji cilj decentralizacija data centara.

Office Talks Podcast

U čemu je tajna najboljih IT poslodavaca?

O brendiranju poslodavaca sve se više priča u korporativnom i IT svetu u Srbiji. Čini se da je ovo jedna od retkih oblasti gde naša zemlja ne kaska mnogo za razvijenim državama. Upravo o ovoj oblasti i dobrim praksama razgovaramo sa Katarinom Šonjić - Employer Branding konsultantom.

Startapi i poslovanje

Domaći Tapni osigurao €200.000 investicije od investitora okupljenih oko Inicijative Digitalna Srbija

Poslovni anđeli koja okuplja DSI investirali su 200.000 evra u domaći startap Tapni koji nudi rešenje za digitalizovanje vizit karti tj. razmenu poslovnih kontakata.