Sačuvajte fotke i fajlove direktno u aplikaciju Dropbox za iOS

Sačuvajte fotke i fajlove direktno u aplikaciju Dropbox za iOS

Poznati cloud servis za čuvanje i deljenje fajlova Dropbox, sa novim update-om pružio je mogućnost korisnicima iOS uređaja da fotografije i fajlove sačuvaju direktno u memoriji pomenute aplikacije koja bez pretplate iznosi 2 GB.

Dropbox

Sve pogodnosti koje su korisnici Androida imali još ranije kada je u pitanju čuvanje i deljenje fajlova, sada konačno imaju i zaljubljenici u mobilne uređaje iz Apple-a. Sa novim iOS 8 operativnim sistemom koji je Apple lansirao još prošle godine, sistem deljenja različitih datoteka znatno je poboljšan, a mogućnost koju je doneo novi update za Dropbox samo je upotpunio rad sa fajlovima na iOS-u.

Iz Dropboxa je stigla ažurirana verzija za pomenuti operativni sistem, a korisnici su u mogućnosti da putem nove opcije “Save to Dropbox” sačuvaju određene vrste fajlova sa drugih aplikacija koje rade na iOS-u i sastavni su deo Apple-ovog sistema za deljenje sadržaja. Čini se da je ova funkcija pogodna samo za fotografije, ali korisnici mogu sačuvati i druge fajlove, te da lakše i brže odrade upload pojedinačnih fotki na Dropboxu, umesto celokupnog albuma sa telefona.

Dropbox kao standardni sistem deljenja fajlova?

Jasno je da će mnoge aplikacije sa raznim sadržajem podržavati Dropbox kao standardni sistem deljenja i čuvanja fajlova. Vremenom, Dropbox se probio na prvo mesto kada su u pitanju Cloud memorijski prostori, te će u narednom periodu još više uticati na proces razmene podataka u radnom okruženju.

Ažurirana aplikacija dostupna je već danas u App Store-u.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

Nenad Milanović (COING): Domaće IT kompanije moraju se boriti za prava LGBTQ+ populacije

Direktor kompanije COING za Netokraciju objašnjava zašto IT kompanije treba da se bore protiv diskriminacije LGBTQ+ populacije u Srbiji i diskriminišu diskriminatore.

Kultura 2.0

Usvojen Zakon o digitalnoj imovini! Šta dalje?

Nakon javno održane rasprave, Narodna skupština je usvojila Zakon o digitalnoj imovini, čime se Srbija svrstala u krug retkih država koje su zakonski regulisale oblast digitalne imovine. U nastavku otkrivamo šta nam to Zakon donosi u odnosu na Nacrt i šta možemo očekivati u budućnosti.

Analiza

Prevare na Internetu naša su svakodnevica – a sada je obogaćena i crypto prevarom koju promovišu domaći YouTuberi

Internet je slobodno mesto i vremenom je postao do te mere slobodan da već par godina unazad ne možemo da razlikujemo istinu od laži i prevaru od realne situacije.

Propustili ste

Novost

Održan prvi sastanak frilensera i države: Situacija je kompleksna i pregovori se nastavljaju

Počeli su pregovori predstavnika vlasti i frilensera, a danas je održan prvi sastanak na kome će se odlučivati o zahtevima koje su u proteklim mesecima državi uputili frilenseri.

Ekskluzivno

E-uprava ekskluzivno za Netokraciju otkriva zašto prati kako građani koriste njene usluge

Kako tačno funkcioniše ova platforma i da li (i zašto) prati ponašanje svojih korisnika?

Startapi i poslovanje

Deceniju kasnije i Centili platformu za digitalna plaćanja koristi 4 milijarde korisnika dok se kompanija sprema za novo poglavlje

Prvi put na Netokraciji predstavljamo kompaniju Centili koja je nastala iz Infobipa, koja u Beogradu zapošljava 50 inženjera i koja aktivno posluje na 80 tržišta širom sveta. Centili ovih dana obeležava 10 godina poslovanja, a sa menadžmentom razgovaramo o daljim planovima i procesu reorganizacije.

Tehnologija

Šta nam je sve od tehnoloških novina doneo ovogodišnji digitalni CES?

I ove godine najveći globalni sajam potrošačke elektronike CES oduševio je sve ljubitelje gedžeta i tehnike, dokazavši da za tehnološki napredak jednostavno nema granica.

Novost

Vučić: Ne pregovara se o tome da li će frilenseri da plate porez ili ne – već od kada

Predsednik se ponovo izjasnio po pitanju frilensera i najavljenih protesta.

Društvene mreže

Facebook u 2020. izbrisao 1,3 milijarde naloga radi suzbijanja lažnih informacija

Full Fact, britanska nezavisna organizacija za proveru informacija i nezavisni partner Faceboka, sprovela je istraživanje glavnih izazova sa kojima se suočavaju 'fekt-čekeri širom sveta prilikom pronalaženja i provere informacija koje se pojavljuju na ovoj društvenoj mreži.