Više od 70 inostranih investitora u srpskoj prestonici

Više od 70 inostranih investitora u srpskoj prestonici sredinom novembra

Četvrti po redu Belgrade Venture Forum održaće se od 12. do 14. novembra u beogradskom hotelu Crowne Plaza. Na najvećoj konferenciji posvećenoj investicijama i inovacijama u Jugoistočnoj Evropi, više od 70 inostranih investitora posetiće srpsku prestonicu - spremni da čuju vaše ideje i u njih ulože od 25 hiljada, do nekoliko milona evra.

BgVF_1

Kroz veliko takmičenje sprovedeno u čitavom regionu, stručni žiri odabrao je 30 najboljih inovativnih kompanija koje će dobiti priliku da se direktno predstave investitorima koji upravljaju fondovima vrednim više od milijardu evra.

Kako godine prolaze i sam uticaj Belgrade Venture Foruma raste: tako će konferenciju ove godine posetiti rekordan broj investitora, preduzetnika, kompanija i institucija koje se bave promocijom tehnološkog preduzetništva. Organizatori ove godine očekuju i rekordan broj posetilaca – čak njih 500, koji će imati jedinstvenu priliku da se upoznaju sa investitorima i predstave im svoju poslovnu ideju.

Kapital iz Evrope, SAD, Azije

Svoje prisustvo na događaju potvrdili su svetski poznate ličnosti iz oblasti liderstva, inovacija i finansija, kao što su Dejvid Goldsmit, Dik Li, Džon Bigz, Aleksander Turkot, Andrea di Anselmo i mnogi drugi.

U okviru BgVF održaće se i polufinale 'Pioneers of the Balkans' takmičenja.
U okviru BgVF održaće se i polufinale ‘Pioneers of the Balkans’ takmičenja.

Četvrti Belgrade Venture Forum posvećen je pre svega inovacijama u tehnologiji i privredi, i okupiće na jednom mestu više od 300 inovativnih preduzetnika, 50 govornika, 50 partnera iz multinacionalnih i domaćih organizacija, 100 predstavnika domaće privrede i više od 70 investitora – vlasnika, direktora i visokih predstavnika Venture Capital i Private Equity fondova, te korporativnih investitora iz cele Evrope, SAD, Izraela, Bliskog Istoka i drugih zemalja.

Ulaznice za četvrti Belgrade Venture Forum, kao i kompletnu listu predavača i satnicu predavanja, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Sasomange od letos zabeležio 100.000 registrovanih korisnika u pohodu na udeo u domaćem ‘classifieds’ tržištu

Sredinom godine na tržište Srbije stigao je novi oglasnik koji tehnologijom i dizajnom želi da se bori za svoj deo 'classifieds' kolača. Zanimalo nas je kako je čitava priča zamišljena i šta to novo Sasomange.rs pruža domaćim kupcima i trgovcima.

Analiza

Vodeća udruženja frilensera predstavljaju dalje korake ukoliko nadležni organi ne odgovore na njihove zahteve

Sa predstavnicima Udruženja radnika na internetu i Udruženja frilensera i preduzetnika razgovarali smo o narednim koracima kada je reč o pregovorima sa nadležnim organima zbog najavljenog oporezivanja frilensera.

Kolumna

Filtriranje interneta u Srbiji donosi ozbiljne posledice i nepoznatu korist

Filtriranje interneta je u Srbiji uvedeno radi navodnog sprečavanja dalje štete po republički budžet i ekonomiju i uz zanemarivanje brojnih aspekata koji ovaj opasan presedan nosi sa sobom. U tekstu analiziramo zašto je ta odluka besmislena i do kakvih posledica može dovesti.

Propustili ste

Tehnologija

Top 10 ‘Black Friday’ gedžeta koje već sada možete da kupite – prema izboru Netokracije

Sada već tradicionalno donosimo vam spisak nama najinteresantnijih gedžeta iz tehnološkog sveta koje možete nabaviti po sniženim cenama za Black Friday.

Gaming

Facebookov ‘cloud gaming’ ponudiće oglašivačima nove mogućnosti za reklamu

'Cloud' gejming je termin koji je u ovoj dinamičnoj godini isplivao na površinu i zainteresovao mnoge. Iako mu je potrebno još vremena da pokaže svoj pun potencijal, velike kompanije polažu ogromnu nadu u ovu oblast. Nakon kompanija Google i Apple, svoj 'cloud' gejming servis predstavio je i Facebook.

Društvene mreže

1.000.000 pregleda kasnije i domaći Extreme Intimo srušio je Instagram svojim humanim gestom

Ovih dana niste mogli da ne primetite video koji je šerovan širom Instagrama: kampanju #stvarnoželim brenda Extreme Intimo koji je za svako deljenje videa poklanjao novčana sredstva za porodilišta širom Srbije. Više o tome razgovaramo sa predstavnicima ove kompanije.

Internet marketing

TikTok kampanja ‘Teži Ravnoteži’ za 10 dana ima više od 700.000 pregleda – i interesuje tinejdžere širom Balkana

U okviru nacionalne kampanje 'Teži ravnoteži' pokrenut je i TikTok kanal sa ciljem edukacije đaka i studenata na temu zdravih životnih stilova. U nastavku teksta organizatori nam detaljnije otkrivaju o čemu je reč.

Office Talks Podcast

Država ćuti na zahteve frilensera (gost Miran Pogačar)

23. epizodu Office Talks podkasta obeležila je aktuelna tema oporezivanja frilensera. Naš gost bio je Miran Pogačar, predsednik novoosnovanog Udruženja radnika na Internetu.

Startapi i poslovanje

Nakon pritiska javnosti Apple konačno smanjuje App Store naknadu na 15% – ali samo za pojedine developere

Kao deo novog programa za mala preduzeća kompanija Apple najavila je smanjenje stope provizije u App Store prodavnici za 15% - što predstavlja jednu od najznačajnijih promena u procesu u kojem iOS developeri zarađuju na svojim igrama i aplikacijama za Apple uređaje.