Summerprenuership: Kako kreirati 'prodajni levak'?

Summerprenuership: Kako kreirati ‘prodajni levak’ i povećati prodaju putem Interneta?

Ukoliko ste do sada tražili odgovore na važna pitanja iz sveta preduzetništva, kako se prodaje, kako izgraditi prodajni levak prodaje i drugo - uskoro ćete imati priliku da čujete stručne predavače i preduzetnike, Keitha Ippela i Chin Hing Changa koji će u okviru Summerpreneurship programa gostovati od 25. do 31. avgusta u beogradskom Impact HUB-u.

Summerpreneurship

Naime, Keith Ippel je inače poznat kao strastven pomagač Impact preduzetnicima, tako što povezuje njihove ideje sa odgovarajućim alatima, resursima, tehnologijom i finansiranjem, spajajući svoju praksu i iskustvo sa tehničkim umećem u cilju stvaranja biznis rukovodstva. Takođe, on je jedan od osnivača SpringU organizacije čiji je cilj da se fokusira na ranije faze preduzetnika koji imaju visok potencijal i koji žele da učine svet boljim mestom za život. Takođe, zainteresovani će tokom ovog “Workbencha” saznati više o procesu prodaje u livestream-u uz predstavljanje product-market-fit modula o čemu će govoriti Pavle Krivokuća.

Sa druge strane, publika će imati priliku da čuje i Chin Hing Changa, koji je veoma strastven u poljima ličnog razvoja, tehnologije i startap zajednice. Nakon maturiranja na UBC-u sa diplomom iz psihologije, proveo je četiri godine u korporaciji, nakon čega je prešao u svet preduzetništva. Od tada, bio je uključen u četiri različita startapa istraživši pokretni razvoj, uvoz-izvoz, fotografiju, iskustvo sa tehničkim umećem u cilju stvaranja biznis rukovodstva.

Pomoć ka ostvarenju profesionalnih uspeha

“Workbench” je inače dizajniran da pomogne lifestyle preduzetnicima, frilenserima i profesionalcima iz različitih oblasti i industrija sa ciljem razvijanja veština i deljenja primenjenog znanja kako bi se ljudima pomoglo da ostvare profesionalne uspehe. Više informacija o predstojećem događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Impact HUB-a, gde se između ostalog nalaze i formulari za prijave.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.

Intervju

Vladimir Lelićanin: Pokrenuli smo 3327 kao mesto gde će domaći developeri slobodno raditi na web 3.0 projektima

Direktor razvojnog centra pri kompaniji MVP Workshop otkriva u razgovoru za Netokraciju kako je nastao 3327, kako se razvijaju inovativni web 3.0 projekti u Srbiji, ali i šta je potrebno kako bi se izgradila još jača web 3.0 zajednica na ovim prostorima.

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Gradovi budućnosti grade se iz Srbije (Nortal)

Gost 94. epizode Office Talks podcasta bio je Dragan Gajić, globalni CTO estonske kompanije Nortal koja i u Srbiji poseduje razvojni centar - isti onaj iz kojeg se upravo kreiraju rešenja za gradove budućnosti.

Startapi i poslovanje

Lansiran Founder Institute Serbia akcelerator program

Domaći i regionalni ekosistem neprestano se razvija poslednjih godina i sve je više startap timova koji nude rešenja za brojne lokalne, ali i globalne probleme.

Društvene mreže

Instagram uvodi ‘Show NFT’ opciju kroz Polygon blockchain Mihaila Bjelića

Šef Instagrama Adam Moseri najavio je da će popularna društvena mreža ove nedelje početi da testira NFT sa odabranim kreatorima u Sjedinjenim Američkim Državama.