Viber proširio svoj tim za Centralnu i Istočnu Evropu

Viber proširio svoj tim za Centralnu i Istočnu Evropu

Jedna od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka, Viber, objavila je danas proširenje svog tima imenovanjem Daniele Ivanove na funkciju menadžera za razvoj poslovanja u CEE. Bogato iskustvo sa berlinske startap scene, Ivanova će primeniti pri uspostavljanju različitih partnerstava širom regiona - počevši od Bugarske, Srbije, Hrvatske, Grčke i Mađarske

viber_1

Sa planovima Vibera za region već smo se ranije upoznali, a kompanija sa sedištem na Kipru danas je objavila da se timu u Centralnoj i Istočnoj Evropi priključila Daniela Ivanova i to na poziciji menadžera za razvoj poslovanja. Njen posao biće razvoj poslovnog portfolia kompanije Viber kroz uspostavljanje raznovrsnih partnerstava širom regiona, dok će početne aktivnosti obuhvatati upravo tržišta Srbije i Hrvatske, te Bugarske, Grčke i Mađarske.

U obraćanju medijima, direktor Vibera za CEE, Atanas Raykov, izjavio je povodom proširenja tima:

Oduševljeni smo činjenicom da se Daniela priključila našem timu, u kome će imati vodeću ulogu u kreiranju uticajnih sadržaja i zajedničkih marketinških projekata sa našim lokalnim partnerima.

Značajni rezultati koje je Daniela postigla na projektima stvaranja uspešnih digitalnih i mobilnih partnerstava – sa posebnim akcentom na promociji robne marke – dodatno su podržani njenim međunarodnim profesionalnim iskustvom.

Pre nego što se priključila Viberu, Ivanova je provela tri godine u Berlinu radeći za SoundCloud kao specijalista za komuniciranje pri marketing sektoru. Iz Vibera dodaju da će Daniela nastaviti da radi na partnerstvima koja se prožimaju sa domaćom javnošću – kao što su Public Chats koji omogućavaju korisnicima da komuniciraju sa vodećim imenima iz sveta zabave, sporta, muzike i šire.

Ostavi komentar

  1. AromaTea

    AromaTea

    13. 10. 2015. u 17:12 Odgovori

    Nadam se da ce pronaci nekog ko moze da prositi upotrebu Vibera van nasih prostora jer na zapadu nije jedna od najkoriscenijih aplikacija, a realno je dobra.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Da se bijem sa policijom ne umem, al’ da gutam suzavac – to mogu

Utorak veče. Poput 9/11 i kula bliznakinja, prilepljen sam za TV i pratim dešavanja o kojima izveštavaju reporteri N1. Uživo, pod suzavcem. Za svojih 30 godina nagledao sam se protesta, stoga ne bih da romantizujem kako su ovi drugačiji i kako je diktaturi konačno došao kraj. Jedini kraj koji se nazire jeste apsolutna propast demokratije u Republici Srbiji... ako je ikada i bilo.

E-commerce

Gde je nestala besplatna poštarina i da li će AliExpress ikada vratiti ‘Free Shipping’ za Srbiju?

Pisanja medija s početka meseca o tome da AliExpress izbacuje 'free shipping' određenih proizvoda unelo je paniku među mnogima koji kupuju u ovoj online prodavnici. Mi smo analizirali šta je uzrok ovoj promeni i da li uskoro možemo očekivati da se stvari vrate u normalu.

Kultura 2.0

Kako ste danas?

Pre nekoliko godina jedan lanac privatnih zdravstvenih ustanova preplavio je Beograd bilbordima sa ovim pitanjem. I nikome ko je video nije bilo svejedno. 'Struka' se obrušila na kampanju, a suštinski ni tada ni danas nije bilo jasno koji je tačno problem sa tim što je komunicirano.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Hoće li soba za gejming i dalje biti ‘glavni adut’ poslodavaca ili nas zbog korone očekaju bolji benefiti i povlastice?

Pandemija je promenila mnogo toga, pa i način na koji poslodavci i zaposleni posmatraju kompanijske benefite. U nastavku otkrivamo koje će to povlastice zaposleni u IT-ju moći da očekuju sada kada rad od kuće više nije 'ništa posebno'.

Office Talks Podcast

Zašto ne gotivimo Baku Praseta i Marka Zuckerberga? (gost Goran Jankuloski)

Ova godina se može opisati samo jednom rečju - turbulentno. Osim pandemije i drugih nedaća, svedoci smo i različitih dešavanja na društvenim mrežama, počev od kontraverznih stavova Trampa na Tviteru pa preko novih promena na Facebooku i odnosa sa brendovima.

Kultura 2.0

Kako su dve marketinške agencije i Pozorište Puž napravili dečiju Viber predstavu koju je pratilo 20.000 ljudi

Kada se udruže volja, kreativnost i znanje, postoji rešenje za sve, a to nam pokazuje primer agencija Saatchi and Saatchi, Leo Burnett, kao i Pozorišta Puž i Vibera. Njihovi timovi su usred pandemije odlučili da obraduju mališane i organizuju predstavu - ni manje ni više nego baš na Viberu.

Tehnologija

Spotify je zvanično stigao u Srbiju – pretplata kreće od 580 dinara

Spotify, jedna od najpoznatijih platformi za 'streaming' muzike, dostupan je na tržištu Srbije od srede 15. jula. Šta dolazak ovog servisa znači za domaće korisnike i da li bi isti mogao da ostane u senci veoma prisutnog Deezera?

Startapi i poslovanje

Duško Vesin (Alchemy): Budućnost startapa najviše zavisi od partnera i investitora – ne od proizvoda

Jedan od osnivača startapa Alchemy i nekadašnjeg dryTools, Duško Vesin, otkriva za Netokraciju kako je tekla njihova poslovna priča i na osnovu tog iskustva deli savete za sve buduće preduzetnike.

Startapi i poslovanje

Korisnici žele da sa bankama rade na daljinu, a rešenje nudi domaći Blinking

Video 'onboarding' korisnika, tačnije sistem video identifikacije na daljinu, polako postaje 'mainstream' širom sveta. Domaći Blinking razvio je takvo rešenje, a u nastavku teksta razgovaramo o tome kako ono može da nam skrati čekanje u redovima.